Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, máte některá zkušenosti s touto hračkou? Chtěla bych ji malému (23 měsíců) koupit na narozeniny, ale nevím, jestli už na to jednak není moc starý a jednak jestli je to za ty prachy fakt taková pecka
. Předem dík!
Zkušenost sice nemám, ale ráda počkám na reakce. Plánuju ho na Vánoce. Prcek bude mít 2,5 roku.. Ale tekoucí voda ho stále fascinuje, takže věřím, že úspěch mít bude ![]()
Kupovali jsme ho malému ke 2. narozeninám a nadšení bylo veliké. Využívá kelímky, které tam jsou + si plní různé další nádobky, které má na vaně. Má ho měsíc a zatím si s ním hraje každý den ![]()
A je k tomu třeba ve vaně velké množství vody? Ne že bych na malém šetřila, ale plnou vanu vody přece jen nepotřebuje. Nikde jsem totiž nenašla, jak je ten kohoutek vysoký.
@Tina007 Stačí, aby byla ponořená jen ta spodní část, která nasává vodu. Nevím, cca 5cm vody stačí. Rozhodně nedáváme synovi teď víc vody než předtím.
Občas jo, občas ne. dřív si s tím kohoutkem hrála ve vaně pořád, momentálně ve vaně vedou pastelky do vody. malá 2roky
Ja ho mam uz ve skrini, ale reakci ti reknu az po Vanocich:-D.
Nicmene jsem ho videla na veletrhu For kids a vypadalo to super…
Jen pozor
, kohoutek se musí hlídat, kde ho necháte. My jsme ho z vany vyndavali na okraj vany (protože po vypuštění vody nikdy nevydržel dlouho přisátej a žuchnul). A syn ho jednou takhle pustil nepozorovaně na sucho, (což je dost snadné, že), a uvařil se motorek. ![]()
Malý ho má od prvních narozenin a konečně nemusíme nechávat puštěnou vodu. Myslím, že ho to bude ještě dlouho bavit.
Také máme a za mě jednoznačně nejlepší hračka do vany.
@Nainuva hraje si s ním i Fanouš, takže klukům vydrží opravdu dlouho.
Mame doma a super vec, deti maji skoro tri a uz rok si s tim hraji…
No, četla jsem, že jehodně poruchový a lidi si na něj stěžují, stejně jsemho koupila, nadšení bylo, vydržel šest měsíců auž nefunguje, takže budu muset reklamovat, což je přes e-shop opruz ![]()
Někde jsem četla, že Yookidoo mělo před časem nějakou závadnou sérii, spadaly do toho i ty jejich fontány, které byly taky hodně poruchové, ale prý už to odstranili. Ale nevím, zda je to 100%ní pravda. No každopádně budu doufat, že natrefím na kvalitní kus.