Regrese a zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
REGRESNí TERAPIE
Hezký večer, prosím Vás, mohli byste mi někdo doporučit někoho, kdo dělá regresní terapie v Českých Budějovicích a v okolí? …a má dobré recenze… Děkuji moc za jakýkoliv kontakt či radu. Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Regresní terapii se vám někdo hrabe ve vašem energetickém systému. Ten člověk by měl být vyrovnaný a mít zpracované ego jinak nadělá vic škody než užitku, při sezení by tam malý byt max. 2 osoby-vy a ten kdo to dělá. Pokud máte jinou možnost využijte ji , např. Kvalitní terapeut. Ono už to tu zaznělo, je to tak trochu móda. A toto je dost na hraně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může mi regrese pomoci se lépe a rychleji vyrovnat s rozvodem?
- Citovat
- Upravit
nadpis diskuse je zkušenosti - tak zkušenost - známé se po tom rozjela schíza a deprese se sebevražednými myšlenkami, po pěti letech z toho není úplně venku, například kvůli medikaci teď odkládá další dítě!
takže s chutí do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Salon Lena Olomouc
V Olomouci doporučuji Magdu v Salonu Lena. Nahlédli jsme do minulich zivotu a pak preze mě komunikovala s Vyšším Vedomim, které mi odpovídalo na me otázky. Nahrávku mi pak poslala emailem. Vše mi zapadá. Maximální spokojenost. Cítím se skvěle. Děkuji.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majablack píše:
V Olomouci doporučuji Magdu v Salonu Lena. Nahlédli jsme do minulich zivotu a pak preze mě komunikovala s Vyšším Vedomim, které mi odpovídalo na me otázky. Nahrávku mi pak poslala emailem. Vše mi zapadá. Maximální spokojenost. Cítím se skvěle. Děkuji.![]()
minulich životů, tak to tedy musel být zážitek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lajovka píše: …ach ty rodinne karmy…rus je draha, to mi trochu vadi, bo spoustu lidi, ktere znam, by na ni sli, ale finance to brzdi…ziju ve svycarsku a treba journey je desne draha-byla jsem u cesky terapeutky
…ale kdo ma zdravotni pripojisteni, tomu kasa neco proplati…tomu rikam bomba, u takovehle obr alternativy jakou journey je…nereknu akupunktura aj…to je fajn…mel by nejedly udelat smlouvu s vzp
…skoda, ze je to takova utopie
Ahoj, kolik stoji ta journey therapie franku, taky bydlim. v CH
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa to byl. Úžasný. Půjdu zase… Až budu potřebovat. Hlavni je, ze jsem dostala odpovědi na vše, co jsem potrebovala. Vřele doporucuji
zase jsem stastna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzouš píše:
Absolvovala jsem několikrát, spokojenost.
u koho jsi regresi absolvovala? prosím za tip
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinka88 píše: Žádná hypnóza. Musíš se uvolnit a pomalu se ti začne něco vybavovat. Já před sebou viděla takový film s mým životem.
u koho byla ta regrese prosíM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku jak to máte se sousedkou terapeutkou nyní? asi vás z toho života znala. Mně se to stalo, že mě tak oslovila žena, že už mě zná, že jsme dřív byli milenci, říkala mi královno. Mně bylo v její přítomnosti velice příjemně, jako bychom se znali odjakživa. Jsme stále ve spojení, i když bydlíme každá někde jinde. ovšem mně se ještě žádný obraz z toho společného života ještě neukázal..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vim, ze je to uz rok, ale muzes prosim napsat jak jsi tenkrat pochodila? Pomohlo ti to?