Typ obřízky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.19 15:38

Typ Obřízky

Ahoj maminky :(, bohužel našeho syna (13 let) obřízka nemine, chci se zeptat zda máte některá zkušenost s obřízkou, lépe řečeno jejím typem. Donedávna jsem měla v hlavě jen částečnou/úplnou. Přečetla jsem si toho mraky a zjistila že existuje dokonce několik druhů celkové obřízky. Opravdu nevím podle čeho rozhodnout :think:. jen v jednom mám jasno, po přečtení některých zkušeností s částečnou, tu rozhodně ne-e. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15225
8.2.19 15:46

Muž má úplnou (fimoza). Nemá žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 16:08
@Ukulina píše:
Muž má úplnou (fimoza). Nemá žádné problémy.

No právě, když už to musí být tak úplnou :roll: ale jakou úplnou ? Našla jsem několik druhů, no jsem z toho úplně mimo.

• Citovat
  • Upravit
15225
8.2.19 16:14
@Anonymní píše:
No právě, když už to musí být tak úplnou :roll: ale jakou úplnou ? Našla jsem několik druhů, no jsem z toho úplně mimo.

V tom se nevyznám.

Vyzná se @gin 124

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
8.2.19 16:32

@Ukulina ten se sice vyzná, ale začne prudit, aby mu to nedělala.....

Jinak taky vím že jsou různé, ale co je lepší neporadim, možná že u nás se ani všechny nedělají… Poraď se s urologem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 16:47
@welovefashion píše:
@Ukulina ten se sice vyzná, ale začne prudit, aby mu to nedělala.....Jinak taky vím že jsou různé, ale co je lepší neporadim, možná že u nás se ani všechny nedělají… Poraď se s urologem… :)

No, bohužel co jsem se dozvěděla tak urologové tu operaci „odbyjí“ Zvažuji možná i nějakou plastickou chirurgii. Je mi jasné že si to budeme muset uhradit, ale furt lepší než aby měl kluk zpackanou obřízku. To bych si vyčítala :pocitac: Navíc se prý při obřízce ze zdrav. důvodu odstraňuje uzdička, což mi přijde fakt zbytečné když je tam tolik nerv. zakončení. No nic, nejspíš budu číst dál a dál, nějak se rozhodnout musíme. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7228
8.2.19 16:52
@Anonymní píše:
No, bohužel co jsem se dozvěděla tak urologové tu operaci „odbyjí“ Zvažuji možná i nějakou plastickou chirurgii. Je mi jasné že si to budeme muset uhradit, ale furt lepší než aby měl kluk zpackanou obřízku. To bych si vyčítala :pocitac: Navíc se prý při obřízce ze zdrav. důvodu odstraňuje uzdička, což mi přijde fakt zbytečné když je tam tolik nerv. zakončení. No nic, nejspíš budu číst dál a dál, nějak se rozhodnout musíme. :nevim:

Co jsem slyšela, tak v Praze je nějaká kanadská klinika, kde to dělají ambulantně a maji dost zkušenosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.2.19 16:55
@welovefashion píše:
@Ukulina ten se sice vyzná, ale začne prudit, aby mu to nedělala.....

Já myslím, že v případě zdravotních problémů obřízku nevymlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 16:57
@welovefashion píše:
Co jsem slyšela, tak v Praze je nějaká kanadská klinika, kde to dělají ambulantně a maji dost zkušenosti… :)

A vy s tím máte nějaké zkušenosti ?

• Citovat
  • Upravit
15225
8.2.19 16:57

Muž ji absolvoval před x lety (víc než dvacet) ambulantně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
8.2.19 19:22
@Anonymní píše:
A vy s tím máte nějaké zkušenosti ?

No taky jsem se ptala a zjišťovala, byli jsme se synem u urologa, ale ještě vyčkavame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.19 20:39
@welovefashion píše:
No taky jsem se ptala a zjišťovala, byli jsme se synem u urologa, ale ještě vyčkavame…

Tak já se teda dopátrala k tomuhle článku: http://m.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…yly-obrizky/

Je tam vše docela podrobně vypsáno, ale stejně se furt neumím rozhodnout :roll:

• Citovat
  • Upravit
144
8.2.19 21:05

Dobrý den pokud mohu doporučit zkuste mudr. Libor Janeček Ústí nad Orlicí. Možná nebude obřízka potřeba, mohu vřele doporučit. Jezdí za ním z celé republiky i ze Slovenska. Koukněte na net na jeho stránky i recenze. Opravdu ho zkuste. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.2.19 21:35
@Ukulina píše:
V tom se nevyznám.Vyzná se @gin 124

prosím, hlavně nepouštějte gina z lahve. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní