Horečka a studené ruce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
23.10.12 21:48

Ono taky děti tyhle horečky snáší mnohem líp než mi dospělí. Mě male běhal po bytě jak kdyby vypil redbu a čirou náhodou když sem na něj sáhla hořel..taky přez 39.
Já sem sice zdravotní sestra ale co si budem povídat :mrgreen: když jde o naše zlatíčka občas zahysterčíme snad všechny :mrgreen: i když tohle fakt nebylo hysterčení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
23.10.12 21:49

Ahoj, kombinování léků atb a něco proti teplotě bych se nebála. Jednou jsem se na to ptala doktorky, dcera měla atb kapky do nosu, atb sirup, sirup na kašel a sirup na teplotu a prý nevadí, i kdyby se to dalo najednou :nevim:

Naše lékárnice mi taky říkala, že pro malá miminka je lepší Paralen a pro starší děti Nurofen, ale už jsem zapomněla proč :mrgreen: Třeba to tu bude někdo vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
23.10.12 21:52
@maxak píše:
Ahoj, kombinování léků atb a něco proti teplotě bych se nebála. Jednou jsem se na to ptala doktorky, dcera měla atb kapky do nosu, atb sirup, sirup na kašel a sirup na teplotu a prý nevadí, i kdyby se to dalo najednou :nevim:Naše lékárnice mi taky říkala, že pro malá miminka je lepší Paralen a pro starší děti Nurofen, ale už jsem zapomněla proč :mrgreen: Třeba to tu bude někdo vědět :palec:

tak to se přiznam že nevim, ale taky si myslim že na každý dítko zabere něco jinýho. Mladšímu synovi 18měs. zabírá třeba jen panadol, nurofen vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
23.10.12 21:53

Nooo dal si ještě chlebíček s tatínkem, vypil celej hrnek čaje a teď už leží…
a ta šestá nemoc je jako o těch horečkách? nebo jak vypukne vyrážka, tak odezní horečky nebo pokračují? :think:
nooo hysterčení se snažím potlačit…po tom co jsem si jednou vyslechla na pohotovosti, že jsem hysterická matka… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
23.10.12 21:55
@hanca12 píše:
tak to se přiznam že nevim, ale taky si myslim že na každý dítko zabere něco jinýho. Mladšímu synovi 18měs. zabírá třeba jen panadol, nurofen vůbec :nevim:

to je přesně u nás..malé dám nurofen…a vím prostě že zabere…ale na malýho to nějak nefunguje…jen čípky…jiný sirupek jsem zatím nezkusila…ještě takové horečky neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
23.10.12 22:03

Tak už jsem si něco o šesté nemoci našla…no uvidíme co z toho bude…
já si jdu chvíli odpočinout, malý už spinká
moc Vám děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
23.10.12 22:20
@fontea píše:
Nooo dal si ještě chlebíček s tatínkem, vypil celej hrnek čaje a teď už leží…
a ta šestá nemoc je jako o těch horečkách? nebo jak vypukne vyrážka, tak odezní horečky nebo pokračují? :think:
nooo hysterčení se snažím potlačit…po tom co jsem si jednou vyslechla na pohotovosti, že jsem hysterická matka… :oops:

To pak už horečky nebudou…
Noa přidávám se k ostatním, pokud má studené nohy, ruce a přitom horečku, tak ho v první řadě prohřát a pak až třeba odsvlíkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
24.10.12 07:48

Ahoj, snad uz je lip. takova horecka a jeste stoupa, ja bych teda byla na prasek sama. Urcite bych leky davala pri teplote nad 38 i kdyxby teplota klesala, natoz takovahle - kdyby kolem 40 melo moje dite dele a nereagovalo by to na leky, urcite bych nekam jela.

Zazila jsem to jen jednou, sesta nemoc - lekama to slo splacnout jen na 38,5, dite mrtvy, ja mrtva - jela bych na pohotovost, kdybych zrovna nebyla na vicedenni navsteve se svagrovkou, ktera me uklidnovala, uz jako trojmatka zazila horsi veci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
24.10.12 10:08

Tak noc byla docela klidná…ráno měl tedy 38,7…a teď má 37.7…a lítá tu jak šus.....tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.10.12 14:02

A neosypal se už?

• Citovat
  • Upravit
438
25.10.12 14:09

Zatím ne…ale včera měl horečky pořád…dnes už musím zaklepat má od rána ukázkových 37,tak uvidíme… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
28.10.12 20:33

Ahoj, už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
29.10.12 07:42

Ahoj,
tak horečky už jsou pryč, ale je zase takovej protivnej a uřvanej a nechce moc jíst…nejspíš zuby :nevim:
dneska jdeme na kontrolu.....tak uvidíme, snad už dobrý :think:
pro změnu mi zase onemocněla ta starší…kašel a rýma…mě z toho už picne… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
29.10.12 19:22

:mrgreen:… aspoň u vás není nuda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
djmisskj
16.7.13 14:07

horecka

Mile maminky, rada bych ozivila prispevek, nebot si delam starosti. mam 5mesicniho synka a ma horecky uz treti den ted jsem mu naposledy namerila 39,8 ma take studene ruce i nohy, vlastne neni horky, pouze jeho hlavicka hori a to tak ze si ho nemohu skoro polozit na ruku. ted jsem mu dala cipek, spi a teplota mu klesla na 38.2. Cetla jsem tu ale ze pokud ma studene rucky i nozky tak je mozne ze teplota jeste poroste, co myslite mam jit k doktorovi, pred tydnem mel ockovani, nejdrive jsem myslela, ze by to mohlo byt s toho, ale dnes je to uz 4 den a teploty zatim neklesaji.
Ziji v cizine a navstevy u doktora jsou jedine na odednani, myslite ze bych se mela s malym nechat obednat? kasel a rymu nema.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA