Regrese a zkušenosti

60
9.11.11 15:06

Regrese

Ahoj holky, včera jsem podstoupila regresi, protože mám vážné problémy a potřebovala jsem se z toho nějak dostat. Moc mi to pomohlo si všechno v sobě srovnat. Chtěla bych se vás zeptat, jaký máte na regresi názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
9.11.11 15:20

Já z nás regresi jen z lékařství a to znamená, že nemoc ustoupila, takže nějak nechápu, ale ráda se přiučím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.11.11 15:21

Nešla bych do toho ani za milión.Měla bych strach,že se mi něco stane,nebo,že mi něco udělá.A můj názor?že je to jen na základě sugesce.

• Citovat
  • Upravit
10351
9.11.11 15:25

Absolvovala jsem několikrát, spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
9.11.11 15:30

Ahojky, po té co má sestra podstoupila regresi jsem začala naplno věřit tomu, že jdem po smrti do dalšího života, že tady na zemi se máme něčemu naučit nebo získávat nové zkušennosti…

A věřím tomu, že pomocí regrese se může nějaký problém vyřešit, můžeme pochopit proč se tak chováme, proč máme větší či menší bloky, které nám dělají různé těžkosti v životě.

Sestra pomocí regrese pochopila, proč jí často bolela hlava, bylo to proto, že jí otec v minulém životě mlátil lopatou po hlavě, neměl jí rád, v tom životě byla chlapcem, od té doby co si to uvědomila tak jí už hlava nebolí, vzpoměla si i na další jiné minulé životy a pochopila spoustu různých souvislostí s minulými životy a nynějším životem.

Jak nám pak o té zkušenosti s regresivní terapií vyprávěla, bylo to hodně zajimavé… Já jsem na tom ještě nebyla, ale chtěla bych tím projít taky, ikdyž trochu strach mám z toho co se asi dozvím, čím jsem byla a co jsem dělala :think: :wink:

Martinko a půjdeš ještě na další regresi? A viděla si v minulém životě nějakého blízského člena rodiny? Sestra viděla mamku, jak byla ten nechtěný chlapec tak jeho dědeček byl vlastně naše mamka :srdce: naštěstí ten děda byl moc hodný a laskavý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
9.11.11 15:34

Zuzie- abys nebyla zklamaná, regrese primárně slouží k poznání příčiny nějakého problému, což nemusí mít nic společného s min.životem, může se ti pouze vybavit zasunutá vzpomínka z brzkého dětství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
9.11.11 15:37

A jakj to probíhá? To člověka zhypnotizují a pak ho navádí otázkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.11.11 15:37

Ano, poznala jsem. Před pěti lety mi zemřela maminka a já ji opět v regresi viděla umírat. Viděla jsem tam i babičku a dědečka. Dokonce i své děti a manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.11.11 15:39

Žádná hypnóza. Musíš se uvolnit a pomalu se ti začne něco vybavovat. Já před sebou viděla takový film s mým životem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
9.11.11 16:31

Já letos regresi podstoupila 2×. Je to takový silný zážitek, že některé věci vstřebávám do teď a tak nějak postupně naskakuje co má. Obě sezení trvala kolem 4 hodin. Nevracela jsem se do minulých životů, ale do života svého.

Příspěvek upraven 22.11.11 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.11.11 22:39
Martinka88 píše:
Ahoj holky, včera jsem podstoupila regresi, protože mám vážné problémy a potřebovala jsem se z toho nějak dostat. Moc mi to pomohlo si všechno v sobě srovnat. Chtěla bych se vás zeptat, jaký máte na regresi názor.

Velmi silný zážitek, pokaždé jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.7.12 17:14

Regrese

Ahojky, já sama se k regresi velice přikláním, protože jsem jich absolvovala několik a velice mi to pomohlo. Na tomto základě jsem se rozhodla, že se stanu terapeutem a je naprosto úžasné sledovat, jak se vyvíjí osudy lidí, co u mně byli na regresi. Každému se postupně mění život k lepšímu.
Je pravda, že ne každý je na regresi připravený, ale ten, kdo je, tak se mu ujasní spousta věcí a začne chápat spoustu situací, které se mu v životě dějí. Opravdu vřele doporučuji, ale také si určitě dejte pozor na výběr terapeuta a pokud si už vyberete a přijdete k němu, nebo on přijede k vám a nebude vám z jakéhokoliv důvodu sedět, nebojte se regresi odmítnout. Je to jenom ve vašem zájmu. :-) Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
4.7.12 18:48

A regresivní terapii dělá kdo? Psycholog? Někdo dobrý ve stř. čechách? Mám dost potíže s tím, že ač spím, nejsem schopná být uvolněná a cítím se stejně unavená jak před usnutím. Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
4.7.12 23:31

…je opracvdu nutne vedet co bylo minule…priklanim se spise k terapiim, ktere odblokovavaji ty soucasne bloky, ktere samozrejme mnohdy souvisi s minulymi inkarnacemi…ja osobne radsi metodu RUS nebo CESTU…mam subjektivni dojem, ze resim to pritomne…a tez velmi dobre vysledky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.12 09:05

Regresní terapie dělají regresní terapeuti a nebo někteří psychologové. Je potřeba si vybrat podle sebe, třeba jich i oslovit více a pak dát na svou intuici a podle toho vybírat. Já můžu doporučit pouze terapeuta v Praze, jinak tam v okolí neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat