Znamení zvěrokruhu - Váhy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Znamení zvěrokruhu-Váhy
Omlouvám se předem za přihlouplý dotaz,ale až nyní jsem zjistila,že vlastně nevím,co je dcera za znamení,narodila se 23.10.Myslela jsem si od začátku,že to je to poslední den vah,ale zjistila jsem,že někde a docela často je psáno,že již je to štír,tak jsem zmatená
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak já jsem teď zkoukla několikatery stránky a všude je že 23.10. je ještě váha. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
také jsem zkoukla a opravdu to někde tomu tak není pro příklad http://www.4yougratis.cz/…kop/vahy.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na roce a také hodině.
„Znamení“ totiž znamená, kde bylo Slunce v okamžiku narození. Takže se může lišit každý rok. Nebo v jeden den je Slunce třeba do 14:30 v jednom znamení a pak přejde do druhého ![]()
Zadej přesný čas narození sem a zjistíš to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:
Záleží na roce a také hodině.
„Znamení“ totiž znamená, kde bylo Slunce v okamžiku narození. Takže se může lišit každý rok. Nebo v jeden den je Slunce třeba do 14:30 v jednom znamení a pak přejde do druhéhoZadej přesný čas narození sem a zjistíš to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můj syn je ve stejný den a stejný rok jako tvá dcera, ale jiná hodina a je ještě Váhy ![]()
Znamení teda na něj sedí dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zoubky píše:
Ahoj, můj syn je ve stejný den a stejný rok jako tvá dcera, ale jiná hodina a je ještě Váhy
Znamení teda na něj sedí dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zoubky píše:
Ahoj, můj syn je ve stejný den a stejný rok jako tvá dcera, ale jiná hodina a je ještě Váhy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gábííí píše:
mmt,ale nepsala jsi mi minule,že je syn o rok starší?zoubky píše:
jsme blbá…samozřejmě je o 1rok starší
Já už sotva vidím a snažím se tu psát inteligenteně
![]()
Promiň, už blbnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zoubky píše:Gábííí píše:jsme blbá…samozřejmě je o 1rok starší
mmt,ale nepsala jsi mi minule,že je syn o rok starší?zoubky píše:
Znamení teda na něj sedí dost![]()
Já už sotva vidím a snažím se tu psát inteligenteně
![]()
Promiň, už blbnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když si přečtu svůj popis znamení a synův popis, tak jsme totálně odlišné osobnosti.....bude to v dospívání asi velký boj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zoubky píše:
Když si přečtu svůj popis znamení a synův popis, tak jsme totálně odlišné osobnosti.....bude to v dospívání asi velký boj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můj muž i má babička se také narodili v tento den a oba dva jsou ve znamení Vah a přesně i ty popisy znamení na ně sedí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zoubky píše:
Když si přečtu svůj popis znamení a synův popis, tak jsme totálně odlišné osobnosti.....bude to v dospívání asi velký boj
Neber to tak vážně
Ty jsi Kozoroh? Já (Váhy) mám velmi dobrého kamaráda Kozoroha a šéfa Kozoroha v práci a klapalo to velmi dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:zoubky píše:Neber to tak vážně
Když si přečtu svůj popis znamení a synův popis, tak jsme totálně odlišné osobnosti.....bude to v dospívání asi velký bojTy jsi Kozoroh? Já (Váhy) mám velmi dobrého kamaráda Kozoroha a šéfa Kozoroha v práci a klapalo to velmi dobře
jj, jsem Kozoroh
Tak ve sporu si neuvědomuji, kdo je jaké zanemění,ale když si to třeba doheldám, tak to sedí
Já KOzoroh, manžel Blíženci, syn Váhy......tahle kombinace je dle mé známe(trošku se znameními zabývá) prý skor vražedná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit