Horečka z horka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.8.22 19:04

Horečka z horka

Ahoj,
tříletá dcera byla v pátek dopoledne více na sluníčku, kloubouk sice měla, ale pořád ho sundavala.Dnes ráno se probudila s teplotou 38,3. Přes den to vystoupalo až na 39, teď navečer zase 38,3.Panadolový čípek jí teplotu trochu srazí, ale po pár hodinách zase vyleze. Pití i něco málo k jídlu do ní dostanu. Nezvrací, v krku ani hlava jí prý nebolí, ale skoro celý den dnes prospala. Zkoušela jsem i zábal, ale nechce to, že jí to studí, vykoupat se také nechce jít, tak holt zůstaneme u čípků. Může to být opravdu ze sluníčka i po 24 hodinách? Včera byla úplně v pohodě. Doma máme bohužel dost teplo i přes zatemněná okna, je vhodné jí vzít sednout si před barák do stínu kde profukuje větřík, aby se trochu zchladila? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15398
7.8.22 19:10

Může. Naše taky měla podobný problém. Pátek sobota taky teplota. Ne teda nějak dramaticky vysoká. Okolo 38. Stěžovala si na bolest hlavy. Nic jiného jí nebylo.
Ani jsem jí teploty nijak nesrážela. Jen dostala ibalgin 200 na tu hlavu. Bude jí 6.
Ale vykoupat se nechala. Takže možná ta voda zabrala.
Dnes už jí je dobře a řádí zas jak černá ruka.

Jako ven s ní jít můžeš. Uvidíš jestli jí bude líp, nebo hůř. Domů můžete zalézt vždycky. ;)

Osobně si myslím, že se nám přetáhla na táboře. Byli celé dny venku … Ale taky to mohl být začátek nějaké virózy. Těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.8.22 19:40

U nás byla takováto horečka covid, poznalo se to, až když jsem to chytla já. Děti měly jen horečku, nic jiného, starší bolela i hlava, ale ta ji u horečky bolí vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14686
7.8.22 20:45

Dcera mela v 5 letech z horka horecku 39,8, asi pul dne. Dala jsem ji 1 Paralen cipek. 15mesicni mela 2 dny horecku 39,2, prvnich 24 hodin jsem myslela, ze z horka, ale nakonec z toho byla pata nemoc. Horecku jsem ji nesrazela, protoze byla docela v pohode.

U vas tezko rict, muze to byt z horka, muze to byt viroza. Ven do stinu bych ji klidne vzala, uvidis, jestli ji bude lepe, nebo hure.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí