Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Klaudie08 píše:
@gin 124 jedou dva muzi delsi cestou autem jeden s obřízkou jeden bez obřízky ktery je čistější?to nam zenam staci zena co zazila vi
Z chlapů smrdí zcela něco jiného. Bývalá moderátorka z www.sexus,cz, které se ta obřízka krajně nelíbila, protože pochopila, že ten muž je odpižláním 5/7 svých nejcitlivějších erotogenních zakončení zmrzačený, jedné takové chytrolínce jako jste Vy ve svých dvaceti letech napsala: „A to mu ho neumíš umejt?“
@Klaudie08 píše:
@divine woman az poznas tak si pokecame dokavat nepoznas tak nepis
Naše moderátorka Bela na německém fóru též nemůže s obřezanými, protože ji to s nimi bolí, na to narazil už mladý Jakub, který tu založil toto téma. Stojí to za přečtení:
@Lenka_Hal
Ja jsem tady chodila zatím jen s dvěma muži a spis měli opačný problém než ztratu citlivosti. Hotovo do 30 vteřin max.
úplný trapas a nebylo to jen napoprvé.
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal
Ja jsem tady chodila zatím jen s dvěma muži a spis měli opačný problém než ztratu citlivosti. Hotovo do 30 vteřin max.úplný trapas a nebylo to jen napoprvé.
Tak co vim, tak problemy s citlivosti se moc netyka mladiku, coz asi bude jejich pripad, nebo ne?
A hlavne, co se vzorkem o dvou lidech, ze. ![]()
Jen doufam, ze jim to alespon vadilo a poresili to nejak ![]()
@Anonymní píše:
@Lenka_Hal
Ja jsem tady chodila zatím jen s dvěma muži a spis měli opačný problém než ztratu citlivosti. Hotovo do 30 vteřin max.úplný trapas a nebylo to jen napoprvé.
Někdy má ta obřízka opačný účinek, zvláště když se jedná o styl high&tight, takzvanou americkou obřízku, při které je jizva daleko vzadu od žaludu a zůstane mnoho velmi citlivé vnitřní předkožky.
Ahoj holky, nenechte se zastrasit anti-circumcizni propagandou a desinformacemi, ktere se bohuzel na netu jen hemzi. Obrizka je skvela vec a neni treba se ji obavat. Obrizka ma zcela jasne celou radu vyhod - proste je to tak: obrezany muz je vzdy cistejsi nez ten neobrezany. Trvale obnazeny glans penis, symbol muzne sily, je esteticky mnohem krasnejsi.Obrezani muzi vetsinou pri milovani o neco dele vydrzi, coz je vseobecne povazovano za dalsi velkou vyhodu. Nemluve o tom, ze circumcise significante snizuje prenos nejruznejsich patogennich zarodku, vcetne viru a je dost dukazu o tom , ze snizuje vyskyt rakoviny cipku delozniho…
Poznala muze obrezane i neobrezane a osobne davam jednoznacne prednost obrezanym muzum. Milovani s nimi je lepsi… ![]()
@milenka zuzka píše:
Ahoj holky, nenechte se zastrasit anti-circumcizni propagandou a desinformacemi, ktere se bohuzel na netu jen hemzi. Obrizka je skvela vec a neni treba se ji obavat. Obrizka ma zcela jasne celou radu vyhod - proste je to tak: obrezany muz je vzdy cistejsi nez ten neobrezany. Trvale obnazeny glans penis, symbol muzne sily, je esteticky mnohem krasnejsi.Obrezani muzi vetsinou pri milovani o neco dele vydrzi, coz je vseobecne povazovano za dalsi velkou vyhodu. Nemluve o tom, ze circumcise significante snizuje prenos nejruznejsich patogennich zarodku, vcetne viru a je dost dukazu o tom , ze snizuje vyskyt rakoviny cipku delozniho…
Poznala muze obrezane i neobrezane a osobne davam jednoznacne prednost obrezanym muzum. Milovani s nimi je lepsi…
tak to je teda HODNE vec nazoru. Obrezanych muzu jsem par mela a pokazde se mi o velmi nelibilo. A sex je rozhodne lepsi s neobrezanym.
@milenka zuzka to je věc názoru, co se komu líbí, mě se třeba obřezaný nelíbí ![]()
přirozenost je přirozenost a nějaký důvod ta příroda měla
@milenka zuzka píše:
Poznala muze obrezane i neobrezane a osobne davam jednoznacne prednost obrezanym muzum. Milovani s nimi je lepsi…
Vidím, že jste se rozhodla šířit svou cirkumfetišistickou demagogii, kde se dá. Já tu jenom okopčím příspěvek, na kterým jsem na vás nedávno reagoval na jiném vlákně:
Vážená dámo,
to nejsou vůbec žádné dezinformace. Já sám jsem byl dříve obhájcem té obřízky, jenže před pěti lety jsem narazil na případy mužů, kterým ta obřízka zničila jejich sexuální život. To mne znepokojilo, začal jsem tu problematiku do hloubky studovat a záhy jsem na tu obřízku nejen změnil názor o celých 180° ale dokonce jsem se stal intaktivistou.
Nejen to, později vyšlo i najevo, že jsou ženy, které s obřezanými muži mají bolesti při pohlavním styku. I tu na emiminu takové ženy psaly. Že obřízka může negativně ovlivnit sexuálně negativní život ženy píše i jedna slovutná americká gynekoložka, které v češtině vyšlo pět jejích knih, takže určitě některé zdejší ženy mají nějakou z jejích knih doma. Moje sestra jednu její bichli doma má. Dám tu odkaz na jeden článek od ní, který je k tématu:
"Obřízka, chirurgické odstranění mužské předkožky v prvních dnech po narození je emociální téma, která většina lidí ( v USA) otevírá jen s odporem, natož aby o něm objektivně diskutovali.
Znám to moc dobře. Jako gynekoložka jsem v prvních letech své lékařské kariéry provedla stovky obřízek novorozenců a už přes 25 let stojím v čele debaty proti novorozenecké obřízce (článek vyšel v roce 2004).
I když už po dlouhá léta podávám nastávajícím rodičům pravé informace obřízce, tak je mi už dlouhý čas jasné, že rozhodnutí, zda má být chlapec po narození obřezán nebo ne, se opírá o emociální a ne o racionální základy. Přesto se však tento list obrací a stále více a více lidí, ať už z vnitřku nebo z vnějšku lékařské profese je ochotno o tomto tématu nově přemýšlet.
Ve jménu vědy a soucitu vás žádám, abyste si tento můj článek nezaujatě přečetli. Je docela možné, že se pak změní celý váš pohled na obřízku."
https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…ostny-zivot/
K tomu připíšu: Ten druh rakoviny, který tu zmiňujete, je dnes vymýtitelný i bez zmrzačující amputace předkožky - obřízky.
Vazeny pane, je Vas lito, ze mate osobne tak spatnou zkusenost s obrizkou. Nicmene miliony jinych muzu po celem svete jsou s obrizkou velice stastni, spojeni. Obrizka, pokud je spravne provedena, je uzasna operace zlepsujici intimni zivot obou partneru. Uz jsem se drive zminila o cele rade vyhod. Je chvaly hodne, ze v Cechach zajem o obrizku neustale stoupa… ![]()
@milenka zuzka píše:Šikovná částečná obřízka klitorisu vám může pomoct. Je to ženská záležitost.
@milenka zuzka Nejsi náhodou reinkarnace nicku Klaudie 08? Ta tu píše podobné nesmysly jako ty. A žádný dospělý muž se dobrovolně obřezat nedá, praktikuje se to na novorozencích.
@milenka zuzka píše:
Vazeny pane, je Vas lito, ze mate osobne tak spatnou zkusenost s obrizkou. Nicmene miliony jinych muzu po celem svete jsou s obrizkou velice stastni, spojeni. Obrizka, pokud je spravne provedena, je uzasna operace zlepsujici intimni zivot obou partneru. Uz jsem se drive zminila o cele rade vyhod. Je chvaly hodne, ze v Cechach zajem o obrizku neustale stoupa…
Vážená dámo, já osobně mít s obřízkou špatnou zkušenost nemohu, protože ač jsa za mlada poblouzněn a přemýšleje o tom, že se nechám vopižlat, tak jsem osobně nenarazil na žádnou ženu, které by se to líbilo. Teprve, když jsem před pěti lety narazil na příspěvky mužů, kterým to zcela zničilo jejich sexuální život, tak jsem tu problematiku začal do hloubky studovat a na to mé kdysi kýžené vopižlání jsem zcela změnil názor, o celých 180°. Já jsem své mecitma prožil ještě v době komunistického režimu, takže moc dobře vím, co je to propaganda, takže jsem na všechny formy propagandy velmi citlivý a na tu vaši stupidní cirkumfetišistickou propagandu obzvášť.
Okopčím tu něco z už dnes zaniklých stránek, co mám v archivu:
: : :
novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit … a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. … Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis
.
A nyní profil toho dotyčného:
Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let
Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni .......................................................................................................................................................
Dnes vím o celé fůře vopižlaných mužů, kteří mají kvůli tomu poničený sexuální život. Ten Novel může nadávat pouze na svou vlastní blbost, že naletěl stupidní propagandě, ale co ti, kterým to nechala udělat jako dětem tou stupidní propagandou zmagořená matka(chápu, svého času jsem byl tou stupidní cirkumfetišistickou propagandou sám zmagořen) a kteří kvůli tomu svou matku těžce nenávidí.