Horečka léky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
629
23.2.07 22:37

Horečka léky

Prosím o radu, malá měla před týdnem střevní virózu zvracela 1 den a asi 4 dny nechtěla jíst. Teď jsem se radivaka již 2 dny hezký vše sní tak jedeme k babičce a dnes večer horečka 39.!! Rýmu nemá nekašle!Dala jsem jí nurofen asi v 20 00 ale nezdá se mi že by zabíral nějak moc. Kdy jí prosím mohu dát čípek? Ten mohu vystřídat?
Máte také zkušenosti s horečkou a k tomu žádné jiné projey jen to zvracení minulý týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
23.2.07 22:44

Pokud jsi dala Nurofen, čípek můžeš dát po 4 hodinách a po dalších 4 opět Nurofen a tak pořád dokola. Pokud by měla horečku více jak 39 je dobré dát ještě Diazepan, aby nedostávala křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.2.07 22:45

Ještě mě napadá jak je stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
23.2.07 23:02

můžeš střidat po třech hodinach Nurofen(Ibalgin) a třeba Panadol(Paracetamol)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
23.2.07 23:13

Má 3 roky za týden.....má jít poprvé do školky a já to práce!!
Jsou normální takové teploty a k tomu nic jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.2.07 09:46

Ahojda nám se osvědčil proti horečce Panadol Baby jsou buď čípky nebo suspenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
24.2.07 18:48

Před týdnem malá měla horečky až 40,7C taky bez jiných příznaků. Ten Nurofen můžeš dávat na střídačku s čípky v 4h odstupech, a při horečce od 40C se ten odstup může ještě zkrátit na 3h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
24.2.07 19:46

Díky za rady, v noci jsem to střídala Nurofen a čípek, dnes přes den už nemá teplotu vůbec a včera večer 39,2.Nechápu. Jen nevím, mám ji ještě dát např. ten Nurofen na noc když teplotu nemá?Jinak žádné jiné příznaky nic. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
24.2.07 19:59

Léky na sražení teploty jí nedávej, až od 38C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
24.2.07 22:40

Takže celý den nic a večer opět 38!!! Žádná týma, kašl nic. Je to normální? Že po celém dni kdy teplotu neměla vůbec má zase večer? Jak dloho to může trvat? Existuje viróza jen s teplotou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
25.2.07 08:42

Je to normální, moje holky to teď měly obě, nějakou virózu bez dalších příznaků. Malá už je dobra ale starší měla horečku minulou sobotu a od té doby jí přetrvávají zvýšené teploty a taky někdy má dobrou a pak zas zvýšenou. Jinak to že celý den je mnohem nižší teplota než večer je taky normální tedy u nemocných. Jak dlouho to může trvat asi nikdo vědět nebude… Ale pokud už horečky nad 38C trvají déle než 3 dny i když se je daří srážet zajdi k MUDr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.2.07 12:45

Ahoj, tak to jsou prý typické příznaky letošních viroz a chřipek. Teploty bez ničeho. Malá měla teploty 6 dnů (je jí 2 a půl). Dr. po 3 dnech teplot řekla, že to může trvat i 10 dnů. Střídala jsem Nurofen a Panadol baby, ale až nad 38 stupňů.
Když jsou teploty nad 39 dávat zábaly, nebo mokré ponožky na ruce a nohy. Nebo dítě rovnou vysprchovat a honem zabalit. Fakt to pomůže.
Ať jste brzo fit.
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.11.10 18:03

Horečka a léky

Ahoj, prosím potřebuji ujasnit kombinaci Nurofen a Panadol sirupu. Když teplota nad 39st. neklesne po Panadolu je možné ho vystřídat s Nurofenem po 4 hodinách ? Děkuju všem zkušenějším… Malé je 10 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.11.10 18:20
Innit píše:
Ahoj, prosím potřebuji ujasnit kombinaci Nurofen a Panadol sirupu. Když teplota nad 39st. neklesne po Panadolu je možné ho vystřídat s Nurofenem po 4 hodinách ? Děkuju všem zkušenějším… Malé je 10 měsíců…

mně to doporučovali na pohotovosti-střídat po 4h panadol s ibalginem.....a pokud není nachlazená tak ještě chladit třísla a ručky,nožky studeným hadrem a moc neoblékat a netopit,být ve vyvětrané místnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí