Regrese a zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
25.2.14 08:36
@Denisa76 píše:
@Haku zřejmě tě Egypt neláká, že v minulém životě jsi tam prožila něco špatného.
Mě zase moc přitahovalo 14-15.stol.Byla jsem do té doby neskutečně zamilovaná a v regresi se ukázalo, že v té době jsem poznala otce své dcery ;)

To je krásné :D Pro mě je nejsilnějším místem na Zemi Jeruzalém, k Židům chovám úctu, a podle jednoho moudrého muže jsem v Izraeli nikdy nežila :nevim: :lol: No nic, to je jedno, na mém vztahu k Izraeli to vůbec nic nemění 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
26.2.14 20:10
@anubis25 píše:
@Haku možna tě nikdy nelakal, právě proto že s ním máš spojení nějaký ne dobrý zažitek. Já velmi nerada jezdím do jedné obce kde mám příbuzné..nelíbí se mi tam celkově to prostředí a mám pocity jakoby mě tam něco dusilo. Nevím, ale myslím si že jsem v té obci něco prožila a teď si to nesu do svého života. Jsou i místa kde jsem nikdy nebyla a když do nich přijedu tak to tam znám (asi jsem tam byla v minulém životě :nevim: )

Na tom neco bude :think: Pry jsem tam tehdy spachala sebevrazdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
26.2.14 20:11
@Denisa76 píše:
@Haku zřejmě tě Egypt neláká, že v minulém životě jsi tam prožila něco špatného.
Mě zase moc přitahovalo 14-15.stol.Byla jsem do té doby neskutečně zamilovaná a v regresi se ukázalo, že v té době jsem poznala otce své dcery ;)

Jako nynejsiho manzela? A nynejsi dceru? To je krasne :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
26.2.14 20:11
@Sluka píše:
To je krásné :D Pro mě je nejsilnějším místem na Zemi Jeruzalém, k Židům chovám úctu, a podle jednoho moudrého muže jsem v Izraeli nikdy nežila :nevim: :lol: No nic, to je jedno, na mém vztahu k Izraeli to vůbec nic nemění 8)

Mozna tvuj budouci zivot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.3.14 23:23

Zdravim vsechny, kteri tu pisi na tema regrese.Mam sestru, ktera se uz nekolik let venuje energii a poznavani sama sebe. Dojizni do Chrudimi, treba to nekdo zna, myslim tim lide co se tomu tam venuji. O regresi jsem ji take slysela mluvit, mam pocit, ze tim prosla a doslo u ni k velke zmene. Nechce zadnou spolecnost, chce byt sama, nechce pracovat, v manzelstvi to taky neklape, chce zit duchovnim zivotem.Mame cela rodina o ni strach.Muze to i ublizit? Slysel nekdo z vas neco takoveho. Dekuji za info Dana Filipova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
silonk
6.10.14 15:19

Nemáte někdo zkušenosti s regresním terapeutem v okolí Frýdku-Místku?

• Citovat
  • Upravit
NadenkaMag
10.1.15 15:03

Já sice žádné problémy nemám, ale moc ráda bych věděla, zda jsem si prošla minulým životem a kým jsem byla. Myslíte že je to možné, domluvit si sezení, aniž bych měla nějaký problém?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.15 15:10

Regrese a hypnóza můžou být velmi nebezpečné

@Sluka píše:
To je krásné :D Pro mě je nejsilnějším místem na Zemi Jeruzalém, k Židům chovám úctu, a podle jednoho moudrého muže jsem v Izraeli nikdy nežila :nevim: :lol: No nic, to je jedno, na mém vztahu k Izraeli to vůbec nic nemění 8)

Náhodou jsem narazila na toto téma. Jenom se divím, že tady nikdo nenapsal, že regrese a různé pokusy s podvědomím můžou být taky velmi nebezpečné. Znám případy, kdy po takové regresi lidé skončili na antidepresivech. Z dcery mojí kamarádky je díky tomu úplná troska, už vystřídala mraky psychiatrů a je ráda, že alespoň trochu funguje. Mnozí se taky domnívají, že to je jenom jakési placebo, které u nekterách lidí zafunguje. Taky jsem slyšela názory, že to nejsou prožitky těch lidí, ale je to něco jako genetická paměť a můžou to být prožitky jejich předků. Taky jsem se kdysi zabývala kdečím a dneska jsem Bohu vděčná za dar víry v Ježíše Krista. On Vám může a chce pomoci s každým problélmem. Přeji všem Boží milost a pomoc ve vašich životních těžkostech.

• Citovat
  • Upravit
167
15.2.15 18:59

Já jsem na regresi byla a můj dojem byl ten, že jsem si všechno vymyslela (příběhy z minulých životů) a paní provádějící regresi mi to odkývala :D :D Nepomohlo mi to v ničem a vrazila jsem do toho 800 korun. 8o
Byla jsem nucena vymyslet si rok, pak kdo jsem, co vidím kolem sebe atd… :zed: :zed: Nepomohlo se bránit, že se mi žádný rok nevybavuje, že nevidím nic…Nedala pokoj. Tak jsem si všechno vymyslela, abych měla klid, a paní mi povídala, že to souhlasí, že ona vidí to samé co já…U třetího příběhu se má fantazie vyčerpala, tak paní přišla s nějakým příběhem a já jej za ni dokončila (ale k tomu mě navedla pár nápovědami).
Vůbec mě to nepřesvědčilo. :roll: Buď jsem byla špatný klient nebo ona podvodnice ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 22:23
@zvědavečka píše:
Já jsem na regresi byla a můj dojem byl ten, že jsem si všechno vymyslela (příběhy z minulých životů) a paní provádějící regresi mi to odkývala :D :D Nepomohlo mi to v ničem a vrazila jsem do toho 800 korun. 8o
Byla jsem nucena vymyslet si rok, pak kdo jsem, co vidím kolem sebe atd… :zed: :zed: Nepomohlo se bránit, že se mi žádný rok nevybavuje, že nevidím nic…Nedala pokoj. Tak jsem si všechno vymyslela, abych měla klid, a paní mi povídala, že to souhlasí, že ona vidí to samé co já…U třetího příběhu se má fantazie vyčerpala, tak paní přišla s nějakým příběhem a já jej za ni dokončila (ale k tomu mě navedla pár nápovědami).
Vůbec mě to nepřesvědčilo. :roll: Buď jsem byla špatný klient nebo ona podvodnice ;).

Přesně tak, takových názorů už jsem slyšela taky dost. Ale chápu, že když je člověku opravdu zle, tak zkouší všechno možné…

• Citovat
  • Upravit
302
20.1.16 15:21

Ahoj, doporucite nekdo dobreho regresniho terapeuta v Praze? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
20.1.16 16:08

Za me uleva.cz pani Vrtalova je v poho @Mer11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.6.16 14:19

@mumisek79 já mám bohužel s paní Vrtalovou špatnou zkušenost, možná neměla zrovna svůj den nevím… je to už sice pár let nazpátek, ale bohužel.. asi to bylo i tak, že v souvislosti se mnou jí něco najelo z její vlastní minulosti, co si měla vyřešit ona, to se může též stát, ale bohužel to neustála.. pořád měla pocit, že jsem ji přišla zkoušet, řešila hodně sama sebe, potom chtěla se mnou dělat konstelace, ačkoliv jsem měla zájem o regrese a z těch konstelací vyšlo že se opravdu potřebuju zabývat jedním konkrétním min. životem.. no potom sme si do toho šly, ale paní si vůbec nevypnula mobil během regrese, tak nás dokonce vyrušilo vyzvánění, stejně tak sme všechno neprošly a neuzavřely, tudíž kdoví kolik problémů můžu mít i z toho..
nechci ji úplně hanět, byla opravdu milá a nechtěla po mě žádné peníze, nicméně mi to moc profesionální nepřišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.6.16 14:24
@Anonymní píše:
Náhodou jsem narazila na toto téma. Jenom se divím, že tady nikdo nenapsal, že regrese a různé pokusy s podvědomím můžou být taky velmi nebezpečné. Znám případy, kdy po takové regresi lidé skončili na antidepresivech. Z dcery mojí kamarádky je díky tomu úplná troska, už vystřídala mraky psychiatrů a je ráda, že alespoň trochu funguje. Mnozí se taky domnívají, že to je jenom jakési placebo, které u nekterách lidí zafunguje. Taky jsem slyšela názory, že to nejsou prožitky těch lidí, ale je to něco jako genetická paměť a můžou to být prožitky jejich předků. Taky jsem se kdysi zabývala kdečím a dneska jsem Bohu vděčná za dar víry v Ježíše Krista. On Vám může a chce pomoci s každým problélmem. Přeji všem Boží milost a pomoc ve vašich životních těžkostech.

no ono se to nevylučuje, teď čtu od Lazareva Diagnostiku karmy a tam je oboje - karma i cesta k Bohu.. je to hodně náročné a hodně o práci na sobě..
myslím, že regrese opravdu může hodně pomoci - pokud je dobře provedená - ale není to samospásná metoda a člověk musí na sobě pořád pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 00:04

Ahoj všem :) Poctivě jsem pročetla celou tuhle diskuzi a nad některými příběhy mi naskakuje husí kuže. Nenašla jsem však nikoho s mým problémem a to je ATOPICKÝ EKZÉM. Jak víte dr to řeší kortikoidy a šlus. Já jsem ekzém měla jako teenager v ohybech a po porodu první dcery (v čerstvých 21 letech) se to na 7 let utlo. Ex manžel byl de*il, ale i tak bylo klidové období. Asi jako každému se mi v životě stalo mnoho věcí, rozvod, oběsil se mi brácha (letos je to 5 let), atd. Má druhá dcerka má 3 roky. A už v těhu jsem se začala hrozně osypavat, až šupinkovat. Po porodu vše supr, ale když jsem přestala kojit 1 rok ji byl se vše vrátilo. Do dnes jsem zkusila vše bylinky, akupunkturu, změnu stravy NIC. Byla jsem na různých testech. Kde zjistili alergie nic vic. Ale teď byl to osud jsem potkala člověka co mě navedl na REGRESE. Právě se na ně chystám a jsem zvědavá. Ještě jsem ani v jednom příspěvku nečetla nic o BACHOVÝCH ESENCÍCH, oni pomáhají navodit jakousi pohodu a člověka připravit před samotnou regresí. Kapu je týden a manžel ( můj druhy muž je skvělý!!) říká, že jsem jako dřív. Už prý ROK A PŮL jsem jiná. Tim chci říct, že mě ten ekzém změnil, nebaví mě ráno lézt s postele, jsem líná, unavená, bez života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat