Horečky při zánětu středního ucha

15
17.9.24 00:43

Horečky při zánětu středního ucha

Zdravím,
prosím v neděli jsme jeli na pohotovost, že malá z ničeho nic si držela ouško a plakala, dr. řekl začínající zánět, předepsal nám kapky.
Máme dost velkou rýmu a kašle, takže do toho ještě šplíchám do nosu a kapky na kašel. Jsou to sice zatím dva dny ale žádné zlepšení nevidím krom toho že ouška už zřejmě tolik nebolí, nechá si na ně sáhnout. Co mě zaráží tak jsou vysoké teploty, cca po 5-6 hodinách vždy vyleze nahoru, dokonce ted jsem jí naměřila i 39,5. Na kontrolu máme jít za 4 dny.
Nechci být zase plašoun, ale nedá mi to. Mám ještě den počkat a nebo bych měla volat dr.?
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24289
17.9.24 05:03

Jela bych dřív. Buď na ušní a nebo k pediatrovi, ať ji vyšetří celkově, když už si nestěžuje na uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
17.9.24 06:42

@nikita3121 šla bych teď k pediatrovi, může mit vysoké crp a nasadi ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
17.9.24 11:14

Kdyz jsou u zanet ucha horecky, tak bych sla k lekari driv. Idealne dnes, pokud to stihate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.9.24 13:29

Všem děkuji. Dostali jsme antibiotika. Tak snad už vše bude cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
18.9.24 02:46

Pokud má malá stále vysoké horečky, může to být známka, že zánět postupuje nebo že se přidala jiná infekce. Vysoké teploty nad 39 °C jsou důvod k tomu, aby ses obrátila na doktora dříve, než máte plánovanou kontrolu. Raději zavolej a poraď se, může být potřeba úprava léčby.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA