Kartářka Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
23.8.18 22:33

@melori Teda moc Vám děkuju. A když jsem u toho otravování můžu se zeptat na čílo? Nebo můžu zavolat na číslo co uvádí realitní kancelář? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
23.8.18 22:41

@Lifka
To není otravování. Považuji se za posla dobra :D a prostě si mi to nedá nedoporučit ji. Číslo používám 604959895. Co je makléřkou, tak toho má nad hlavu, ale věřím, že si místo najde.
Nejlepší a zároveň nejděsivější je, že lidem vidí až do bricha, nemá smysl jí lhát. Taky už jsem se jí snažila párkrát přesvědčit, že kecá a že to není možný… Jo, zatím se nesekla v ničem. Ani u mě ani u dalších známých. Eva je prostě masakr. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
29.8.18 07:53

@melori Moc a moc děkuji za číslo. Vyzkouším až dostanu odvahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.8.18 19:35

@Lifka
já s ní dnes mluvila a opět super. Že ji pozdravuje Pavlínka a Martin :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
29.8.18 19:44

Také nad tím pořád uvažuji. Jen bych raději osobní setkání. Přes telefon mi to přijde neosobní. Asi potřebuji oční kontakt. Ale když jsou zase na ní kladné recenze. Je to dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
29.8.18 19:56
@Dendaska píše:
Také nad tím pořád uvažuji. Jen bych raději osobní setkání. Přes telefon mi to přijde neosobní. Asi potřebuji oční kontakt. Ale když jsou zase na ní kladné recenze. Je to dilema.

Dle mého je kvalita stejná. Zažila jsem obojí. Ale je pravda, že ten „věštba Kancl“ má něco do sebe :hug: :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
26.12.18 23:15

Kdyby někdo chtěl, tak mohu poskytnout číslo na kartářku z Liberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.23 22:31

Ahoj, oživuji diskusi. Zkoušel někdo volant paní Evě Suchanove? Také mě to zajímá ale mám trochu strach.

• Citovat
  • Upravit
19.4.24 20:46
@Jarča.PL píše: Více

Mohu vice informaci? Prosim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 01:56

Chtěla bych oživit diskuzy jestli má někdo aktuální informaci o dobré kartářce/ numeroložce nebo někom takovém v dojezdu z Liberce a kolik ta služba cca stojí …nikdy jsem tuto službu nevyužívala tak nevím kolik co může stát ale nyní bych ráda vyzkoušela tuto sféru a třeba by mi to mohlo pomoct v životním rozhodnutí …budu ráda za jakoukoli zkušenost

• Citovat
  • Upravit
27.12.24 08:02

Podle kavove sedlyni ty rad na dalku dyagnostykuju rydke sperma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat