Regrese a zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
…je opracvdu nutne vedet co bylo minule…priklanim se spise k terapiim, ktere odblokovavaji ty soucasne bloky, ktere samozrejme mnohdy souvisi s minulymi inkarnacemi…ja osobne radsi metodu RUS nebo CESTU…mam subjektivni dojem, ze resim to pritomne…a tez velmi dobre vysledky ![]()
ahojky lajovko, regresní terapie není jediná terapie, která dokáže zbavit bloků a jak jsem předeslala výše, tak není pro každého a ne každý chce vědět minulost. Proto ji nikomu nenutím a pracuji s lidmi, kteří mají zájem vidět příčinu. Já třeba jsem člověk, který rád ví, na čem je a z čeho problémy pramení, takže se raději podívám do minulosti, co byla příčina a pak zase žiju v přítomnosti. Metody jako třeba RUŠ, jak ji zmiňuješ, tak bloky vyřeší, ale neukáží ti přesně, z jaké vznikly situace. Na druhou stranu jsou takové metody skvělé pro lidi, co třeba na minulé životy nevěří. Regrese není o tom, že žiješ minulostí. Naopak… v přítomnosti máš nějaký problém, skočíš se kouknout do minula, kde vznikl, vyčistíš ho, celou záležitost uzavřeš a pak zase žiješ přítomností. Regrese je potřeba správně udělat a dobře uzavřít a pak člověk nemá problémy žít přítomností. Metod je spousta na to, aby si mohl každý člověk vybrat podle svého a podle toho, čemu věří, nebo co mu vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U každého terapeuta je to jiné a záleží také na oblasti, kde terapeut působí. Jiné ceny jsou v Praze, jiné u nás na Olomoucku a jiné v Ostravě nebo Hradci Králové. Také se to různí v tom, jeslti si terapeuté počítají hodinovou sazbu, a nebo mají jako já danou sazbu za regresi a nehledí na čas. Samotná regrese trvá asi tak 1,5 - 2 hodiny, ale přibližně hodinku před regresí se vyplňuje dotazník a dělá analýza problémů, které se pak následně řeší a po regresi je tam taky nějaký čas na rozebrání toho, co klient v regresi prožil, na ujasnění pojmů a doporučení, jak by na sobě měl klient dál pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vim, vim, i tak dekuji za obsahle vysvetleni…ja bych do regrese nesla i kdyz na minule zivoty a inkarnace naprosto verim…mam spousty nacteno, plus znama v chebu je regresni terapeut a skrz mou sestru, ktera nekolik terapii prodelala vim i nekolik mych drivejsich inkarnaci bo jdem se sestrou v ruznych rodinnych postavenich, pohlavich, spolecenskych postavenich atd. jiz nekolik zivotu tak nejak vice ci mene pohromade…presto mi vnitrni hlas napovida, ze regrese neni to moje, nebo jak to rici a venuji se prave rus ci journey…vic mi to osobne vyhovuje…vse je spravne
…dekuji, preji krasny letni den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O metodu RUŠ jsem se taky zajímala a chtěla jsem si ji udělat, ale na mně je to spoustu peněz, takže jsem zvolila jinou cestu.
Jj, rodinní příslušníci se v podstatě pořád točí dokola pouze v jiných postaveních a pohlavích.
Potřebujeme si vyzkoušet různé role.
Kolikrát zůstává rozum stát nad tím, koho v jaké situaci máme u sebe. ![]()
I tobě přeji krásný sluníčkový den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…ach ty rodinne karmy
…rus je draha, to mi trochu vadi, bo spoustu lidi, ktere znam, by na ni sli, ale finance to brzdi…ziju ve svycarsku a treba journey je desne draha-byla jsem u cesky terapeutky
…ale kdo ma zdravotni pripojisteni, tomu kasa neco proplati…tomu rikam bomba, u takovehle obr alternativy jakou journey je…nereknu akupunktura aj…to je fajn…mel by nejedly udelat smlouvu s vzp
…skoda, ze je to takova utopie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, to škoda je, ovšem, já jsem toho názoru, že by pojišťovny mohly dělat smlouvy na veškerou alternativu. Protože pro mnohé lidi je opravdu docela daleko. Já to řeším i tak, že pokud vidím, že člověk potřebuje pomoct a nemá, tak se s ním třeba domlouvám i na splátkách. Oni jsou dobří a špatní terapeuti, jako dobří a špatní doktoři, a mezi doktory si pojištovny nevybírají a terapeuty ještě ani nevzali na vědomí. No, on je drahý už jenom ten kurz RUŠ, natož pak terapie. Já si teď budu přibírat k regresi ještě asi i kinezku, jenom na to zatí, není ten správný čas. Ještě chviličku počkám.
Mám teď toho vzdělávání docela hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…presne tak je to tady,je tu seznam,opravdu dlouhy,alternativnich terapii na ktere priplaci pojistovna…prave,ten kurz…ted jede kamaradka pristi tyden do frantovejch lazni na prvni cast kurzu a 7000kc
..ale pani,ktera ten kurs vede, taky bud udela spesl cenu nebo splatky,pokud je dotycny ve financ nesnazich…to se tyka samozrejme terapie,kurs na splatky nehrozi
…o.k.musim gruntovat,zehlit…dekuji za vymenu,mej se krasne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj i já děkuji, třeba se tu ještě potkáme.
My se včera vrátili z dovolené a taky mě čeká dům jak po výbuchu atomovky.
papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
praha
Ahoj Heliantiel, mohla bys mi prosím doporučit regresního terapeuta v Praze? do SZ
děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky bych měla dotaz na dobrého terapeuta v Praze. Byla jsem u dvou a ani jeden nic moc. První mi přišel, co se týče zkušeností a terapie v pohodě, neseděl mi moc lidsky, navíc jsem měla pocit, že moc mluví o penězích. A druhá terapeutka byla opravdu špatná, v podstatě jsem měla pocit, že si spíše řeší samu sebe. Navíc se mnou regresi ani úplně nedodělala, no celkem nic moc. Nemáte někdo osobní zkušenost s paní Weisbauerovou?
- Citovat
- Upravit
Ahojky emadddd, nějak mi nejde napsat zpráva, tak mi prosím písni ty a já ti odpovím přímo do zprávy, ok?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj heliantel, já tady přihlášená nejsem. možná bys to mohla napsat veřejně i pro ostatní návštěvníky, třebas někdo doplní také zkušenosti s tím terapeutem.
- Citovat
- Upravit
Jo, dát to sem můžu, pokud to povolí admini. Přeci jenom je to reklama. Tady je web kolegyňky, co regresí v Praze http://www.regrese-terapie.cz/neco-o-me/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, ikdyž sem to promýšlela a asi navštívím svého kamaráda v Brně, který se regresemi taky zabývá, chodila jsem k němu na jinou terapii, moc mi pomohl, bohužel tehdy jsem do regresky nemohla jít kvůli antidepresivům
ještě jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenost regresí a lupénkou? všude se hodně uvádí, že pomáhá na ekzémy, přímo lupénku nikdo nezmiňuje. Navíc já jsem navíc měla původně jen atop. ekzém, bohužel vlivem stresu - a také s vysazením těch antdepresiv - se mi objevila lupenka.
První terapeut zmiňoval upálení a v podstatě jsme se dobrali k tomu, že tím tématem bude upalování čarodějnic, v některé z dalších životů mám koncentrační tábor - to jsem si hodně prožila ve snech.
Ps. jinak u té Márii jsem se nedozvěděla moc konkrétní info, kolik je cena za regresi, jak dlouho třeba regrese dělá, kde v praze atd.
- Citovat
- Upravit