Kartářka Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka Liberec a okolí
Prosím neznáte někdo kartářku z Liberce a okolí. Mohu poprosit o kontakt. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dendaska
ne sice z LB. Ale moje pracuje i po telefonu. Má klientelu i v zahraničí. Umí číst i myšlenky, pracuje s anděly a vše co říká se splní na 101%. Vyzkoušeno na x známých.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@melori Teda vážně, to jsem ještě neslyšela, že i po telefonu se věští budoucnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lifka To musí člověk prostě zažít no. Samozřejmě to dělá i osobně. Ale je z Českých Budějovic. Pro přespolní to řeší takto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@melori a kolik si za to bere?
Hovor do 30 min. Cca 300,–. Lze se ptát průběžně během hovoru. I na jiné lidi. Dokáže se nacitit do energií jiných lidí. Zní to děsivé, ale vidi člověku až do žaludku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní je Mgr. Eva Suchanova Ph.D. Určitě o ní něco vygooglujete
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dendaska Jojo, to je ona. Současně pracuje jako makléř. Není to čarodka s kočkou na zádech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@melori A můžu se ještě zeptat jak to vůbec funguje? To zaplatím peníze na účet a zavolám. Nějak jsem nad tím přemýšlela a přijde mi to sice zajímavé, ale nevím jak do toho. Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lifka
Funguje to tak, že zavoláte, Evička vám dá termín, kdy je vhodné ji zavolat, aby měla čas pouze na vás. Ve svém dome má pokojíček, který je vybavený všemi potřebami pro její práci. Nejčastěji komunikuje s anděly, kteří hovoří v podstatě přes ní s vámi. No a po výkladu, respektive až budete vědět vše, co potřebujete, sdělí vám číslo účtu a částku. Nic se neplatí předem jako to dělají jiní… Na částku je možno samozřejmě se zeptat předem. Dělá i osobní setkání… Ale jelikož má klientelu v rámci ČR i na Slovensku, „odbavuje“ prespolnaky právě takto. Já osobně preferuji volání a to od sebe bydlíme 30 km???.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit