Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, prosim prosím poradit. Dcera má od rána úplně vodnatý průjem. Sem tam se ji udělá na zvracení ale nezvracela naštěstí. Cely den teda nejí popiji magnesku a medunkovy čaj. Pije teda jenom po douscich ale snažíme se každou chvilku. Bojím se aby nezačala být dehydratovana ale nevím jestli muže pít normálně. Mladší dcera před ni jeden den hodně zvracela, měla průjem a vysokou teplotu, tak si říkám jestli neměla střevní a nechytla to od ni. Na průjem ji dávám tasectan a hylak, ale průjem je pořad stejný sice to trosku zpomalil, ale je pořad stejný. Nevíte tak nějak co bych na průjem mohla dat? Tohle mi doporučili v lékárně u první dcery. Dekujiiiiii ![]()
My si ted uzili taky s obema detma, bylo to hrozny
davala jsem enterol a pak i biopron forte. Po hylaku se mi bohuzel starsi pozvracel. A furt jsem nutila pit, vodu, mattonku, cerny caj slabe oslazeny. Trvalo to u obou pet dni, takze jsem byla z dehydratace taky na nervy. A jak meli zajem o jidlo tak klasika dietni veci, banan, starej rohlik, ryze, brambory. Drzim palce at je to brzo pryc
@Zdeni86 no tyjo 5 dni to muselo být hrozné. Ta mladší to naštěstí měla jen jeden den, ale takoví nervy jsem měla měla 39 horečku strašně zvracela a měla průjem. Tak snad to bude lepší tyjo my jsme furt na tom samém a ted dostala zvýšenou teplotu. Tak doufam ze to bude dobre tyjo, ale 5 dni u vás to musel být masakr ![]()
@ClaCh no bylo. Mladsi jeden den zvracel, jeden den zvysena teplota, pak tri dny prujem. Starsi par dni po nem problil celou noc, pak 2 dny horecky taky snad 39 a pak zacal hroznej prujem. Ale ted uz je dobre. Tak se drzte! Hlavne furt po troskach pit. Ja koupila domu i ten rehydratacni roztok, ale chut je teda silena. Jim jsem to nakonec nedavala
@Zdeni86 To si nedovedu vůbec představit, chudáčci malí, tak držím palečky i vám abys te to neměli i vy. Snad to bude brzo dobre😊
No ja to chytla taky
bylo to moc prima, presne jsme si to predali postupne. Ale uz mi je lip. S tim zvracenim… jestli mate facebook, najdete si Pediatrie s usmevem. Ma tam prispevek o zvraceni, jela jsem presne podle tech rad a fungovalo to.