Regrese a zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.3.21 14:36
@Denisa76 píše:
@Haku já v regresi dostala odpověd proč jsem s manželem neměli tolik let děti a proč se nedařilo ivf.Byly mě ukázány chyby, které jsem dělala a tím pádem mě byl ukázaný směr jak jít aby to konečně bylo tak jak má. Bylo neskutečně zajímvý jak všechno do sebe zapadalo..jako mozaika. Za mě zážitek na celý život a nikdy nezapomenu ;)

a jaké to byly chyby, prozradíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.6.24 12:44

@heliantiel dobrý den můžu na vás prosím dostat kontakt? Potřebuju regresi. Nebo rovnou odkaz s cenou. Předem děkuji a přeji hezký den. Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.8.24 12:06
@zuzouš píše: Více

@zuzouš zdravím,nevíte někdo jestli dělá někdo regresi za regresi? Nemůžu nikoho najít, přistěhoval jsem se do Olomouce a někoho takového hledám, za info předem děkuji. Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.8.24 12:08

@LN13 u mě 500 Kč za hodinu, člověk je v regresi většinou 2-3 hodiny, tak je třeba s tím počítat. Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.8.24 12:21

@heliantiel Dobrý den, můžu vědět ve kterém městě působite a kolik u vás regrese stojí? Předem děkuji za odpověď. Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.24 23:31

Regrese dělám v Brně

Dělám regrese už několik let a hned vše vidím jako barevný film, jsem dobré medium. Už dělám regrese i pro klienty. Terapiesrdcembrno. Regrese mi velmi pomohly a pomáhají - dělám občas večer s mým mužem. Pak taky rodinné konstalace velmi pomáhají se stejnými tématy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.12.24 10:47

Dobrý den, dělám 3 druhý terapii a jedna z nich je (HAP)-regrese v oblasti Slezsko. Najdete mě tady terapieslezsko-cz.webnode.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat