Typ obřízky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
10.2.19 12:02
@Victoria1988 píše:
V USA jsou obrezani všichni kluci od malinka a je to úplně v pohodě. Kdo není, tak má spis problém ,ze je to pro holky pěkne fuj a ze to taky je. Takže se není čeho bat, je to velké plus

Ale nejsou. Někteří osvícení rodiče synům penis mrzačit nenechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.2.19 22:49
@Anonymní píše:
Ahoj maminky :(, bohužel našeho syna (13 let) obřízka nemine, chci se zeptat zda máte některá zkušenost s obřízkou, lépe řečeno jejím typem. Donedávna jsem měla v hlavě jen částečnou/úplnou. Přečetla jsem si toho mraky a zjistila že existuje dokonce několik druhů celkové obřízky. Opravdu nevím podle čeho rozhodnout :think:. jen v jednom mám jasno, po přečtení některých zkušeností s částečnou, tu rozhodně ne-e. :,(

Kde ho indikovali a co má za indikaci?
To mu najednou nejde přetahovat??? Možná se jen zranil a půjde to rozcvičit.....
V ČR se většinou dělá muslimská „rituální“ obřízka.
V ČR je asi 2× více „zdravotních indikací“ než je běžné v Evropě. :cert: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.2.19 23:00
@divine woman píše:
@Klaudie08 Tak mi prosím popiš ty super výhody obřízky. Já o žádných nevím.

jj- žádná „výhoda“ obřízka se nedá naplánovat dopředu. Naopak může zničit sexuální život. Je to i důvod, proč se jí např. v Anglii snažili vymýtit a v současnosti mají i méně zdravotně indikovaných než ČR i přesto, kolik tam mají přistěhovalců......
Bohužel to, co se děje v ČR není legální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.2.19 20:58

@Victoria1988 souhlas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.2.19 21:00

@Klaudie08 A dočkám se popisu těch výhod? Žádné mě nenapadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.2.19 21:02

@divine woman stale cisty stale čistý stále čistý a ohodne hezčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.2.19 21:04

@Klaudie08 :mrgreen: jasně, čistý i měsíc neumytý . A hlavně zmrzačený. Nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.2.19 21:15

@divine woman az poznas tak si pokecame dokavat nepoznas tak nepis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
11.2.19 21:56
@Klaudie08 píše:
@Victoria1988 souhlas :potlesk:

Paní Klaudie, pokud píšete o zanedbaných mužích, tak byste se měla podívat sama na sebe, s jakými individui jste měla co do činění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.2.19 22:03

@gin 124 jedou dva muzi delsi cestou autem jeden s obřízkou jeden bez obřízky ktery je čistější? :lol: to nam zenam staci zena co zazila vi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.2.19 22:03
@Victoria1988 píše:
V USA jsou obrezani všichni kluci od malinka a je to úplně v pohodě. Kdo není, tak má spis problém ,ze je to pro holky pěkne fuj a ze to taky je. Takže se není čeho bat, je to velké plus

No to teda nejsou. Rozhodne ne vsichni, a lisi se to dost stat od statu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
11.2.19 22:08
@Klaudie08 píše:
@divine woman stale cisty stale čistý stále čistý a ohodne hezčí

Neberu Vám váš estetický vkus, ve mně samotném je ještě remanentní cikrumfetišismus, takže pořád mám tendenci to vidět za hezčí, jenže ke své hrůze jsem před pěti lety zjistil, že pravda je zcela jiná. Byl jsem z toho před pěti lety, když jsem zjistil, jaká v tomto pravda ve skutečnosti je, sám na pokraji psychického zhroucení, takže znám tyto lži, kterých je dnešní tisk plný jako bývalý cirkumfetišista s vymytým mozkem znám velice dobře. Jenže naštěstí ve mne hlodal červ pochybnosti. On to nebyl vůbec žádný červ pochybnosti, jen to blikala řádně fungující nouzová kontrolka, která mně alarmovala: „Tony, pozoris!!!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.2.19 22:09
@divine woman píše:
@Klaudie08 A dočkám se popisu těch výhod? Žádné mě nenapadají.

JO, ztrata citlivosti. No neber to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
11.2.19 22:11
@Lenka_Hal píše:
No to teda nejsou. Rozhodne ne vsichni, a lisi se to dost stat od statu.

Na vás jsem si vzpomněl, vy tam v USA žijete, chtěl jsem vás zmínit, jen jsem zapomněl na váš nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
11.2.19 22:49

Já jsem už něco chtěl napsat včera, jenže jsem se k tomu nedostal. Ráno jsem to částečně napsal, jenže při odeslání příspěvku jak se loď pohybuje mi vypadl signál a to, co jsem napsal, bylo fuč.

Já sám jsem kdysi byl takto popletený, byl jsem zastáncem obřízky, ale za mlada, ještě v osmdesátých letech minulého století, kdy jsem polykal vše americké i s navijákem. Jenže ouha, před pěti lety jsem narazil na příspěvky mužů, kterým to zničilo jejich sexuální život a tak jsem se pustil do hlubokého studia té problematiky a nakonec jsem změnil svůj názor o celých 180°.

Ale nejsem sám, v USA jsou i byli špičkoví lékaři, kteří v tomto změnili svůj názor o 180°, jako před pěti lety já sám. Uvedu z nich pouze dva, jejichž díla vyšly i v češtině.

První je Christiane Nothrupová, která jako gynekoložka k tomu píše:

Znám to moc dobře. Jako gynekoložka jsem v prvních letech své lékařské kariéry provedla stovky obřízek novorozenců a už přes 25 let stojím v čele debaty proti novorozenecké obřízce

Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…ostny-zivot/

a druhým byl před dvaceti lety zesnulý pediatr a dětský psychiatr Benjamin McLane Spock, který jako mladý lékař horoval pro novorozeneckou obřízku ale ke stáří se obrátil zcela proti a poznal, že je to pro novorozence zlo.

Nebyl to žádný čučkař, ani ve sportu, v roce 1924 získal na olympijských hrách v Paříži pro USA zlatou medaili v osmiveslici.

Benjamin McLane Spock, pediatr a dětský psychiatr

Příspěvek upraven 11.02.19 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí