Regrese a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.9.17 19:46
@Ivanuelka1 píše:
Ahoj všem :) Poctivě jsem pročetla celou tuhle diskuzi a nad některými příběhy mi naskakuje husí kuže. Nenašla jsem však nikoho s mým problémem a to je ATOPICKÝ EKZÉM. Jak víte dr to řeší kortikoidy a šlus. Já jsem ekzém měla jako teenager v ohybech a po porodu první dcery (v čerstvých 21 letech) se to na 7 let utlo. Ex manžel byl de*il, ale i tak bylo klidové období. Asi jako každému se mi v životě stalo mnoho věcí, rozvod, oběsil se mi brácha (letos je to 5 let), atd. Má druhá dcerka má 3 roky. A už v těhu jsem se začala hrozně osypavat, až šupinkovat. Po porodu vše supr, ale když jsem přestala kojit 1 rok ji byl se vše vrátilo. Do dnes jsem zkusila vše bylinky, akupunkturu, změnu stravy NIC. Byla jsem na různých testech. Kde zjistili alergie nic vic. Ale teď byl to osud jsem potkala člověka co mě navedl na REGRESE. Právě se na ně chystám a jsem zvědavá. Ještě jsem ani v jednom příspěvku nečetla nic o BACHOVÝCH ESENCÍCH, oni pomáhají navodit jakousi pohodu a člověka připravit před samotnou regresí. Kapu je týden a manžel ( můj druhy muž je skvělý!!) říká, že jsem jako dřív. Už prý ROK A PŮL jsem jiná. Tim chci říct, že mě ten ekzém změnil, nebaví mě ráno lézt s postele, jsem líná, unavená, bez života

Ahoj, vim, ze je to uz rok, ale muzes prosim napsat jak jsi tenkrat pochodila? Pomohlo ti to?

• Citovat
  • Upravit
3.4.19 22:43

REGRESNí TERAPIE

Hezký večer, prosím Vás, mohli byste mi někdo doporučit někoho, kdo dělá regresní terapie v Českých Budějovicích a v okolí? …a má dobré recenze… Děkuji moc za jakýkoliv kontakt či radu. Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
3.4.19 23:16

V Regresní terapii se vám někdo hrabe ve vašem energetickém systému. Ten člověk by měl být vyrovnaný a mít zpracované ego jinak nadělá vic škody než užitku, při sezení by tam malý byt max. 2 osoby-vy a ten kdo to dělá. Pokud máte jinou možnost využijte ji , např. Kvalitní terapeut. Ono už to tu zaznělo, je to tak trochu móda. A toto je dost na hraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mahulena07
4.4.19 11:50

Může mi regrese pomoci se lépe a rychleji vyrovnat s rozvodem?

• Citovat
  • Upravit
43057
5.4.19 17:13

nadpis diskuse je zkušenosti - tak zkušenost - známé se po tom rozjela schíza a deprese se sebevražednými myšlenkami, po pěti letech z toho není úplně venku, například kvůli medikaci teď odkládá další dítě!
takže s chutí do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.7.19 19:30

Regrese

@Beruska7777777
Libor Smetana je nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.7.19 19:32

Muže pomocí se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.7.19 19:33

@Pudloslava To dělal nějaký packal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.7.19 19:38

Salon Lena Olomouc

V Olomouci doporučuji Magdu v Salonu Lena. Nahlédli jsme do minulich zivotu a pak preze mě komunikovala s Vyšším Vedomim, které mi odpovídalo na me otázky. Nahrávku mi pak poslala emailem. Vše mi zapadá. Maximální spokojenost. Cítím se skvěle. Děkuji. :andel: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.7.19 20:05
@majablack píše:
V Olomouci doporučuji Magdu v Salonu Lena. Nahlédli jsme do minulich zivotu a pak preze mě komunikovala s Vyšším Vedomim, které mi odpovídalo na me otázky. Nahrávku mi pak poslala emailem. Vše mi zapadá. Maximální spokojenost. Cítím se skvěle. Děkuji. :andel: :potlesk:

minulich životů, tak to tedy musel být zážitek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
3.7.19 20:57
@lajovka píše: …ach ty rodinne karmy :roll:…rus je draha, to mi trochu vadi, bo spoustu lidi, ktere znam, by na ni sli, ale finance to brzdi…ziju ve svycarsku a treba journey je desne draha-byla jsem u cesky terapeutky :)…ale kdo ma zdravotni pripojisteni, tomu kasa neco proplati…tomu rikam bomba, u takovehle obr alternativy jakou journey je…nereknu akupunktura aj…to je fajn…mel by nejedly udelat smlouvu s vzp :D…skoda, ze je to takova utopie

Ahoj, kolik stoji ta journey therapie franku, taky bydlim. v CH

• Citovat
  • Upravit
8
3.7.19 21:08

@Burj Chalifa to byl. Úžasný. Půjdu zase… Až budu potřebovat. Hlavni je, ze jsem dostala odpovědi na vše, co jsem potrebovala. Vřele doporucuji :srdce: zase jsem stastna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.21 13:36
@zuzouš píše:
Absolvovala jsem několikrát, spokojenost.

u koho jsi regresi absolvovala? prosím za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.21 13:37
@Martinka88 píše: Žádná hypnóza. Musíš se uvolnit a pomalu se ti začne něco vybavovat. Já před sebou viděla takový film s mým životem.

u koho byla ta regrese prosíM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.21 14:32

@Haku jak to máte se sousedkou terapeutkou nyní? asi vás z toho života znala. Mně se to stalo, že mě tak oslovila žena, že už mě zná, že jsme dřív byli milenci, říkala mi královno. Mně bylo v její přítomnosti velice příjemně, jako bychom se znali odjakživa. Jsme stále ve spojení, i když bydlíme každá někde jinde. ovšem mně se ještě žádný obraz z toho společného života ještě neukázal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat