Horečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
23.12.15 18:40

@Svistice je hrozně spavější ani mi nechce papat spíš furt pije čaj jsem ráda že aspon to do něj dostanu jínak dávám mu to když má 38 a víc a hlavně má pořád horkou hlavičku i když se mi vypotí změřím ho teplota mu klesne tak hlavičku má stále teplou nevím znamená to že ho ta hlavička bolí?? :nevim: na Bulovce mi řekli že je to normální ale mě to tak nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
23.12.15 18:45

@Derecek Doktoři mají pravdu. Neprožívej to tolik. :hug: Teplota je zcela fyziologická záležitost. Je to imunitiní reakce. Tělo bojuje z viry/bakteriemi zvýšením teploty, protože ty neřádi to nemají rádi a při teplotách prostě pochcípají. Když se ji budeš snažit dostat za každou cenu pod 37, tak jak psaly holky, nemoc bude přetrvávat mnohem déle, protože prostě tělo nebude umět ty viry jinak zničit.
Jíst nemusí, musí pít. Pokud nepláče, tak ho nic nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.12.15 18:51

Hicuje od pondělí a ty v úterý mažeš k doktorce, to se nediv, že crp nic, do druhého dne by se ani nic nestihlo rozjet. A dneska Bulovka proč? Zbytečně stresuješ sebe i dítě, děti prostě nemocné bývají. Můžeš být naopak ráda, že k tomu nezvrací, neprůjmuje, neodmítá pití, neprořve celý den. Pokud nekňourá, nech horečku pěkně vystoupat, však má svojí úlohu a vydrž ještě. I při virózách může být horečka týden, tak na plašení máš ještě spoustu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.12.15 19:13

@Derecek Jinak doporučuji knížku „Jak pečovat o zdraví dítěte, navzdory vašemu lékaři“. Napsal to americký pediatr, pomohlo mi to při nemoci dítěte uklidnit se a nad tou nemocí se zamyslet. Jsou tam popsány různé situace, co při nich dělat a kdy je opravdu nutné chodit lékaři, případně volat rychlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
23.12.15 19:31

Podle mého doktora se má k lékaři jezdit, až když horečka neustupuje ani třetí den. U desetiměsíčního bych si taky nebyla jistá, jestli teplotu přes 38 srážet nebo ne, ale ono si to dítě většinou řekne. U dcery musím dostat teplotu dolů na spaní, jinak je hrozně protivná a neusne. Když je zrovna aktivní, tak jen kontroluju a nechávám ji. Pokud dítě pije a je spavé, tak bych ho asi nechala co nejvíc bojovat s nemocí přirozenými mechanismy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí