Regrese a zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Haku píše:
To si prave myslim, ze to ona maJednou jsem byla svedkem jak se „spojila“ s mou tehdy rocni dcerou, ktera jeste temer nemluvila.Ted Viktorcin prekvapeny pohled na Kerstin nezapomenu do dnes…
tak to se ti nedivím, prootže to musel být zážitek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku píše:
LedvinyJako, ze mam neco s ledvinami a ona mi pomohla je procistit
A ja nespala, citila jsem presne tak jak pises o tom klimbnuti vlaku. Jednou jsem se takhle spojila s babickou, prisla se rozloucit kdyz zemrela
uuf až mám zimnici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musim ted s malou do hudebky, pak se ozvu.Jako premyslet mam o cem ![]()
Diky vsem za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku píše:
To si prave myslim, ze to ona maJednou jsem byla svedkem jak se „spojila“ s mou tehdy rocni dcerou, ktera jeste temer nemluvila.Ted Viktorcin prekvapeny pohled na Kerstin nezapomenu do dnes…
Je to celkem pravděpodobné, jakmile denodenně pracuješ na energetické rovině, tak se to i zpětně odráží, nicméně není to třeba k tomu, aby byla dobrým průvodcem regresí, u takového člověka očekávám splnění jiných podmínek.
V první řadě musí být důvod, proč to chceš podstoupit, čili řeší se nějaký problém, za druhé on tě tím problémem musí provést od současnosti směrem k minulosti přesně tam, kde vznikla příčina aktuálních potíží - nikoli jen tak z hrcu tě posílat do prahistorie, abys měla dobrý pocit, že jsi poodhalila oponu.. A za hlavní - každou tou situací, o kterou si tvé podvědomí řekne, tě musí provést třeba i několikrát - ale tak často, dokud ty sama to nezačneš „neprožívat“, čili dokud si to sama v sobě nepročistíš a neuzavřeš - bez tohoto regrese nemá žádný smysl (naopak může pěkně rozházet psychiku) a tedy je zbytečná..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku píše:
A ja nespala, citila jsem presne tak jak pises o tom klimbnuti vlaku. Jednou jsem se takhle spojila s babickou, prisla se rozloucit kdyz zemrela
Ano, to se stává, mozek funguje v tu chvíli na jiných vlnových délkách, ale nejsem psychiatr, abych to dokázala dobře vysvětlit, nicméně mám dojem, že je to v současnosti už i vědeckým pohledem vysvětlitelné.
V každém případě - je to milé, vědět, že tě někdo má tak rád, že i ve chvíli svého odchodu z tohoto světa má potřebu se s tebou rozloučit, naposledy se spojit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku píše:
Jako, že během toho spánku tvé tělo pracovalo na čistění okruhu ledvin (ledviny jsou psychicky spojeny s našimi emocemi radosti/smutku a strachů a s partnerskými záležitostmi) a mozek to transformoval do snových obrazů..
S tím se málo pracuje, ale často se dá pomocí snů i odhalit právě fyzické problémy atd… - jsou to propojené nádoby a vše, co si vyřešíš v psychice, má dopad na fyzické tělo a naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka píše:
Jako, že během toho spánku tvé tělo pracovalo na čistění okruhu ledvin (ledviny jsou psychicky spojeny s našimi emocemi radosti/smutku a strachů a s partnerskými záležitostmi) a mozek to transformoval do snových obrazů..
S tím se málo pracuje, ale často se dá pomocí snů i odhalit právě fyzické problémy atd… - jsou to propojené nádoby a vše, co si vyřešíš v psychice, má dopad na fyzické tělo a naopak.
Aha, a ja myslela, ze je to nejaka ta vzpominka, ze se to aktivovalo tim nakouknutim do toho minuleho zivota
A ona asi cranio jen spustila opet samolecici mechanismus tela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka píše:
Ano, to se stává, mozek funguje v tu chvíli na jiných vlnových délkách, ale nejsem psychiatr, abych to dokázala dobře vysvětlit, nicméně mám dojem, že je to v současnosti už i vědeckým pohledem vysvětlitelné.
V každém případě - je to milé, vědět, že tě někdo má tak rád, že i ve chvíli svého odchodu z tohoto světa má potřebu se s tebou rozloučit, naposledy se spojit![]()
S babickou jsou mela od malicka vyjimecny vztah
Casto se mi o ni zda do dnes a je to uz vice jak 10 let co tu neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka píše:
Je to celkem pravděpodobné, jakmile denodenně pracuješ na energetické rovině, tak se to i zpětně odráží, nicméně není to třeba k tomu, aby byla dobrým průvodcem regresí, u takového člověka očekávám splnění jiných podmínek.
V první řadě musí být důvod, proč to chceš podstoupit, čili řeší se nějaký problém, za druhé on tě tím problémem musí provést od současnosti směrem k minulosti přesně tam, kde vznikla příčina aktuálních potíží - nikoli jen tak z hrcu tě posílat do prahistorie, abys měla dobrý pocit, že jsi poodhalila oponu.. A za hlavní - každou tou situací, o kterou si tvé podvědomí řekne, tě musí provést třeba i několikrát - ale tak často, dokud ty sama to nezačneš „neprožívat“, čili dokud si to sama v sobě nepročistíš a neuzavřeš - bez tohoto regrese nemá žádný smysl (naopak může pěkně rozházet psychiku) a tedy je zbytečná..
Mam 3 duvody proc chci regresi projit. Terapeutka o nich vi, mluvily jsme spolu o tom uz nekolikrat
Myslim, ze mi spis jen chtela ukazat, ze to opravdu jde, protoze jsem mela trochu pochybnosti
Dnes jsme se domluvily, ze se setkame jeden vecer na delsi dobu, to mame obe nejvic casu.Dnes pak prisli k ni jeji rodice takze cas nemela.
Jedine co me prekvapilo a s cim jsem nepocitala bylo to, ze ona to videla a ja ne.Tedy ja jen jeden zablesk pyramidy a to si myslim, ze by videl kazdy koho se zeptas na Egypt. A ta husi kuze a lehka zimnice me docela prekvapila. A taky to, ze jsem to tak prozivala, ta jeji slova.Ne nejake obrazy a moje vzpominky.Jeji slova a zablesk pyramidy ve me vyvolala zimnici a husi kuzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomínk
@Haku No.. Na tom, že ona zahlédla něco víc, než ty, není nic divného.
Ač jsem si taky pár věcmi prošla, tak nějak se udržuji v přítomnosti a vhledy do minula beru jako snahu mého mozku vyřešit mé problémy či dotazy pro mě přijatelným způsobem, nikoli jako rreálné vzpoínky.. Čímž neříkám, že to tak je - zkrátka respektuji fakt, že nám Bůh před narozením maže paměť a dál to neřeším.
Egypt k smrti nesnáším, už se tam nevrátím, a v jedné konkrétní hrobce, kterou jsem si cíleně vybrala k návštěvě v Údolí králů, jsem měla reálné setkání s jedním z egyptských bohů, a zjistila jsem o sobě i o něm dost pro mě důležitých informací a zároveň jsem si darem od něj z té hrobky vynesla okamžité uzdravení z faraonovy pomsty
Čili.. Proč jsem to vůbec psala?
Jo.. Egypt je velice zajímavé mystérium ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka me Egypt nikdy nelakal.Moje sestra tam touzila jet uz od detstvi a jela. Porad hledala informace o Egypte, Bozich,faraonech.Ta vi snad uplne vsechno co se Egyptu tyce.Pry byla uz tehdy moji mladsi sestru jako ted
Ja nikdy a tu potrebu ani nemam
Je mi divne, ze s nim mam „minulost“ kdyz me vlastne vubec nezajima
Ale to co se tam odehralo se mnou spojitost ma, to jsem uz pochopila…a ne jen se mnou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sluka píše:
@Haku No.. Na tom, že ona zahlédla něco víc, než ty, není nic divného.
Ač jsem si taky pár věcmi prošla, tak nějak se udržuji v přítomnosti a vhledy do minula beru jako snahu mého mozku vyřešit mé problémy či dotazy pro mě přijatelným způsobem, nikoli jako rreálné vzpoínky.. Čímž neříkám, že to tak je - zkrátka respektuji fakt, že nám Bůh před narozením maže paměť a dál to neřeším.
Egypt k smrti nesnáším, už se tam nevrátím, a v jedné konkrétní hrobce, kterou jsem si cíleně vybrala k návštěvě v Údolí králů, jsem měla reálné setkání s jedním z egyptských bohů, a zjistila jsem o sobě i o něm dost pro mě důležitých informací a zároveň jsem si darem od něj z té hrobky vynesla okamžité uzdravení z faraonovy pomstyČili.. Proč jsem to vůbec psala?
Jo.. Egypt je velice zajímavé mystérium
Tvuj zazitek z Egypta je velmi zajimavy a silny, rekla bych…To muselo byt opravdu uzasne setkani s jednim z Bohu a komunikovat s
nim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku možna tě nikdy nelakal, právě proto že s ním máš spojení nějaký ne dobrý zažitek. Já velmi nerada jezdím do jedné obce kde mám příbuzné..nelíbí se mi tam celkově to prostředí a mám pocity jakoby mě tam něco dusilo. Nevím, ale myslím si že jsem v té obci něco prožila a teď si to nesu do svého života. Jsou i místa kde jsem nikdy nebyla a když do nich přijedu tak to tam znám (asi jsem tam byla v minulém životě
)
- Citovat
- Upravit
@Haku zřejmě tě Egypt neláká, že v minulém životě jsi tam prožila něco špatného.
Mě zase moc přitahovalo 14-15.stol.Byla jsem do té doby neskutečně zamilovaná a v regresi se ukázalo, že v té době jsem poznala otce své dcery ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Haku já v regresi dostala odpověd proč jsem s manželem neměli tolik let děti a proč se nedařilo ivf.Byly mě ukázány chyby, které jsem dělala a tím pádem mě byl ukázaný směr jak jít aby to konečně bylo tak jak má. Bylo neskutečně zajímvý jak všechno do sebe zapadalo..jako mozaika. Za mě zážitek na celý život a nikdy nezapomenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit