Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ukulina píše:
Muž má úplnou (fimoza). Nemá žádné problémy.
No právě, když už to musí být tak úplnou
ale jakou úplnou ? Našla jsem několik druhů, no jsem z toho úplně mimo.
@Anonymní píše:
No právě, když už to musí být tak úplnouale jakou úplnou ? Našla jsem několik druhů, no jsem z toho úplně mimo.
V tom se nevyznám.
Vyzná se @gin 124
@Ukulina ten se sice vyzná, ale začne prudit, aby mu to nedělala.....
Jinak taky vím že jsou různé, ale co je lepší neporadim, možná že u nás se ani všechny nedělají… Poraď se s urologem… ![]()
@welovefashion píše:
@Ukulina ten se sice vyzná, ale začne prudit, aby mu to nedělala.....Jinak taky vím že jsou různé, ale co je lepší neporadim, možná že u nás se ani všechny nedělají… Poraď se s urologem…
No, bohužel co jsem se dozvěděla tak urologové tu operaci „odbyjí“ Zvažuji možná i nějakou plastickou chirurgii. Je mi jasné že si to budeme muset uhradit, ale furt lepší než aby měl kluk zpackanou obřízku. To bych si vyčítala
Navíc se prý při obřízce ze zdrav. důvodu odstraňuje uzdička, což mi přijde fakt zbytečné když je tam tolik nerv. zakončení. No nic, nejspíš budu číst dál a dál, nějak se rozhodnout musíme. ![]()
@Anonymní píše:
No, bohužel co jsem se dozvěděla tak urologové tu operaci „odbyjí“ Zvažuji možná i nějakou plastickou chirurgii. Je mi jasné že si to budeme muset uhradit, ale furt lepší než aby měl kluk zpackanou obřízku. To bych si vyčítalaNavíc se prý při obřízce ze zdrav. důvodu odstraňuje uzdička, což mi přijde fakt zbytečné když je tam tolik nerv. zakončení. No nic, nejspíš budu číst dál a dál, nějak se rozhodnout musíme.
Co jsem slyšela, tak v Praze je nějaká kanadská klinika, kde to dělají ambulantně a maji dost zkušenosti… ![]()
@welovefashion píše:
@Ukulina ten se sice vyzná, ale začne prudit, aby mu to nedělala.....
Já myslím, že v případě zdravotních problémů obřízku nevymlouvá.
@welovefashion píše:
Co jsem slyšela, tak v Praze je nějaká kanadská klinika, kde to dělají ambulantně a maji dost zkušenosti…
A vy s tím máte nějaké zkušenosti ?
@Anonymní píše:
A vy s tím máte nějaké zkušenosti ?
No taky jsem se ptala a zjišťovala, byli jsme se synem u urologa, ale ještě vyčkavame…
@welovefashion píše:
No taky jsem se ptala a zjišťovala, byli jsme se synem u urologa, ale ještě vyčkavame…
Tak já se teda dopátrala k tomuhle článku: http://m.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…yly-obrizky/
Je tam vše docela podrobně vypsáno, ale stejně se furt neumím rozhodnout ![]()
Dobrý den pokud mohu doporučit zkuste mudr. Libor Janeček Ústí nad Orlicí. Možná nebude obřízka potřeba, mohu vřele doporučit. Jezdí za ním z celé republiky i ze Slovenska. Koukněte na net na jeho stránky i recenze. Opravdu ho zkuste. ![]()
@Burj Chalifa píše:
prosím, hlavně nepouštějte gina z lahve.
O co jde ? ![]()
Ahoj maminky
, bohužel našeho syna (13 let) obřízka nemine, chci se zeptat zda máte některá zkušenost s obřízkou, lépe řečeno jejím typem. Donedávna jsem měla v hlavě jen částečnou/úplnou. Přečetla jsem si toho mraky a zjistila že existuje dokonce několik druhů celkové obřízky. Opravdu nevím podle čeho rozhodnout
. jen v jednom mám jasno, po přečtení některých zkušeností s částečnou, tu rozhodně ne-e.