Kartářka Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka Liberec
Ahoj, nezná někdo nějakou dobrou kartářku v Liberci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, chtěla bych oživit téma a zeptat se na stejnou otázku co zakladatelka. Neznáte dobrou kartářku z okolí Liberecka? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky, z jsem taky z Liberecka a už asi deset let dojíždím za kartářem do Litoměřic. Mám zkušenosti asi s pěti, ale tento je opravdu mistr ve svém oboru
Pokud bys chtěla kontakt, písni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já by jsem také prosila o kontakt na kartářku z Liberce, prosím!:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kartářka
Kartářka Liberecko: Rea Stephan. Je opravdu dobrá. Mám s ní nejlepší zkušenost. Trefila se ve všem. Nejdřív jsem si myslela, že to není ani možné. A dnes mám dcerušku, o které mi říkala, přítele a jsme šťastná rodina.
- Citovat
- Upravit
dobrá kartářka z LBC
D.den, jsem nová, nevím, jak to udělat, ráda bych dostala kontakt na dobrou kartářku z LBC, i na dobrého senzibila, chiropraktika - potíže s páteří a jiné osobní problémy. Máte zkušenost s paní ¨Michálkovou z Osečné? Poradíte mi někdo? Děkuji moc!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našel by se někdo, kdo by doporučil kartářku, která to opravdu umí, z Liberce, ale klidně i Jablonce a okolí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartář z Jablonecka
Zdravím všechny zde, bezvadnej kartář je v Josefáči - Josefově Dole, vykládá tarot a koukne i do horoskopu, který dělá poctivě klasicky po staru, je moc fajn, kbybyste někdo chtěl kontakt, klidně dejte vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přerušovaný půst
Ahojky, máte zkušenosti s přerušovaným půstem? Chci zkusit, princip chápu, ale nevím, kolik kJ si mohu s touto „dietou“ dovolit v době papání, aby to fungovalo. Díky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit