Reinkarnace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reinkarnace
Ahoj maminky,
ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh a ráda bych si tu přečetla ty vaše, vaše názory na toto téma, zkušenosti, zážitky, nebo třeba tipy na knihy, které jste na toto téma četly.
Byla jsem vychována v čistě ateistické rodině. Žádná víra a pro mě žádná naděje na posmrtný život. Smrt mi byla vyložena tak, že konec a hotovo. To ve mně už v dětství vyvolávalo hrůzu, která se léty vypracovala v hlubokou depresi. Paradoxně mě tento strach ze smrti přivedl až k myšlenkám na sebevraždu.
Jelikož další můj problém je, že moc přemýšlím, každá víra ve mně vyvolávala jen další otázky a pochybnosti. Nakonec jsem se dopracovala k moderní reinkarnační teorii a ke knihám Michaela Newtona a - ejhle - strach ze smrti je pryč! Tedy téměř pryč, já se ho totiž nikdy úplně nezbavím, to vím
Je to už součást mě samotné. Četla jste některá tyto knihy? Co vám daly? Jak je chápete? Četly jste jiné, zajímavější? Nebo máte své vlastní mystické zážitky???
Těším se na obohacující diskusi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejsem věřící, ale „vím“ že po smrti určítě něco je..
A jsem si tím jistá, ještě víc, co mi teď zemřela babička… I když je to téméř měsíc od její smrti, pořád jí cítím, a pořád je snámi… I když to jsou jen takové nepatrné signáli… je tu.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, já byla naprosto nevěřící až do doby kdy jsem prodělala operaci zlomeného kotníku v celkové anestezii, pokud by si chtěla vědět víc písni mi sz
nechci to tady moc rozebírat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Knihy jsem nečetla, ale určitě věřím, že smrt neznamená konec a nic… Taky se dost bojím smrti, ale pořád si říkám, že přijde určitě něco hezčího, v jiné formě, než jak známe tento život… Ale je to jen moje uklidňující metoda, když se stane třeba nějaká tragedie, někdo zemře z blízkých a pod… jak je to doopravdy, to se bohužel asi nikdy nedozvíme, ale v tohle prostě pevně věřím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tyto knihy jsem nečetla,ale jiné od Moodyho Život po životě a tak. Umřít a pak konec, to by bylo moc jednoduché nemyslíš?
![]()
Určitě prožíváme mnoho životů, aby se naše duše mohla vyvíjet a zdokonalovat. Alespoň já v tohle věřím.
Smrti se nebojím, spíše toho, že nevím kdy přijde a tak se bojím toho, že třeba nestihnu vše říci, že je miluji a že jsem třeba tohle a tohle nechtěla. No prostě přemýšlím, že bych měla žít, tak aby když přijde smrt mohla s čistým svědomím říci, jo můžu v klidu odejít, moji blízcí to tu zvládnou a budou na mě vzpomínat jen v dobrém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,knihy jsem nečetla,nábožensky žaložená taky nejsem.Veřím že po smrti něco je,párkrát se mi i něco stalo abych tomu věřila,já se smrti nějak extra nebojím,spíš řeším problém s něčím hodně k tomu blízkým.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Réza píše:
Ahojky, tyto knihy jsem nečetla,ale jiné od Moodyho Život po životě a tak. Umřít a pak konec, to by bylo moc jednoduché nemyslíš?![]()
Určitě prožíváme mnoho životů, aby se naše duše mohla vyvíjet a zdokonalovat. Alespoň já v tohle věřím.
Smrti se nebojím, spíše toho, že nevím kdy přijde a tak se bojím toho, že třeba nestihnu vše říci, že je miluji a že jsem třeba tohle a tohle nechtěla. No prostě přemýšlím, že bych měla žít, tak aby když přijde smrt mohla s čistým svědomím říci, jo můžu v klidu odejít, moji blízcí to tu zvládnou a budou na mě vzpomínat jen v dobrém
jj, od Moodyho jsem myslím taky něco četla, je dobrej ![]()
Jestli se o to zajímáš, tak toho Newtona fakt doporučuju. Dělá s lidmi v hypnóze a ty jeho subjekty popisují život mezi životy. Co duše dělá než se znovu vtělí, jak si vybírá život. Zajímavé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vera111 píše:
Ahoj maminky,
ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh a ráda bych si tu přečetla ty vaše, vaše názory na toto téma, zkušenosti, zážitky, nebo třeba tipy na knihy, které jste na toto téma četly.
Byla jsem vychována v čistě ateistické rodině. Žádná víra a pro mě žádná naděje na posmrtný život. Smrt mi byla vyložena tak, že konec a hotovo. To ve mně už v dětství vyvolávalo hrůzu, která se léty vypracovala v hlubokou depresi. Paradoxně mě tento strach ze smrti přivedl až k myšlenkám na sebevraždu.
Jelikož další můj problém je, že moc přemýšlím, každá víra ve mně vyvolávala jen další otázky a pochybnosti. Nakonec jsem se dopracovala k moderní reinkarnační teorii a ke knihám Michaela Newtona a - ejhle - strach ze smrti je pryč! Tedy téměř pryč, já se ho totiž nikdy úplně nezbavím, to vímJe to už součást mě samotné. Četla jste některá tyto knihy? Co vám daly? Jak je chápete? Četly jste jiné, zajímavější? Nebo máte své vlastní mystické zážitky???
Těším se na obohacující diskusi
ahoj,dovolila jsem se te citovat,protoze jednak bych ti chtela
a jen ti rict,at si zbytecne neprogramujes neco,co jde vcelku lehce odstranit.
Kdyz se naucime prijmout smrt,pochopime,ze neznamena konec,ale zacatek…
Myslim,ze tato diskuse bude docela zajimava,urco hodne bude doporucovana kniha Zivot po zivote ![]()
jo a jinak k podstatnemu.Vira neznemena nabozenstvi
,myslim,ze ale to uz sis sama odhlalila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Any píše:Vera111 píše:
Ahoj maminky,
Jelikož další můj problém je, že moc přemýšlím, každá víra ve mně vyvolávala jen další otázky a pochybnosti. Nakonec jsem se dopracovala k moderní reinkarnační teorii a ke knihám Michaela Newtona a - ejhle - strach ze smrti je pryč! Tedy téměř pryč, já se ho totiž nikdy úplně nezbavím, to vímJe to už součást mě samotné. Četla jste některá tyto knihy? Co vám daly? Jak je chápete? Četly jste jiné, zajímavější? Nebo máte své vlastní mystické zážitky???
Těším se na obohacující diskusiahoj,dovolila jsem se te citovat,protoze jednak bych ti chtela
![]()
![]()
Kdyz se naucime prijmout smrt,pochopime,ze neznamena konec,ale zacatek…Myslim,ze tato diskuse bude docela zajimava,urco hodne bude doporucovana kniha Zivot po zivote
jo a jinak k podstatnemu.Vira neznemena nabozenstvi,myslim,ze ale to uz sis sama odhlalila
děkuju
Vidím, že jsi asi v tomto oboru pevnější v kramflecích než já! Musím se přiznat, že mě tyhle moje deprese dostaly na nějakou dobu i na psychiatrii. prostě opravdu o všem moc přemýšlím. Říkala jsem si, že jestli jsem si tenhle život zvolila, musela jsem být v tom minulém opravdu mrcha
I když na venek musí můj život vypadat naprosto báječně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vera111 píše:Any píše:děkujuVera111 píše:
Ahoj maminky,
Těším se na obohacující diskusiahoj,dovolila jsem se te citovat,protoze jednak bych ti chtela
![]()
![]()
Kdyz se naucime prijmout smrt,pochopime,ze neznamena konec,ale zacatek…Myslim,ze tato diskuse bude docela zajimava,urco hodne bude doporucovana kniha Zivot po zivote
jo a jinak k podstatnemu.Vira neznemena nabozenstvi,myslim,ze ale to uz sis sama odhlalila
Vidím, že jsi asi v tomto oboru pevnější v kramflecích než já! Musím se přiznat, že mě tyhle moje deprese dostaly na nějakou dobu i na psychiatrii. prostě opravdu o všem moc přemýšlím. Říkala jsem si, že jestli jsem si tenhle život zvolila, musela jsem být v tom minulém opravdu mrcha
I když na venek musí můj život vypadat naprosto báječně
ale kus
jaka mrcha?
,jen ucit ses chtela,..jsme my to ale ucenlive krasne bytosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj, asi jsem se toho tentokrát naučila opravdu hodně
Snažím se to teď prostě brát jako fakt, že jsem naprosto nesmrtelná a moc nad tím nepřemýšlet. Nejhorší je ta část „moc nad tím nepřemýšlet“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vera111 píše:
jj, asi jsem se toho tentokrát naučila opravdu hodněSnažím se to teď prostě brát jako fakt, že jsem naprosto nesmrtelná a moc nad tím nepřemýšlet. Nejhorší je ta část „moc nad tím nepřemýšlet“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laskecka píše:
Ale ty jsi vážně nesmrtelná, smrt neexistuje, protože umře akorát tvoje tělo, duše neJá
Tééda, tak tomu už říkám věk![]()
![]()
například mám duši starou 13 století
Vera111 píše:
jj, asi jsem se toho tentokrát naučila opravdu hodněSnažím se to teď prostě brát jako fakt, že jsem naprosto nesmrtelná a moc nad tím nepřemýšlet. Nejhorší je ta část „moc nad tím nepřemýšlet“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen málo z nás dokážou ustát realistický pohled na život. Proto bujná lidská fantazie je schopná vymyslet cokoli aby si to břímě ulehčila. Já raději na reinkarnaci nevěřím, a když, tak se nechám překvapit. Víra v reinkarnaci mi přinesla velkou tíhu viny, že jsem něco hrozného kdysi provedla. Pomohly mi z toho rodinné konstelace, na kterých jsem na vlastní kůží procítila jak mocné energie předku v nás žijí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle knihy I-TING je naše konstituce, tedy
základ, který si neseme do svého života, řízena genetickou informací 64 našich předků - 32 z matčiny strany a 32 z otcovy.
Zajímavá je další kalkulace, podle níž na materiální úrovni máme
poselství od našich mužských předků zakódováno ve 32 zubech
a naši předkové ženského pohlaví se zračí v našich 32 obratlech.
Něco na tom asi bude. Toto neníjediná číselná shoda, v kyselině
DNK, která obsahuje software dědičnosti, máme totiž 32 párů
chromozomů. Jako poslední předkové našich dětí tak máme
rozhodující vliv na to, abychom do tohoto softwaru připsali pozitivní informace a umazali alespoň část zatížení z minulosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit