Věštění prstýnkem z dlaně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak pokud je dokola tak holčička, pokud do stran tak kluk.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě kamarádka 3×vyvěštila kluka, ultrazvuk nám ho věštil 6× taky a máme holčičku. Takže už nevěřím ničemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mého je to blbost 50 na 50.Nám to věštilo holku a máme kluka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
točení dokolečka = kluk, kývání dopředu dozadu značí čárku - tedy holku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dvojmatka píše:
točení dokolečka = kluk, kývání dopředu dozadu značí čárku - tedy holku
aha.. no ale mně se vždycky točí dokulata a už mám holku doma a opravdu si pohlavím jsem jistá ![]()
- Citovat
- Upravit
mě se kýval do stran u obou kluků. Moje mamka z toho byla na nervy u druhého. pořád to zkoušela a nadávala tomu prstýnku,že se plete a nepletl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak je to možná tak, jak si každej přeje, aby se to kejvalo
u nás se vždycky věštilo takhle a vždy to vycházelo…
to jsou věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne to ze srandy delaly kolegyne v praci
Pry jasnej kluk, dve to zkousely… tak jsem si udelala UZ a podle me holcicka..... pak jsem mela jeste UZ asi dvakrat s jednoznacnym vysledkem…co se nam narodilo vidite v metriku ![]()
Ja proste na tajemno nejsem, ja verim jen svym ocim a svemu usudku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych řekla, že to přeci nemůžu ovlivnit, když má kyvadlo v ruce kamarádka a já jsem jen ten objekt - ne ??
Mně se kývalo - třikrát dokulata a na počtvré stálo.
/ mám dceru a druhé miminko čekáme /
Kamarádce se kývalo jen jednou prvna dokulata - asi čtyřikrát dokola a pak hnedka do roviny, pak už pořád jen stálo.
/ dítko nemá žádný /
Ono se právě traduje různé vyložení, takže bych spíš věřila vašim babičkám, maminkám - oni měly víc zkušeností… ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
No já bych řekla, že to přeci nemůžu ovlivnit, když má kyvadlo v ruce kamarádka a já jsem jen ten objekt - ne ??
by ses divila…síla mysli je velká ![]()
každopádně já bych víc věřila ultrazvuku…i když i tam se můžou splést, že… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dvojmatka píše:Anonymní píše:
No já bych řekla, že to přeci nemůžu ovlivnit, když má kyvadlo v ruce kamarádka a já jsem jen ten objekt - ne ??by ses divila…síla mysli je velká
každopádně já bych víc věřila ultrazvuku…i když i tam se můžou splést, že…
Já myslím, že tohle není diskuze o tom, jestli tomu věřit, ale o tom jak se tohle věštění vykládá. Co znamená jaký výsledek ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:dvojmatka píše:Já myslím, že tohle není diskuze o tom, jestli tomu věřit, ale o tom jak se tohle věštění vykládá. Co znamená jaký výsledekAnonymní píše:
No já bych řekla, že to přeci nemůžu ovlivnit, když má kyvadlo v ruce kamarádka a já jsem jen ten objekt - ne ??by ses divila…síla mysli je velká
každopádně já bych víc věřila ultrazvuku…i když i tam se můžou splést, že…
no a očividně to každej vykládá jinak…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
chtěla bych poprosit o radu. Sice tu už jedna starší diskuze je, ale není tam jasná odpověď.
Kamarádka mi „věštila“ prstýnkem z dlaně - třikrát se točil dokola a pak na počtvrté stál.Nyní se nad bříškem zase točí dokola.
Mám jednu dceru, druhé čekám..
Co to podle výkladu znamená? Vyšlo Vám to?
Píšu jako anonym, protože moje záliba v tajemnu není vždycky pochopená a taky tu moje kamarádky neví o těhu. Děkuji za pochopení