Horoskopy pro rok 2012
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Horoskopy pro rok 2012
Ahoj maminky, najde se tu nějaká paní co se vyzná v horoskopech, kartách a pod, mohla by nám třeba vyložit horoskopy a pod. na rok 2012. Klidně všechny znamení, ale nejvíc mě zajímá býk a vodnář. Práce, peníze, vztahy, zdraví, děti apod prostě cokoliv co Vás napadne. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No já jsem četla horoskop 2012 asi ze 3 zdrojů a pokaždé se tam píše něco jiného, takže.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:
No já jsem četla horoskop 2012 asi ze 3 zdrojů a pokaždé se tam píše něco jiného, takže..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:
No já jsem četla horoskop 2012 asi ze 3 zdrojů a pokaždé se tam píše něco jiného, takže..
tak si z toho musíš vybrat jen to pozitivní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivi, já čtu horoskopy spíš ze zajímavosti..nebo teďka spíš po dlouhé době. Beru je s rezervou a včera jsem byla tak trochu zvědavá, co se mě může stát v roce 2012 a když jsem četla pokaždé něco jiného, tak jsem všechno zavřela. ![]()
Možná bych šla do výkladu karet, nikdy jsem u nikoho nebyla. Sestra byla a co jí bylo řečeno, tak byla pravda..nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky já nevím horoskop všeobecně pro jedno zmamení je tak nějak o ničem, lepší pro konkrétní osobu,, dřív jsem na to vůbec nevěřila, ,ale teď to občas využiji, a docela se mi to osvěčilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je lepší když si zajdeš rovnou k astrologovi,ten ti udělá horoskop přesně na míru,ty horoskopy co jsou v novinách jsou veeeelmi obecné…ale i tak nečekej, že ti přesně co se stane ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, četly jste to? Jsem se docela pobavila!
http://www.hoj.cz/…yden-2012-12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit