Regrese a zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2331
5.7.12 09:10

@heliantiel a na kolik to vyjde..jedno sezení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.12 09:10

…je opracvdu nutne vedet co bylo minule…priklanim se spise k terapiim, ktere odblokovavaji ty soucasne bloky, ktere samozrejme mnohdy souvisi s minulymi inkarnacemi…ja osobne radsi metodu RUS nebo CESTU…mam subjektivni dojem, ze resim to pritomne…a tez velmi dobre vysledky :mavam:

ahojky lajovko, regresní terapie není jediná terapie, která dokáže zbavit bloků a jak jsem předeslala výše, tak není pro každého a ne každý chce vědět minulost. Proto ji nikomu nenutím a pracuji s lidmi, kteří mají zájem vidět příčinu. Já třeba jsem člověk, který rád ví, na čem je a z čeho problémy pramení, takže se raději podívám do minulosti, co byla příčina a pak zase žiju v přítomnosti. Metody jako třeba RUŠ, jak ji zmiňuješ, tak bloky vyřeší, ale neukáží ti přesně, z jaké vznikly situace. Na druhou stranu jsou takové metody skvělé pro lidi, co třeba na minulé životy nevěří. Regrese není o tom, že žiješ minulostí. Naopak… v přítomnosti máš nějaký problém, skočíš se kouknout do minula, kde vznikl, vyčistíš ho, celou záležitost uzavřeš a pak zase žiješ přítomností. Regrese je potřeba správně udělat a dobře uzavřít a pak člověk nemá problémy žít přítomností. Metod je spousta na to, aby si mohl každý člověk vybrat podle svého a podle toho, čemu věří, nebo co mu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.12 09:14

U každého terapeuta je to jiné a záleží také na oblasti, kde terapeut působí. Jiné ceny jsou v Praze, jiné u nás na Olomoucku a jiné v Ostravě nebo Hradci Králové. Také se to různí v tom, jeslti si terapeuté počítají hodinovou sazbu, a nebo mají jako já danou sazbu za regresi a nehledí na čas. Samotná regrese trvá asi tak 1,5 - 2 hodiny, ale přibližně hodinku před regresí se vyplňuje dotazník a dělá analýza problémů, které se pak následně řeší a po regresi je tam taky nějaký čas na rozebrání toho, co klient v regresi prožil, na ujasnění pojmů a doporučení, jak by na sobě měl klient dál pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.7.12 09:19

Vim, vim, i tak dekuji za obsahle vysvetleni…ja bych do regrese nesla i kdyz na minule zivoty a inkarnace naprosto verim…mam spousty nacteno, plus znama v chebu je regresni terapeut a skrz mou sestru, ktera nekolik terapii prodelala vim i nekolik mych drivejsich inkarnaci bo jdem se sestrou v ruznych rodinnych postavenich, pohlavich, spolecenskych postavenich atd. jiz nekolik zivotu tak nejak vice ci mene pohromade…presto mi vnitrni hlas napovida, ze regrese neni to moje, nebo jak to rici a venuji se prave rus ci journey…vic mi to osobne vyhovuje…vse je spravne :kytka:…dekuji, preji krasny letni den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.12 09:26

O metodu RUŠ jsem se taky zajímala a chtěla jsem si ji udělat, ale na mně je to spoustu peněz, takže jsem zvolila jinou cestu.
Jj, rodinní příslušníci se v podstatě pořád točí dokola pouze v jiných postaveních a pohlavích. :-) Potřebujeme si vyzkoušet různé role. :-) Kolikrát zůstává rozum stát nad tím, koho v jaké situaci máme u sebe. :-)
I tobě přeji krásný sluníčkový den. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.7.12 09:35

…ach ty rodinne karmy :roll:…rus je draha, to mi trochu vadi, bo spoustu lidi, ktere znam, by na ni sli, ale finance to brzdi…ziju ve svycarsku a treba journey je desne draha-byla jsem u cesky terapeutky :)…ale kdo ma zdravotni pripojisteni, tomu kasa neco proplati…tomu rikam bomba, u takovehle obr alternativy jakou journey je…nereknu akupunktura aj…to je fajn…mel by nejedly udelat smlouvu s vzp :D…skoda, ze je to takova utopie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.12 09:40

Jj, to škoda je, ovšem, já jsem toho názoru, že by pojišťovny mohly dělat smlouvy na veškerou alternativu. Protože pro mnohé lidi je opravdu docela daleko. Já to řeším i tak, že pokud vidím, že člověk potřebuje pomoct a nemá, tak se s ním třeba domlouvám i na splátkách. Oni jsou dobří a špatní terapeuti, jako dobří a špatní doktoři, a mezi doktory si pojištovny nevybírají a terapeuty ještě ani nevzali na vědomí. No, on je drahý už jenom ten kurz RUŠ, natož pak terapie. Já si teď budu přibírat k regresi ještě asi i kinezku, jenom na to zatí, není ten správný čas. Ještě chviličku počkám. :-) Mám teď toho vzdělávání docela hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
5.7.12 09:47

…presne tak je to tady,je tu seznam,opravdu dlouhy,alternativnich terapii na ktere priplaci pojistovna…prave,ten kurz…ted jede kamaradka pristi tyden do frantovejch lazni na prvni cast kurzu a 7000kc :roll:..ale pani,ktera ten kurs vede, taky bud udela spesl cenu nebo splatky,pokud je dotycny ve financ nesnazich…to se tyka samozrejme terapie,kurs na splatky nehrozi :)…o.k.musim gruntovat,zehlit…dekuji za vymenu,mej se krasne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.12 09:54

Jj i já děkuji, třeba se tu ještě potkáme. :-) My se včera vrátili z dovolené a taky mě čeká dům jak po výbuchu atomovky. :-) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.5.13 12:23

praha

Ahoj Heliantiel, mohla bys mi prosím doporučit regresního terapeuta v Praze? do SZ
děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emadddd
17.6.13 14:35

Ahoj, taky bych měla dotaz na dobrého terapeuta v Praze. Byla jsem u dvou a ani jeden nic moc. První mi přišel, co se týče zkušeností a terapie v pohodě, neseděl mi moc lidsky, navíc jsem měla pocit, že moc mluví o penězích. A druhá terapeutka byla opravdu špatná, v podstatě jsem měla pocit, že si spíše řeší samu sebe. Navíc se mnou regresi ani úplně nedodělala, no celkem nic moc. Nemáte někdo osobní zkušenost s paní Weisbauerovou?

• Citovat
  • Upravit
10
17.6.13 15:26

Ahojky emadddd, nějak mi nejde napsat zpráva, tak mi prosím písni ty a já ti odpovím přímo do zprávy, ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emadddd
21.6.13 15:30

Ahoj heliantel, já tady přihlášená nejsem. možná bys to mohla napsat veřejně i pro ostatní návštěvníky, třebas někdo doplní také zkušenosti s tím terapeutem.

• Citovat
  • Upravit
10
21.6.13 15:32

Jo, dát to sem můžu, pokud to povolí admini. Přeci jenom je to reklama. Tady je web kolegyňky, co regresí v Praze http://www.regrese-terapie.cz/neco-o-me/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emadddd
12.7.13 12:46

Děkuji, ikdyž sem to promýšlela a asi navštívím svého kamaráda v Brně, který se regresemi taky zabývá, chodila jsem k němu na jinou terapii, moc mi pomohl, bohužel tehdy jsem do regresky nemohla jít kvůli antidepresivům
ještě jsem se chtěla zeptat, jestli máte někdo zkušenost regresí a lupénkou? všude se hodně uvádí, že pomáhá na ekzémy, přímo lupénku nikdo nezmiňuje. Navíc já jsem navíc měla původně jen atop. ekzém, bohužel vlivem stresu - a také s vysazením těch antdepresiv - se mi objevila lupenka.
První terapeut zmiňoval upálení a v podstatě jsme se dobrali k tomu, že tím tématem bude upalování čarodějnic, v některé z dalších životů mám koncentrační tábor - to jsem si hodně prožila ve snech.
Ps. jinak u té Márii jsem se nedozvěděla moc konkrétní info, kolik je cena za regresi, jak dlouho třeba regrese dělá, kde v praze atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat