Horká koupel ve 37.tt

478
5.12.12 20:11

horká koupel ve 37tt

Holky, zítra začnu 38tt a každéj mi říká, ať si nedávám horkou vanu, že to může vyvolat porod… je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5158
5.12.12 20:14

Myslím že záleží na tom v jakém stavu jsou porodní cesty, pokud jsi zavřená na deset západů, řekla bych že to nemusí mít vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.12.12 20:17

Nevím co je na tom pravdy ale já se koupala do porodu v horké vodě a porod jsem nakonec měla vyvolaný, pač jsem měla dávno po termínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.12.12 20:17
@majinka69 píše:
Holky, zítra začnu 38tt a každéj mi říká, ať si nedávám horkou vanu, že to může vyvolat porod… je to pravda?

Každéj to sice říká, ale proč potom každá druhá přenáší? :mrgreen: :mrgreen: Není kam spěchat, stejně to nijak neovlivníš, pokud není mimino a tělo připravané, tak ti nepomůže ani svěcená voda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.12.12 20:18
@majinka69 píše:

i kdyby ti to vyvolalo porod mimisek bude v pohodě neboj a koupael si užij :)
myslím si, že t pravda být muze ale nemusí. zaleži jestli jsi zavřená na sto zapadu nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
5.12.12 20:18

Jj říká se že horká voda vyvolává kontrakce ale někdomu dělá dobře ale u někoho to může přivolat porod já si třeba dávala před porodem teplou koupel a nic porodila jsem 3 dny před termínem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.12.12 20:19

@majinka69 Může a nemusí. Pokud nejsou por cesty připravené, tak si myslím, že to porod nevyvolá… Já se koupala denně a teplota mi nešla pod 39stzpňů a vše bylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
5.12.12 20:25

Já jsem se koupala v horké vaně pořád, akorát týden před porodem, kdy mě chytly bolesti v noci jsem se na to radši vyprdla protože přítel byl v práci tak jsem chtěla vydržet do rána naž přijede a nechtěla jsem zkoušet jestli je pravda, že horká vana urychlí porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.12.12 20:25

Já jsem poslední dva týdny vyháněla horkou koupelí a deckou červenýho a prd ;)
Jedině - že se mu to moc nelíbilo, se mi zdálo, že se snaží vyplavat nad hladinu :lol:

• Citovat
  • Upravit
P28
5.12.12 20:34

Porod v 38. tt už je v pohodě, ne? Já rodila spontánně 37+0 a synek měl 3,5 kg. Takže ať je to jakkoli, tak bych se na to vybodla a s chutí se ponořila.

• Citovat
  • Upravit
14856
5.12.12 21:05

Ja se koupala casto a doporucovanych 37 stupnu ta voda nemela nikdy, to bych zmrzla…pokud neni nachystano, nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.12.12 21:15
@majinka69 píše:

Mi horká voda pomohla při prvním porodu upravit kontrakce, protože jsem byla otevřená, ale špatné kontrakce, tak mě nechali hodinu sedět ve sprše v nemocnici pod horkou vodou a pomohlo :pankac: :lol: ale já věděla, že už brzo porodím, protože ráno dr zasáhl, aby to vyvolal :lol:.

A druhá dcera se narodila přesně 38tt, kdyby ti horká voda vyvolala porod (může a nemusí) už si v termínu :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
5.12.12 22:30

Mě horká vana vůbec nepomohla :-) dávala jsem si jí furt a porodila jsem 40+3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
5.12.12 22:34

joj

Tak já jsem na tom byla uplně stejně.. A i když jsem si do vany brávala sklenku červeného, tak se urychlení nekonalo a muselo se vyvolávat.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
6.12.12 09:46

Horkou vanu jsem si neodeprela cele tehotenstvi a mala je 14dni prenosena, ale pokud nejsi zvykla, tak treba ten sok:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí