Horečka se vrací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4397
9.2.19 16:50

Syn ted mel chripku, dva dny horecku uz nemel a pak se na den horecka vratila. Asi to neni zas takova vyjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
168
9.2.19 16:55

Syn 5 let minulou sobotu mu začaly horečky, jinak nic, ty měl do pondělí, ve středu už celkem vypadal v pohodě a ve čtvrtek se horečky vrátili společně s rýmou, dnes první den bez teplot, dle doktorky viróza, atb nemá ale ještě polehává. A dnes jsme ulehli já s manželem. Bolí nás celé tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
9.2.19 17:22

Je chřipková epidemie, hází to s lidmi na všechny strany a opravdu se i přes atb může stát, že se horečka vrátí. Já teda mám silnou imunitu a chřipku a virozy neznám (ťuk ťuk a děkuji všem mým andělům nade mnou), ale když jsem ji jednou jako dospívající opravdu natvrdo chytla, tohle (co popisuješ) bylo normální, pár dní ok, vypadalo to už, že se poléčím, horečky klesly… A čtvrtý den zase horečka nahoře. Tehdy mi lékařka řekla, že je to v době epidemií běžné.
Takže hlavně se nestresovat, brát atb, potit se v posteli, pít čaj. ;) Přeju vám všem, co teď trpíte, brzké uzdravení. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.2.19 18:31

Dej jí studené obklady na zápěstí a kotníky, případně na čelo. Tak na 10-15 minut.
Počkej jak jí bude zítra, kdyby se to zhoršovalo, tak zavolej na pohotovost, jestli ji tam máš přivézt (tipuju že spíš ne).

Kdyby měla horečky i v pondělí, tak určitě volej doktorce co dál. Obecně je během chřipkové epidemie lepší počkat a nechat je doma, aby si k tomu ještě nepřinesli chřipku,protože do organismu oslabeného laryngitidou by to bylo asi docela ošklivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
9.2.19 18:49

Přidám svojí loňskou zkušenost. Dcera 4 roky, spálový streptokok. Zaléčeno ATB. Po nich zůstala ještě týden doma, aby zase nic nechytla…takže netuším,kde, ale nejspíš v čekárně u Dr. chytla virózku s kterou byla doma dalších 5 týdnů. 3 dny horečky ke 40, pak to kleslo a za 4 dny znova horečky…už jsem si pak připadala jak blázen, každý týden u MUDr…nakonec z toho byla návštěva pohotovosti…teplota přes 40 a léky ani zábaly nezabíraly..(ano cestou teplota trochu spadla cca 39),CRP na ATB nebylo,ale nakonec jsme je na pohotovosti nasadily a druhý den,zpe máme juít na obvod. Do rána plný krk čepů a angýnka, pak už to bylo dobrý. Ale ano loni jsem už pomalu hledala větě na zahradě. Snad budou dítka brzo v pohodě a bez horeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.2.19 11:12

Tak jen informuji pro případ, že by nějaká maminka měla podobný problém: s dcerou jsem šla po víkendu k Mudr. a byl jí zjištěn zápal plic. Nijak zvlášť nekašlala, na poslech taky nic. Jen ty vracející se horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí