Horečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
23.12.15 17:12

horečky

Ahoj můj chlapeček má už od pondělního večera teploty nejvíc jsme na měřily 39,2.Včera byli jsme u dr dělala crp bylo nízké a furt se ta teplota drží kolem 38 ted jsme přijely s bulovky na měřily jsme 38,6 tak jsem mu dala nurofen čípek střídám ho taky s paralenem. Doktorka mi řekla že vypadá zdravě i na bulovce taky nechápu s čeho má furt ty teploty a horkou hlavičku. Nevíte co by pomohlo? zábaly jsem eště zatím nezkoušela jen otirám žinkou obličej a mokry ponožky ale ta teplota se furt vrací :( šestou nemoc už měl tak nechápu to sice má trošku rýmu kašel ale neni to tak hrozný nemyslím že právě s toho by měl teploty i na bulovce mi to řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
23.12.15 17:25

@Derecek samá hrubka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
23.12.15 17:32
@Derecek píše:
Ahoj můj chlapeček má už od pondělního večera teploty nejvíc jsme na měřily 39,2.Včera byli jsme u dr dělala crp bylo nízké a furt se ta teplota drží kolem 38 ted jsme přijely s bulovky na měřily jsme 38,6 tak jsem mu dala nurofen čípek střídám ho taky s paralenem. Doktorka mi řekla že vypadá zdravě i na bulovce taky nechápu s čeho má furt ty teploty a horkou hlavičku. Nevíte co by pomohlo? zábaly jsem eště zatím nezkoušela jen otirám žinkou obličej a mokry ponožky ale ta teplota se furt vrací :( šestou nemoc už měl tak nechápu to sice má trošku rýmu kašel ale neni to tak hrozný nemyslím že právě s toho by měl teploty i na bulovce mi to řekli.

Kolik mu je, a co mu dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
23.12.15 17:35

@Dojcanis a to je rada? Ze ti to stoji za to takto regovat… :roll: :roll:
@Derecek muze to byt klidne viroza, podle stavu ditete bych nechala teplotu probehnout, pokud to neni kojenec?? Kolik mu je?
Teplota je pomoc pri nemoci a srazenim nemute udelat svou praci, proto se vraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
23.12.15 17:36

@Derecek Tak šestou nemoc může mít klidně 2×. Jinak teplota do 39 mi nepříjde nějak extra vysoká. Rozhodně to není na zábaly, pokud to není nějaké echt malé miminko. Do 38.5 bych asi ani nedávala antipyretika.

Může mít jen virózu, tam by po těch plus mínus třech dnech měly teploty odeznít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
23.12.15 17:42

@Halamka Nedalo mi to 8o
Kazdopadne preju, alespon to brzke uzdraveni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
23.12.15 18:12

U syna se takto projevovaly virózy do 3 let, až 4 dny vysoké teploty a potom klesly a bylo po viróze. V zimě každý měsíc. Já jsem teda taky střídala paralen a nurofen a navíc, hlavně v noci, když to bylo i 39,5 jsem napustila vanu, teplota tak o jeden stupeň níž než měl a nechala jsem ho tam hrát, ono to pomalu chladlo a snižovalo teplotu. Zábaly totiž nedával, bylo to trápení nás obou, takhle si pohrál s kelímkama a do hodiny bylo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.12.15 18:22

@J_Doe 10 měsícu a dávám nurofen a paralen čípky střídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.12.15 18:23

Horečku bych nesrážela, tím se jenom pomáhá nemoci, takže dítě je pak nemocné déle, takže tím pádem má neustále horečku. Výška teploty není ukazatelem závažnosti nemoci. Dceři (4 roky) jsem už jednou naměřila 39,5, jenom jsem jí dala mokrý kapesním, aby si mohla otřít horké čelo. Jinak jí nic nebylo. Já se musela držet, abych jí ten Nurofen nedala. Další den měla už 37,5, následující den 35,5 (její obvyklá teplota).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.12.15 18:27
@Derecek píše:
@J_Doe 10 měsícu …

A nerostou zuby? Z toho horečka klidně může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.12.15 18:28

@aledud díky za radu já totiž nemám moc zkušeností synovi je 10 měsícu a zábaly se mi moc nechce ono stačí když mu otírám obličej žinkou ani to se mu nelíbí tak uvidím pokud mu ta teplota zase stoupne do večera zkusím vanu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
23.12.15 18:29

@Likimeya Tak to je. Jde jen o naše nervy.
@Derecek to je ještě mrňousek. Zkus to ale do těch 38,5°C vydržet. Na noc bych ulevila a čípek nebo sirup dala.
Podle mě bude zítra už lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.12.15 18:30

@Likimeya doktorka se koukala i na zoubky a prý ne tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.12.15 18:32

@Halamka snad jo doufám :) jínak moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
23.12.15 18:32
@Derecek píše:
@J_Doe 10 měsícu a dávám nurofen a paralen čípky střídám

Přijde mi, že tu teplotu zbytečně hrotíš. Jak je jinak malému, jak tu teplotu snáší?
Pokud funguje více méně normálně, jen je třeba spavější, protivnější, tak bych ten nurofen dávala jen na noc, pokud ta teplota bude večer okolo těch 38.5 (včer a brzy v noci má tendenci lézt nahoru). Jinak bych to nechala, ať si s tím tělo poradí.

Moje osmiměsíční měla teď taky virózu, teploty až 39.9 (to už teda dostala zábal), když měla okolo 38, tak nic na teplotu nedostávala. Je to fakt zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí