Regrese a zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
24.2.14 15:20
@Haku píše:
To si prave myslim, ze to ona ma :think: Jednou jsem byla svedkem jak se „spojila“ s mou tehdy rocni dcerou, ktera jeste temer nemluvila.Ted Viktorcin prekvapeny pohled na Kerstin nezapomenu do dnes…

tak to se ti nedivím, prootže to musel být zážitek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
24.2.14 15:20
@Haku píše:
Ledviny 8o Jako, ze mam neco s ledvinami a ona mi pomohla je procistit :think:
A ja nespala, citila jsem presne tak jak pises o tom klimbnuti vlaku. Jednou jsem se takhle spojila s babickou, prisla se rozloucit kdyz zemrela :srdce:

uuf až mám zimnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
24.2.14 15:26

Musim ted s malou do hudebky, pak se ozvu.Jako premyslet mam o cem :think:
Diky vsem za reakce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.2.14 15:27
@Haku píše:
To si prave myslim, ze to ona ma :think: Jednou jsem byla svedkem jak se „spojila“ s mou tehdy rocni dcerou, ktera jeste temer nemluvila.Ted Viktorcin prekvapeny pohled na Kerstin nezapomenu do dnes…

Je to celkem pravděpodobné, jakmile denodenně pracuješ na energetické rovině, tak se to i zpětně odráží, nicméně není to třeba k tomu, aby byla dobrým průvodcem regresí, u takového člověka očekávám splnění jiných podmínek.
V první řadě musí být důvod, proč to chceš podstoupit, čili řeší se nějaký problém, za druhé on tě tím problémem musí provést od současnosti směrem k minulosti přesně tam, kde vznikla příčina aktuálních potíží - nikoli jen tak z hrcu tě posílat do prahistorie, abys měla dobrý pocit, že jsi poodhalila oponu.. A za hlavní - každou tou situací, o kterou si tvé podvědomí řekne, tě musí provést třeba i několikrát - ale tak často, dokud ty sama to nezačneš „neprožívat“, čili dokud si to sama v sobě nepročistíš a neuzavřeš - bez tohoto regrese nemá žádný smysl (naopak může pěkně rozházet psychiku) a tedy je zbytečná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.2.14 15:32
@Haku píše:
A ja nespala, citila jsem presne tak jak pises o tom klimbnuti vlaku. Jednou jsem se takhle spojila s babickou, prisla se rozloucit kdyz zemrela :srdce:

Ano, to se stává, mozek funguje v tu chvíli na jiných vlnových délkách, ale nejsem psychiatr, abych to dokázala dobře vysvětlit, nicméně mám dojem, že je to v současnosti už i vědeckým pohledem vysvětlitelné.
V každém případě - je to milé, vědět, že tě někdo má tak rád, že i ve chvíli svého odchodu z tohoto světa má potřebu se s tebou rozloučit, naposledy se spojit :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.2.14 15:35
@Haku píše:

Jako, že během toho spánku tvé tělo pracovalo na čistění okruhu ledvin (ledviny jsou psychicky spojeny s našimi emocemi radosti/smutku a strachů a s partnerskými záležitostmi) a mozek to transformoval do snových obrazů..
S tím se málo pracuje, ale často se dá pomocí snů i odhalit právě fyzické problémy atd… - jsou to propojené nádoby a vše, co si vyřešíš v psychice, má dopad na fyzické tělo a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
24.2.14 17:42
@Sluka píše:
Jako, že během toho spánku tvé tělo pracovalo na čistění okruhu ledvin (ledviny jsou psychicky spojeny s našimi emocemi radosti/smutku a strachů a s partnerskými záležitostmi) a mozek to transformoval do snových obrazů..
S tím se málo pracuje, ale často se dá pomocí snů i odhalit právě fyzické problémy atd… - jsou to propojené nádoby a vše, co si vyřešíš v psychice, má dopad na fyzické tělo a naopak.

Aha, a ja myslela, ze je to nejaka ta vzpominka, ze se to aktivovalo tim nakouknutim do toho minuleho zivota :think: A ona asi cranio jen spustila opet samolecici mechanismus tela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
24.2.14 17:44
@Sluka píše:
Ano, to se stává, mozek funguje v tu chvíli na jiných vlnových délkách, ale nejsem psychiatr, abych to dokázala dobře vysvětlit, nicméně mám dojem, že je to v současnosti už i vědeckým pohledem vysvětlitelné.
V každém případě - je to milé, vědět, že tě někdo má tak rád, že i ve chvíli svého odchodu z tohoto světa má potřebu se s tebou rozloučit, naposledy se spojit :) :hug:

S babickou jsou mela od malicka vyjimecny vztah :srdce: Casto se mi o ni zda do dnes a je to uz vice jak 10 let co tu neni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
24.2.14 17:53
@Sluka píše:
Je to celkem pravděpodobné, jakmile denodenně pracuješ na energetické rovině, tak se to i zpětně odráží, nicméně není to třeba k tomu, aby byla dobrým průvodcem regresí, u takového člověka očekávám splnění jiných podmínek.
V první řadě musí být důvod, proč to chceš podstoupit, čili řeší se nějaký problém, za druhé on tě tím problémem musí provést od současnosti směrem k minulosti přesně tam, kde vznikla příčina aktuálních potíží - nikoli jen tak z hrcu tě posílat do prahistorie, abys měla dobrý pocit, že jsi poodhalila oponu.. A za hlavní - každou tou situací, o kterou si tvé podvědomí řekne, tě musí provést třeba i několikrát - ale tak často, dokud ty sama to nezačneš „neprožívat“, čili dokud si to sama v sobě nepročistíš a neuzavřeš - bez tohoto regrese nemá žádný smysl (naopak může pěkně rozházet psychiku) a tedy je zbytečná..

Mam 3 duvody proc chci regresi projit. Terapeutka o nich vi, mluvily jsme spolu o tom uz nekolikrat ;) Myslim, ze mi spis jen chtela ukazat, ze to opravdu jde, protoze jsem mela trochu pochybnosti :think: Dnes jsme se domluvily, ze se setkame jeden vecer na delsi dobu, to mame obe nejvic casu.Dnes pak prisli k ni jeji rodice takze cas nemela.
Jedine co me prekvapilo a s cim jsem nepocitala bylo to, ze ona to videla a ja ne.Tedy ja jen jeden zablesk pyramidy a to si myslim, ze by videl kazdy koho se zeptas na Egypt. A ta husi kuze a lehka zimnice me docela prekvapila. A taky to, ze jsem to tak prozivala, ta jeji slova.Ne nejake obrazy a moje vzpominky.Jeji slova a zablesk pyramidy ve me vyvolala zimnici a husi kuzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
24.2.14 19:40

pomínk

@Haku No.. Na tom, že ona zahlédla něco víc, než ty, není nic divného.
Ač jsem si taky pár věcmi prošla, tak nějak se udržuji v přítomnosti a vhledy do minula beru jako snahu mého mozku vyřešit mé problémy či dotazy pro mě přijatelným způsobem, nikoli jako rreálné vzpoínky.. Čímž neříkám, že to tak je - zkrátka respektuji fakt, že nám Bůh před narozením maže paměť a dál to neřeším.
Egypt k smrti nesnáším, už se tam nevrátím, a v jedné konkrétní hrobce, kterou jsem si cíleně vybrala k návštěvě v Údolí králů, jsem měla reálné setkání s jedním z egyptských bohů, a zjistila jsem o sobě i o něm dost pro mě důležitých informací a zároveň jsem si darem od něj z té hrobky vynesla okamžité uzdravení z faraonovy pomsty :lol: Čili.. Proč jsem to vůbec psala? :lol: Jo.. Egypt je velice zajímavé mystérium :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
24.2.14 20:03

@Sluka me Egypt nikdy nelakal.Moje sestra tam touzila jet uz od detstvi a jela. Porad hledala informace o Egypte, Bozich,faraonech.Ta vi snad uplne vsechno co se Egyptu tyce.Pry byla uz tehdy moji mladsi sestru jako ted :think: Ja nikdy a tu potrebu ani nemam :nevim: Je mi divne, ze s nim mam „minulost“ kdyz me vlastne vubec nezajima :nevim: Ale to co se tam odehralo se mnou spojitost ma, to jsem uz pochopila…a ne jen se mnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
24.2.14 20:06
@Sluka píše:
@Haku No.. Na tom, že ona zahlédla něco víc, než ty, není nic divného.
Ač jsem si taky pár věcmi prošla, tak nějak se udržuji v přítomnosti a vhledy do minula beru jako snahu mého mozku vyřešit mé problémy či dotazy pro mě přijatelným způsobem, nikoli jako rreálné vzpoínky.. Čímž neříkám, že to tak je - zkrátka respektuji fakt, že nám Bůh před narozením maže paměť a dál to neřeším.
Egypt k smrti nesnáším, už se tam nevrátím, a v jedné konkrétní hrobce, kterou jsem si cíleně vybrala k návštěvě v Údolí králů, jsem měla reálné setkání s jedním z egyptských bohů, a zjistila jsem o sobě i o něm dost pro mě důležitých informací a zároveň jsem si darem od něj z té hrobky vynesla okamžité uzdravení z faraonovy pomsty :lol: Čili.. Proč jsem to vůbec psala? :lol: Jo.. Egypt je velice zajímavé mystérium :think:

Tvuj zazitek z Egypta je velmi zajimavy a silny, rekla bych…To muselo byt opravdu uzasne setkani s jednim z Bohu a komunikovat s
nim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
24.2.14 23:47

@Haku možna tě nikdy nelakal, právě proto že s ním máš spojení nějaký ne dobrý zažitek. Já velmi nerada jezdím do jedné obce kde mám příbuzné..nelíbí se mi tam celkově to prostředí a mám pocity jakoby mě tam něco dusilo. Nevím, ale myslím si že jsem v té obci něco prožila a teď si to nesu do svého života. Jsou i místa kde jsem nikdy nebyla a když do nich přijedu tak to tam znám (asi jsem tam byla v minulém životě :nevim: )

• Citovat
  • Upravit
33916
25.2.14 07:56

@Haku zřejmě tě Egypt neláká, že v minulém životě jsi tam prožila něco špatného.
Mě zase moc přitahovalo 14-15.stol.Byla jsem do té doby neskutečně zamilovaná a v regresi se ukázalo, že v té době jsem poznala otce své dcery ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.2.14 08:13

@Haku já v regresi dostala odpověd proč jsem s manželem neměli tolik let děti a proč se nedařilo ivf.Byly mě ukázány chyby, které jsem dělala a tím pádem mě byl ukázaný směr jak jít aby to konečně bylo tak jak má. Bylo neskutečně zajímvý jak všechno do sebe zapadalo..jako mozaika. Za mě zážitek na celý život a nikdy nezapomenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat