Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@divine woman píše:
@milenka zuzka Nejsi náhodou reinkarnace nicku Klaudie 08? Ta tu píše podobné nesmysly jako ty. A žádný dospělý muž se dobrovolně obřezat nedá, praktikuje se to na novorozencích.
Ale dá, ale musí být cikrumfetišista. Podstatné je, aby to propagandisticky nevnucoval druhým. Třeba takový pan Lukáš(který se nechal obřezat až v dospělosti, a pak ještě podruhé na těsněji přeobřezat), který má o té obřízce své webové stránky a jehož si na jednu stránku pro jeho objektivitu velice vážím. O obřízce dětí (má tam pár věcných omylů) píše toto:
Obřízka u dětí
Je docela zajímavé, jak takové zdánlivé málo dokáže rozpoutat rozruch… ale k věci. Já zastávám názor, že by se obřízka u dětí měla provádět jen v případě zdravotních potíží, které není možné řešit jinak. (A v tomto nevyhnutelném případě, bych se snažil to odkládat, dokud synu nebude aspoň deset let.) A to z už jen z toho principu, že každý by si měl rozhodovat o sobě sám. Společnost se ohání nějakými základními lidskými právy a přitom dovolí aby některé důležité rozhodnutí (mezi ně patří obřízka), za nezletilé rozhodovali jejich rodiče. Přitom nesprávná rozhodnutí mohou vést k snížení sebevědomí jedince… Ptáš se proč sem něco takovýho píšu? Třeba už jen proto, že mi občas píší kluci kolem 18let a ptají se, jak se ženy tváří na obřízku - konkrétně mají strach z negativní reakce partnerky.
Dále je otázkou, jak hodně se sníží citlivost žaludu, když je obnažen v pubertě. Ale to asi nikdo přesně neprokáže.. Já osobně si však myslím, že u obřezaných v dětství má žalud tendenci citlivost snížit.
@gin 124
Přesně. O tak závažném zásahu jako je obřízka by si měl chlap rozhodnout sám a to nejlépe v dospělosti. Příspěvky některých uživatelek jsou trapné výkřiky do tmy. Takové voloviny, že je obřezaný penis krásnější, čistší a sex s ním lepší snad ani nemůžou myslet vážně. ![]()
Tak vidim, ze se tady schazeji sami zastanci a priznivci anti-circumcizniho hnuti…Abych to uvedla na apravou miru - jsou to vase soukrome nazory a ja je respektuji, stejne tak jako vy by jste meli respektovat nazory moje. Ja mam s neobrezanymi muzi velice spatne zkusenosti. I ti co dbaji na hygienu, nemaji prijemny odor…je to proste tak a potvrdi vam to spousty jinych zen. Pod predkozkou se muzum neustale tvori smegma atd…a proto ja a miliony jinych zen preferujeme obrezane muze. Vyhod je cela rada, ale nebudu je znovu opakovat. Je mi opravdu lito, ze mate zpatne zkusenosti s muzskou obrizkou… ![]()
Miliony? Jedná se o popletené náboženstvím nebo kryptonáboženskou pavědou.
Nezvratná amputace 5/7 nejcitlivějších erotogeních zakončení mužského těla je vždy zmrzačení.
.
Jak tu realisticky napsala jedna účastnice: „Nám to také nevoní po fialkách.“ A přesto žádný muž nechce, aby se nějaká žena nechala vopižlat.
@milenka zuzka píše:
Tak vidim, ze se tady schazeji sami zastanci a priznivci anti-circumcizniho hnuti…Abych to uvedla na apravou miru - jsou to vase soukrome nazory a ja je respektuji, stejne tak jako vy by jste meli respektovat nazory moje. Ja mam s neobrezanymi muzi velice spatne zkusenosti. I ti co dbaji na hygienu, nemaji prijemny odor…je to proste tak a potvrdi vam to spousty jinych zen. Pod predkozkou se muzum neustale tvori smegma atd…a proto ja a miliony jinych zen preferujeme obrezane muze. Vyhod je cela rada, ale nebudu je znovu opakovat. Je mi opravdu lito, ze mate zpatne zkusenosti s muzskou obrizkou…
Demagogie.
Ženský genitál produkuje mnohem více smegmatu než mužský a ke všemu je jeho hyciena komplikovanějšá.
@milenka zuzka píše:
Tak vidim, ze se tady schazeji sami zastanci a priznivci anti-circumcizniho hnuti…Abych to uvedla na apravou miru - jsou to vase soukrome nazory a ja je respektuji, stejne tak jako vy by jste meli respektovat nazory moje. Ja mam s neobrezanymi muzi velice spatne zkusenosti. I ti co dbaji na hygienu, nemaji prijemny odor…je to proste tak a potvrdi vam to spousty jinych zen. Pod predkozkou se muzum neustale tvori smegma atd…a proto ja a miliony jinych zen preferujeme obrezane muze. Vyhod je cela rada, ale nebudu je znovu opakovat. Je mi opravdu lito, ze mate zpatne zkusenosti s muzskou obrizkou…
Ne jenom ti normální. Arabské a židovské fanatiky tu fakt těžko najdete. I když - máte pravdu, jsou jich miliony. ![]()
Takze podle vas…vsichni co se zajimaji o muzskou obrizku nebo jsou obrezani, jsou zvrhli…??! Je mi opravdu lito, jake mate nazory…I v nasi male zemi je spousta muzu, kteri podstoupili obrizku at uz na vlastni popud nebo zadost manzelky ci partnerky, a jsou velice stastni a spojeni! Navic jak je vam mozna znamo, ze muzska obrizka significantne snizuje vyskyt rakoviny cipku delozniho a dalsich chorob…atd…Naprosta vetsina zen provadejici oralni sex, preferuie obrezane muze… ![]()
@milenka zuzka Mohla bys prosim prestat mluvit za „vetsinu zen“. Za sebe si rikej, co chces ![]()
@Lenka_Hal píše:
@milenka zuzka Mohla bys prosim prestat mluvit za „vetsinu zen“. Za sebe si rikej, co chces
Presne tak a uz stacilo, nikoho to tu zrejme nezajima…svuj nazor jsi rekla ![]()
@Lenka_Hal píše:
@milenka zuzka Mohla bys prosim prestat mluvit za „vetsinu zen“. Za sebe si rikej, co chces
@milenka zuzka píše:
Takze podle vas…vsichni co se zajimaji o muzskou obrizku nebo jsou obrezani, jsou zvrhli…??! Je mi opravdu lito, jake mate nazory…I v nasi male zemi je spousta muzu, kteri podstoupili obrizku at uz na vlastni popud nebo zadost manzelky ci partnerky, a jsou velice stastni a spojeni! Navic jak je vam mozna znamo, ze muzska obrizka significantne snizuje vyskyt rakoviny cipku delozniho a dalsich chorob…atd…Naprosta vetsina zen provadejici oralni sex, preferuie obrezane muze…
Jste agresivní cirkumfetišistka. Já jsem byl kdysi sám zastáncem toho vopižlávání, jenže před pěti lety jsem se setkal s případy, které mě donutily změnit můj názor ohledně vopižlávání penisu o 180°. Toto byla první vlašťovka:
novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit … a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. … Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis .
A nyní profil toho dotyčného:
Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let
Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni
@milenka zuzka píše:
Takze podle vas…vsichni co se zajimaji o muzskou obrizku nebo jsou obrezani, jsou zvrhli…??! Je mi opravdu lito, jake mate nazory…I v nasi male zemi je spousta muzu, kteri podstoupili obrizku at uz na vlastni popud nebo zadost manzelky ci partnerky, a jsou velice stastni a spojeni! Navic jak je vam mozna znamo, ze muzska obrizka significantne snizuje vyskyt rakoviny cipku delozniho a dalsich chorob…atd…Naprosta vetsina zen provadejici oralni sex, preferuie obrezane muze…
Sám jsem byl za mlada cirkumfetišistou, věřil jsem cirkumfetišistickým bludům a mýtům a chtěl jsem se nechat vopižlat. Dnes jsem rád, že jsem tu pitomost na sobě neudělal.
A obřezaná vulva signifikantně u muže provádějícího orální sex snižuje možnost rakoviny hrtanu či jazyka.
Nema smysl s vami dale diskutovat o obrizce. Vase argumenty nejsou vubec objektivni a o prokazanych vyhodach muzske obrizky nechcete ani slyset. Nastesti je ve svete i v nasi male zemi existuje velke mnozstvi zastancu muzske obrizky…A priste doporucuji se drzet klinicky faktu a lekarskych udaju a studii a nikoliv vychazet z pseudo-klinickych lacinych informaci, ktere jste nasli kdesi na internetu. ![]()
vase poznamky o zidovskych a arabskych fanaticich jsou vice jak odpudive a svedci o vasem „velkem“ rozhledu a zkusenostech…