Sen o děťátku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak všeobecně se dá říct, že sen o dítěti = radostná událost v blízkém okolí.
Na rukou pokud chová žena = narodí se děvče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla taky sen
Dvacet let jsem nemohla otěhotnět. Nakonec se mi podařiklo otěhotnět po 6 letém aktivním snažení z umělého oplodnění. Bylo to jako sen. Vznášela jsem se radostí. Bohužel ve 14 tt nám sdělili, že dítě má vadu neslučitelnou se životem(vyhřez mozku) a udělali mi potrat. Bylo to pro mě nejstrašnější zážitek v životě. V jednu chvíli jsem na monitoru viděla miminko vesele mrskající ručičkama a druhý den ho ze mě násilím vyrvali.Byl to chlapeček.3 měsíce po té jsme podstoupili ještě jeden (poslední pokus)umělka.Otěhotněla jsem znovu. Asi v 9 tt se mi zdál neskutečný sen.
V tom snu jsem pletla růžový svetr. Najednou mi něco neviditelného tahalo za jehlice až mi je z té pleteniny vytáhlo.Docela jsem měla strach. Tak jsem v tom snu říkala „Matyášku(tak se měl jmenovat náš potracený syn), jestli to jsi Ty, dej mi znamení. Maminka se takhle bojí, když neví, kdo to je!“ V tom se vzneslo nad moji hlavu ze země to klubíčko růžové heboučké vlny.A začalo navýjet a párat tu pleteninu, kterou jsem držela v ruce.Zdvihla jsem ruce nad hlavu a držela ten zbytek svetru. A volala zbytek rodiny, at se jdou podívat. Stáli jsme všichni v kuchyni a najednou mi z té pleteniny zbylo v ruce jen trocha vlny a z té se mi na dlaních vytvořilo růžové srdíčko. .-)Říkala jsem všem, at nechodí spát, že si to ráno nebudeme pamatovat. Chtěla jsem to hed v noci volat sestře, ale nemohla jsem v tom snu najít mobil. A jak jsem ho hledala, tak jsem z toho usnula. Ráno první moje bylo, že jsem vyzvídala na muži, co se mu zdálo. On nevěděl. V 16 tt mi potvrdili, že čekáme holčičku.Ta se po komplikovaném těhotenství narodila přesně 361 dní po smrti mého Matyáška. Mohl byste mi někdo pomoc s vysvětelním?
Chtěl mi tak Matyášek říct, že čekáme holčičku? Nebo mi chtěl říct, že ji bude chránit? (dodnes mám před očima ten výjev moje dlaně jako andělí křídla a na nich krásné růžové heboučké srdíčko)Nebo mi chtěl říct, at už pro něj nepláču, že se mi vrací v podobě naší Terinky?Prosím poradí mi někdo?jsem spíš pragmatik než cokoliv jiného,ale po svých zážitcích věřím , že jsou věc mezi nebem a zemí a že je něco nad námi. Nějaká vyšší síla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já vám povím, že moje žena také věřila v nadpozemské síly, a že jí někdo hlídá dům(duch) a kartářku brala vážněji než psychology. Teď jsem v rozvodovém řízení. Jen tak dál…
- Citovat
- Upravit
SeazPet u některích snů sme si odpovědí jistí jen to potřebujeme potvrdit a nebo ujistit, že sme to správně pochopili,já bych tvou odpověď viděla v tom co jsi napsala:
Nebo mi chtěl říct, at už pro něj nepláču, že se mi vrací v podobě naší Terinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdal se mi sen ze jsem dostala holcicku moji tety.. Moje tetama holcicku uz ji jsou 4 roky a ve snu zamnou prisla ze ta holcicka je moje bylo dech berouci a tak jsem si ji vzala ale porad jsem ji nemohla naucit ze jeji mamka jsem ja a ne ona.. Tetu uz jsem nikdy potom ve snu nevidela a snazila se ji najit.. Muzete mi nekdo rict co to znamena??
- Citovat
- Upravit
Ahojky zkušené kartářky a vykladačky snů,poslední týden se mi stále zdá sen o děťátku,jak ho držím v náručí nebo vozím v kočárku,dnes jsem z švagrové vydolovala že byla včera na transferu,můžete prosím poradit co by mohl tento sen značit?Nebo už jsem zralá do cvokárny?
Proč anonym jistě chápete
Děkují