Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, prosím Vás o vaše skušenosti. Jsem v 6 týdnu těhotenství, od včerejška mám horečky, škrábani v krku, Paralen musím brát co 4 hodiny, jinak je to hned nad 38, někdy ani to nestačí, musím mít studené zábaly. Dnes jsem byla u Dr., předepsal mi ATB- Zinnat + výter z krku a PCR na Covid, výsledky zatím nejsou, doma antigén byl negativní. Zatím to není lepší. Bojím se rizika pro plod, rizika vývojových vad, potratu. Mněla stě nekterá podobné potíže, jak to dopadlo? Moc děkuji za odpovědi.
Ahoj kolem 6 a 7.tydne jsem zvracela měla jsem průjem, teplotu skoro 38. Bylo to tak 3-4 dny. Pak to přešlo. Teď jsem 13.tt jsem po prvním screeningu a vše ok.
@Molu Tvé embryo si myslím ohrozeno není…lékaři jsi zdělila své obavy?
Mela jsem opravdovou chripku s horeckami v 7. tydnu, byla jsem s dcerou v nemocnici (kvuli ni), druhe dite je zcela zdrave. Brala jsem Paralen nad 38.
Tak Covid to není, od rána jsem naštestí již bez horeček. Gynekolog má práve dovolenú, zajímají mně Vaše skušenosti, zda to nějak ovlivnilo vývoj, jsem z toho nešťastná, vůbec nebývam nemocná až právě teď v nejnevhodnejší čas ![]()