Typ obřízky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
2.4.19 20:14

Žel, dnes už vešly ve známost informace o negativních stránkách amputace předkožky, obřízky. Dám tu dva linky.

http://frblog.de/…schiergeday/

https://www.odhaleno.cz/…rdovy-byznys

Jinak, já jsem nic nepsal o židovslých a arabských fanaticích ale o náboženském tmářství. I mezi Židy a Araby jsou odpůrci obřízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
2.4.19 20:26

Dr. med. Astrid M píše:

Také léčím pacienty, kteří trpí obřízkou.

Pokud by toto mrzačení bylo zakázáno zákonem, jako v případě ženského pohlaví, rodina by tento násilný čin nespáchala, stěžují si. Oni trpí neuspokojivou sexualitou protože: kvalita orgasmu je zmenšena nebo zničená nepřítomností varhanní předkožky. Moji obřezaní pacienti se to snaží kompenzovat vyšší četností, která je pro jejich partnery často nepřiměřená. Tento zhoršený nedostatek k nemožné sexuální spokojenosti podpořil jejich potenciál pro agresi.

Obřízení homosexuální pacienti odmítají používat kondomy, protože citlivost by byla ještě více narušena. Berou v úvahu vyšší riziko HIV.

Stenóza masa (obstrukce uretrálního vývodu) je pozoruhodně vyšší u obřezaných pacientů s rostoucím věkem.

Oba partneři i obřezaní muži si sami stěžují na bolest při pohlavním styku kvůli ztvrdlým žaludům, které jinak předkožka udržuje měkké a vlhké. Také vlasy na hřídeli penisu ruší při pronikání, které je jinak pokryto předkožkou bez srsti.

Moji pacienti, kteří o tom mluví, jsou jen špičkou ledovce. Nechápou, proč jako bezbranný chlapec nebyli chráněni před takovými svévolně lékařsky neopodstatněnými zásahy, jako jsou dívky. To je vnímáno jako devalvace mužských genitálií ve stavu, který prohlašuje, že má rovnost pohlaví.

Právo na rovnost žen a mužů zakotvené v naší ústavě je obětováno jako „kultura citlivá“ ústupek.

https://basisinitiative.wordpress.com/…n-der-basis/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36449
2.4.19 21:24
@milenka zuzka píše:
Nema smysl s vami dale diskutovat o obrizce. Vase argumenty nejsou vubec objektivni a o prokazanych vyhodach muzske obrizky nechcete ani slyset. Nastesti je ve svete i v nasi male zemi existuje velke mnozstvi zastancu muzske obrizky…A priste doporucuji se drzet klinicky faktu a lekarskych udaju a studii a nikoliv vychazet z pseudo-klinickych lacinych informaci, ktere jste nasli kdesi na internetu. :mavam:
vase poznamky o zidovskych a arabskych fanaticich jsou vice jak odpudive a svedci o vasem „velkem“ rozhledu a zkusenostech…

Máte pravdu, jsou subjektivní, získané od subjektů, co to mají a nelíbí se jim to.
Ano, je to odpudivé. A nějakou cestu zpět pro ty, co se jim to nevyplatilo - měla byste? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.4.19 08:53
@M_Vladim píše:
Máte pravdu, jsou subjektivní, získané od subjektů, co to mají a nelíbí se jim to.
Ano, je to odpudivé. A nějakou cestu zpět pro ty, co se jim to nevyplatilo - měla byste? :?

Já jsem se tím začal zabývat teprve před 5 lety, (je mi dnes 58 let) když jsem narazil na tehdejších www.lide.cz na příspěvky mužů, kteří naletěli takové stupidní propagandě a nechali se v rané dospělosti dobrovolně obřezat (za mlada jsem též také takto zcestně uvažoval, že si tu obřízku nechám udělat, protože jsem věřil těm výmyslům, o kterých tu píše milenka.zuzka) a hlásili, že jim to zcela zdevastovalo jejich sexuální život. Ta původní diskuze už tam není, ale o jenoho případu jsem si zálohoval příspěvek a to, co tam měl napsáno v profilu:

novel2007:
Anarxik: 1) Nic o obrizce nevis, 2) Jsi zena a nemuzes to posoudit z muzskeho pohledu, 3) Ja jsem muz, ktery obrizku podstoupil v dospelosti a dobrovolne, takze muzu posoudit … a rikam, ze je to opravdu brutalni rozdil v prozitku - po obrizce skoro nic, proto delsi vydrz. Nejsem sam, existuje rada vedeckych studii, ktere to dokazuji. 4) Vetsina chlapu, co tady chodi byli obrezani ze zdravotnich duvodu, proto nemuzou srovnat, 5) Obrizka v USA je spise byznys, vsak uz procenta obrezanych v USA klesaji. … Tak tu prosimte netvrd nesmysly, kterym nerozumis

A nyní profil toho dotyčného:

Muž z Moravskoslezského kraje, kolem 30 let

Nechal jsem se obrezat jen kvuli vam, holkam, a pripravit se tak temer o veskery prozitek ze sexu, protoze se vam to libi, a mate rady obrezane muze. Doufam, ze to alespon nektera z vas oceni

......................................................................................................................................................

To mne velmi znepokojilo a tak jsem se jal tu problematiku studovat ze zahraničních zdrojů. Na to jsem na tu obřízku změnil názor o celých 180° a dokonce jsem se stal intaktivistou. Sám jsem byl dříve cirkumfetišistou(měl jsem tak vymytý mozek) a tak moc dobře vím, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.4.19 00:18
@milenka zuzka píše:
Ahoj holky, nenechte se zastrasit anti-circumcizni propagandou a desinformacemi, ktere se bohuzel na netu jen hemzi. Obrizka je skvela vec a neni treba se ji obavat. Obrizka ma zcela jasne celou radu vyhod - proste je to tak: obrezany muz je vzdy cistejsi nez ten neobrezany. Trvale obnazeny glans penis, symbol muzne sily, je esteticky mnohem krasnejsi.Obrezani muzi vetsinou pri milovani o neco dele vydrzi, coz je vseobecne povazovano za dalsi velkou vyhodu. Nemluve o tom, ze circumcise significante snizuje prenos nejruznejsich patogennich zarodku, vcetne viru a je dost dukazu o tom , ze snizuje vyskyt rakoviny cipku delozniho…
Poznala muze obrezane i neobrezane a osobne davam jednoznacne prednost obrezanym muzum. Milovani s nimi je lepsi… :mavam:

Ano tak to je bylo a vzdy bude napr.muslimove to nedelaji jen tak pro nic za nic cistota nadevse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.4.19 00:29

@Lenka_Hal
Az poznas paninko tak budes stejnyho nazoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
10.4.19 00:53
@Klaudie08 píše:
@Lenka_Hal
Az poznas paninko tak budes stejnyho nazoru :palec:

Diky za starost, my mame doma vody dost, manzel se myje. Uz jsem si vsimla, ze si posedla cistotou muzu, chapu, asi mas spatne zkusenosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
10.4.19 11:28

Můj strýc (bratr matky) je vopižlaný a co mu to pomůže. On je taková špindíra, že mu snad ani nepomůže ho zavřít na den do automyčky mezi ty velké válce. Stejně by to z něj tu zažranou špínu neodstranilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.4.19 23:17

@Lenka_Hal
Proste chlap co nema obrizku kdyz se vecer umyje a rano po probuzeni chce od manzelky uspokojeni tak uz to neni tak pekne fresch jako ten chlap co ma obrizku proroze chlap co ma obrizku tak mu to stale vetra nema se tam co usazovat nedrzi se tam te zapach proste je to stale na vzduchu nevim jak ti to mam vic vysvetlit jako zenskej ver mi i ten nejcistejsi chlap za to nemuze zeto tam dole proste smrdi kdyz nemaobrizku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.4.19 09:08

@Klaudie08 zenska ma tech zahybu jeste vic a prece se nenecha cela obrezat :zed: to co tu pisete uz jsou vase demagogie a vylozene to nutite ostatnim, kteri o to absolutne nestoji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.4.19 13:43
@Klaudie08 píše:
@Lenka_Hal
Proste chlap co nema obrizku kdyz se vecer umyje a rano po probuzeni chce od manzelky uspokojeni tak uz to neni tak pekne fresch jako ten chlap co ma obrizku proroze chlap co ma obrizku tak mu to stale vetra nema se tam co usazovat nedrzi se tam te zapach proste je to stale na vzduchu nevim jak ti to mam vic vysvetlit jako zenskej ver mi i ten nejcistejsi chlap za to nemuze zeto tam dole proste smrdi kdyz nemaobrizku

A jak ti mam vysvetlit, ze ne kazdy chlap rano smrdi. Ne, nesmrdi. Uz to chapes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.4.19 13:58

@Káťa19 -
Kdyz ta sance je byt cistotnejsi proc toho nevyuzit nikomu to nenutim jen pisu jak se veci maji ale ani jedna z vas nema zkusenost proto tak pisete az zijete tak budete jineho nazoru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.4.19 14:02

@Lenka_Hal
Proste chlap s obrizkou je cistotnejsi vyvonany nemusi se i par dni umejt a stale voni je to tak to ze sito jeste nezazila ukazuje na to co pises

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
11.4.19 14:26
@Lenka_Hal píše:
A jak ti mam vysvetlit, ze ne kazdy chlap rano smrdi. Ne, nesmrdi. Uz to chapes?

to ji prostě nevysvětlíš :zed: :roll: můj taky nesmrdí, heč :P @Klaudie08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
11.4.19 17:20
@Klaudie08 píše:
@Lenka_Hal
Proste chlap s obrizkou je cistotnejsi vyvonany nemusi se i par dni umejt a stale voni je to tak to ze sito jeste nezazila ukazuje na to co pises

Zazila a ty si najdi chlapa, co se myje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí