Horké čelo, studené tváře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
444
29.1.12 19:23

Horké čelo, studené tváře

Ahojky, mám skoro 13měsíčního chlapečka a už od narození má na dotek úplně horké čelíčko, hlavičku a dlaně. Přitom tvářičky a tělíčko mají normální teplotu. Horečku nemá (měřena v zadečku i podpaží). Máte to někdo také tak? Když byl ještě malý, tak jsem někde četla, že miminka odvádí přes hlavičku teplo, tak proto je teplejší. Ale teď, když už je mu 13 měsíců, se mi to zdá divné, že to tak má pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6926
29.1.12 19:50

Tak o tom jsem ještě neslyšela. Zmínila bych se jen dr…
A nebude to spíš jen Tvůj osobní pocit? :think: Zkoušela ses ptát třeba rodičů, kamarádky… A mají stejný pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
topinka07
26.10.12 21:47

Teplé, horké čelo

Zdravím, my jsme na tom stejně - právě máme 13 měsíců a zdá se mi, že od té doby, kdy měl salmonelu - od 6. do 9. měs., to tak náš drobeček má, teplotu nenaměřím. 2× jsme od té doby měli 24hod. horečku - ale to se prý dodatečně neřeší, když přijdu k lékařce se zdravým dítětem… Že bych ho sledovala více než ostatní své děti? Možná.. Zdá se mi celkově horkokrevnější než ostatní - musím jej oblékat méně, než jsem já - možná tím, jak je baculín.. že by to bylo spojeno s tímto? Trochu mě horké čelo zneklidňuje. Nemáte někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
300
26.10.12 21:52

Ahoj taky mame horké celicko a to uz od narozeni ale nejak to neresim. Kasel, teplotu ani nic podobneho nema takze to nechavam byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
topinka07
26.10.12 22:04

Díky, aspoň někdo, kdo se mě nebere, jako bych spadla z višně :). Tak asi to taky přestanu řešit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA