Horečky v 6. týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
367
25.10.22 17:47

Horečky v 6 týdnu těhotenství

Dobrý den, prosím Vás o vaše skušenosti. Jsem v 6 týdnu těhotenství, od včerejška mám horečky, škrábani v krku, Paralen musím brát co 4 hodiny, jinak je to hned nad 38, někdy ani to nestačí, musím mít studené zábaly. Dnes jsem byla u Dr., předepsal mi ATB- Zinnat + výter z krku a PCR na Covid, výsledky zatím nejsou, doma antigén byl negativní. Zatím to není lepší. Bojím se rizika pro plod, rizika vývojových vad, potratu. Mněla stě nekterá podobné potíže, jak to dopadlo? Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2521
25.10.22 18:10

Ahoj kolem 6 a 7.tydne jsem zvracela měla jsem průjem, teplotu skoro 38. Bylo to tak 3-4 dny. Pak to přešlo. Teď jsem 13.tt jsem po prvním screeningu a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.10.22 20:04

@Molu Tvé embryo si myslím ohrozeno není…lékaři jsi zdělila své obavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85284
25.10.22 20:08

Mela jsem opravdovou chripku s horeckami v 7. tydnu, byla jsem s dcerou v nemocnici (kvuli ni), druhe dite je zcela zdrave. Brala jsem Paralen nad 38.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.10.22 17:30

Tak Covid to není, od rána jsem naštestí již bez horeček. Gynekolog má práve dovolenú, zajímají mně Vaše skušenosti, zda to nějak ovlivnilo vývoj, jsem z toho nešťastná, vůbec nebývam nemocná až právě teď v nejnevhodnejší čas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí