Regrese a zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Regrese
Ahoj holky, včera jsem podstoupila regresi, protože mám vážné problémy a potřebovala jsem se z toho nějak dostat. Moc mi to pomohlo si všechno v sobě srovnat. Chtěla bych se vás zeptat, jaký máte na regresi názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já z nás regresi jen z lékařství a to znamená, že nemoc ustoupila, takže nějak nechápu, ale ráda se přiučím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nešla bych do toho ani za milión.Měla bych strach,že se mi něco stane,nebo,že mi něco udělá.A můj názor?že je to jen na základě sugesce.
- Citovat
- Upravit
Ahojky, po té co má sestra podstoupila regresi jsem začala naplno věřit tomu, že jdem po smrti do dalšího života, že tady na zemi se máme něčemu naučit nebo získávat nové zkušennosti…
A věřím tomu, že pomocí regrese se může nějaký problém vyřešit, můžeme pochopit proč se tak chováme, proč máme větší či menší bloky, které nám dělají různé těžkosti v životě.
Sestra pomocí regrese pochopila, proč jí často bolela hlava, bylo to proto, že jí otec v minulém životě mlátil lopatou po hlavě, neměl jí rád, v tom životě byla chlapcem, od té doby co si to uvědomila tak jí už hlava nebolí, vzpoměla si i na další jiné minulé životy a pochopila spoustu různých souvislostí s minulými životy a nynějším životem.
Jak nám pak o té zkušenosti s regresivní terapií vyprávěla, bylo to hodně zajimavé… Já jsem na tom ještě nebyla, ale chtěla bych tím projít taky, ikdyž trochu strach mám z toho co se asi dozvím, čím jsem byla a co jsem dělala
![]()
Martinko a půjdeš ještě na další regresi? A viděla si v minulém životě nějakého blízského člena rodiny? Sestra viděla mamku, jak byla ten nechtěný chlapec tak jeho dědeček byl vlastně naše mamka
naštěstí ten děda byl moc hodný a laskavý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzie- abys nebyla zklamaná, regrese primárně slouží k poznání příčiny nějakého problému, což nemusí mít nic společného s min.životem, může se ti pouze vybavit zasunutá vzpomínka z brzkého dětství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jakj to probíhá? To člověka zhypnotizují a pak ho navádí otázkama?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, poznala jsem. Před pěti lety mi zemřela maminka a já ji opět v regresi viděla umírat. Viděla jsem tam i babičku a dědečka. Dokonce i své děti a manžela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádná hypnóza. Musíš se uvolnit a pomalu se ti začne něco vybavovat. Já před sebou viděla takový film s mým životem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já letos regresi podstoupila 2×. Je to takový silný zážitek, že některé věci vstřebávám do teď a tak nějak postupně naskakuje co má. Obě sezení trvala kolem 4 hodin. Nevracela jsem se do minulých životů, ale do života svého.
Příspěvek upraven 22.11.11 v 09:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinka88 píše:
Ahoj holky, včera jsem podstoupila regresi, protože mám vážné problémy a potřebovala jsem se z toho nějak dostat. Moc mi to pomohlo si všechno v sobě srovnat. Chtěla bych se vás zeptat, jaký máte na regresi názor.
Velmi silný zážitek, pokaždé jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regrese
Ahojky, já sama se k regresi velice přikláním, protože jsem jich absolvovala několik a velice mi to pomohlo. Na tomto základě jsem se rozhodla, že se stanu terapeutem a je naprosto úžasné sledovat, jak se vyvíjí osudy lidí, co u mně byli na regresi. Každému se postupně mění život k lepšímu.
Je pravda, že ne každý je na regresi připravený, ale ten, kdo je, tak se mu ujasní spousta věcí a začne chápat spoustu situací, které se mu v životě dějí. Opravdu vřele doporučuji, ale také si určitě dejte pozor na výběr terapeuta a pokud si už vyberete a přijdete k němu, nebo on přijede k vám a nebude vám z jakéhokoliv důvodu sedět, nebojte se regresi odmítnout. Je to jenom ve vašem zájmu.
Hezký den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A regresivní terapii dělá kdo? Psycholog? Někdo dobrý ve stř. čechách? Mám dost potíže s tím, že ač spím, nejsem schopná být uvolněná a cítím se stejně unavená jak před usnutím. Děkuji za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…je opracvdu nutne vedet co bylo minule…priklanim se spise k terapiim, ktere odblokovavaji ty soucasne bloky, ktere samozrejme mnohdy souvisi s minulymi inkarnacemi…ja osobne radsi metodu RUS nebo CESTU…mam subjektivni dojem, ze resim to pritomne…a tez velmi dobre vysledky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regresní terapie dělají regresní terapeuti a nebo někteří psychologové. Je potřeba si vybrat podle sebe, třeba jich i oslovit více a pak dát na svou intuici a podle toho vybírat. Já můžu doporučit pouze terapeuta v Praze, jinak tam v okolí neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit