Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Zazenitem já jsem z Prahy ale nevím jestli tu je nějakej dráček, ale asi ne. Máme tu Pompo, Puntanelu, HM hračky a další nevím ![]()
@Zazenitem no vidíš a já to ani nevím, bude výstava hraček? Kolikátého? ![]()
@Mischa69 píše:
@Zazenitem no vidíš a já to ani nevím, bude výstava hraček? Kolikátého?
10.-13.10: : http://www.fortoys.cz/…ntercept.asp
@MisaHanuska děkuji v Letňanech jsem ještě nebyla, tak se tam podívám. ![]()
@Zazenitem píše:
10.-13.10: : http://www.fortoys.cz/…ntercept.asp
To bylo dobré i jít s dětmi ne? Kdyby si tam mohli i vyzkošet nějaké hračky, tak by ukázali co je zaujme apod. ![]()
@Mischa69
No jasně, chápu. Psala jsem to jen pro inspiraci. Ale zrovna dárky, co jsem vypsala, nejsou (kromě kola) za nějaké tisícové položky. Pro představu: razítka 100 Kč, hra Šmoulové 140 Kč, Maxi puzzle 160 Kč, set hudebních nástrojů z Lidlu 250 Kč, mikrovlnná trouba 160 Kč, Igráček 150 Kč, zahradní kroket 250 Kč, Bindeez 200 Kč, doplňky k vláčkodráze dohromady 400 Kč… Navíc je to i od babičky a prababičky, které každá investují tak 500-700 Kč, takže nás rodiče to nakonec zase tolik stát nebude. ![]()
My dáváme spíš víc dárků, ale v menší hodnotě, než jeden veledar, který dcerky třeba nezaujme a se kterým si nebudou třeba vůbec hrát. Dcera je nenáročná, sama ani neví, co by si měla přát, ze školky taky zatím nepřišla s příšernostmi typu petshop apod., takže výběr je zatím na mně. Já hodně nakupuju už během roku v akcích, třeba tuhle jsem natrefila v Tescu na spoustu hraček s 50% slevou, tak jsem to vzala už i na Vánoce. Je mi ale jasné, že ne každý může jednorázově dát třeba dva-tři tisíce za dárky a taky ne všude je Tesco (výhoda velkého města). ![]()
@katsha píše:
@Mischa69
No jasně, chápu. Psala jsem to jen pro inspiraci. Ale zrovna dárky, co jsem vypsala, nejsou (kromě kola) za nějaké tisícové položky. Pro představu: razítka 100 Kč, hra Šmoulové 140 Kč, Maxi puzzle 160 Kč, set hudebních nástrojů z Lidlu 250 Kč, mikrovlnná trouba 160 Kč, Igráček 150 Kč, zahradní kroket 250 Kč, Bindeez 200 Kč, doplňky k vláčkodráze dohromady 400 Kč… Navíc je to i od babičky a prababičky, které každá investují tak 500-700 Kč, takže nás rodiče to nakonec zase tolik stát nebude.
My dáváme spíš víc dárků, ale v menší hodnotě, než jeden veledar, který dcerky třeba nezaujme a se kterým si nebudou třeba vůbec hrát. Dcera je nenáročná, sama ani neví, co by si měla přát, ze školky taky zatím nepřišla s příšernostmi typu petshop apod., takže výběr je zatím na mně. Já hodně nakupuju už během roku v akcích, třeba tuhle jsem natrefila v Tescu na spoustu hraček s 50% slevou, tak jsem to vzala už i na Vánoce. Je mi ale jasné, že ne každý může jednorázově dát třeba dva-tři tisíce za dárky a taky ne všude je Tesco (výhoda velkého města).
Já jsem taky z velkého měst, ale je fakt, že zatím si nemužu dovolit abych kupovala dárky během roka, taky na to přijde
..Tak proto chci něco většího a k tomu maličkosti
…Nemáš odkaz na tu hru šmoulové a ty maxi puzzle? A těch razítek je v balení kolik? Ty už mám taky na seznamu ![]()
@Mischa69 jj malování na sklo. My máme i starší katalogy a dokonce nedávno něco přišlo, tak zkuste obejít hračkárny v okolí…nakouknout, nebo i katalog leták tam vzít ![]()
@Mischa69 Na výstavu půjdu i dětmi a když je něco zaujme, tak nenápadně koupím:-)
Ta hra gargamelova past, to chcete koupit, že jako děti milují šmoulíky? Máme ji od loňska a nijak světoborná není, v podstatě je velmi nudná, zahraná párkrát stále dokola a nic, už rok leží na poličce, je spousta mnohem zajímavějších her. Jen takový postřeh od nás.
@quinny musím oběhnout hračkárnym v Pompu jsme byla včera a tam žádný katalog nemají ![]()
@Zazenitem píše:
@Mischa69 Na výstavu půjdu i dětmi a když je něco zaujme, tak nenápadně koupím:-)
Myslíš, že tam budou mít jiné ceny než na netu nebo v obchodě? ![]()