Kartářky - věříte jim?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5301
2.11.11 13:28

Kartářky-věříte jim?

Ahoj holky,zajímalo by mě,jestli máte zkušenosti s kartáři a zdali vám jejich výklad vyšel?
My se snažíme marně o miminko a dle kartářky se nám to podaří pouze s asistencí lékařů.
Mám již dvě děti-počaté přirozeně- a na preventivce mi dr.sdělil,že jsem naprosto v pořádku,bez cyst,srůstů a podobně.
Teď ve mě hlodá červíček :think:
Děkuji za vaše názory,zkušenosti..Nell

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9223
2.11.11 13:31

moje tchýně byla před rokem u kartářky,ta jí předpověděla,že do roka bude někdo v její blízké rodině těhotnej a že se mu narodí holka… všichni jsme si z toho dělali srandu a BUM jsem v pátém týdnu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
2.11.11 13:34
kocunka píše:
moje tchýně byla před rokem u kartářky,ta jí předpověděla,že do roka bude někdo v její blízké rodině těhotnej a že se mu narodí holka… všichni jsme si z toho dělali srandu a BUM jsem v pátém týdnu… :mrgreen:

Tak to gratulace :palec: No moje kamarádky taky párkrát byly,ale nevyšlo jim to,takže jsem nikdy nebyla.Ale teď jsem to zkusila přes sms a celkem to ve mě hlodá a bojím se,že je to pravda :cry:
Tak mě zajímá názor tady holek,jestli s tím mají zkušenosti,jestli i jim třeba někdy kařtářka řekla,že mimi nebude a bylo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.11.11 13:35
Nelliss píše:
Ahoj holky,zajímalo by mě,jestli máte zkušenosti s kartáři a zdali vám jejich výklad vyšel?
My se snažíme marně o miminko a dle kartářky se nám to podaří pouze s asistencí lékařů.
Mám již dvě děti-počaté přirozeně- a na preventivce mi dr.sdělil,že jsem naprosto v pořádku,bez cyst,srůstů a podobně.
Teď ve mě hlodá červíček :think:
Děkuji za vaše názory,zkušenosti..Nell

Já bych ke kartářce nikdy nešla,pak bych neměla klid.Moje nastavající švagrová byla u kartářky,ta ji předpověděla,že vidí autonehodu a novou lásku.Za dva měsíce mi při autonehodě umřel bratr :cry: Takže od té doby bych ke kartářce nevkročila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742

Ahojek, u kartářky jsem byla na vysoké z hecu, ale vše co řekla, se splnilo, věděla o mě snad vše, jakoby četla nějakou knížku. To jsem jí řekla jen jméno a datum narození. To bylo vše a pak jsem koukala jen s otevřenou pusou. Vše se do puntíku splnilo.
Nyní budu mít 2 měsíce po potratu, tak jsem v takové depce a minulý týden jsem volala na ETO Tv, opět chtěla jen jméno a datum a zase jako by měla před sebou nějaký román, hned mi řekla, že mám 2 děti, což jsem ji jediné řekla, že už ne, ale hned na to mi řekla, že do třech měsíců zase otěhotním, tak nevím, řekla mi i to, jaké mám problémy s páteří, že jsem byla v nemocnici, no prostě zase mazec. Tak teď doufám, že se jí předpověď vyplní.
Věřím, že ty by jsi chtěla pravý opak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

Víš … já tu nechci tvrdit, jestli kartářkám věřit nebo nevěřit. Já - zvláště v tvém případě - bych pokud možno konzultovala co nejvíc odborníků z porodnické tématiky, a to bez ohled na to, že ti to kartářka předpověděla. A jak se to nakonec povede, jestli IVF, nebo prostě jen jiný lékař předepíše jiné vitamíny a partner si večer dá/nedá pivo … na tom přeci nesejde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.11.11 13:37

A jinak já se v létě ptala astrologa na nynější období (taky víceméně konkrétní otázka) a to zatím vychází do puntíku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
2.11.11 13:40

No ,těžko říct.Kartářka mi předpověděla,že najdu práci,až jí budu mít zavolá mi žena která mi nabídne další pracovní příležitost,ale já jí odmítnu,protože práci budu mít.Za nějaký čas se znelíbím,někomu,kdo mne tam nebude chtít a tak dlouho bude štourat a škodit,až raději odejdu.Potom,že nejdu další práci která mne však mnebude moct bavit.Splnilo se do puntíku.Ale druhá část,no nevím,měl se mi dostat do života muž mých snů,který mne vyvede z nesnází.A to v roce 2010.To jsem přišla do jiného stavu a na jaře se mi narodil syn.Tak jestli se dá muž snů vykládat i tak že bude vážit tři kila anejdřív si ho musíte vypiplat,tak potom věřím :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.11.11 13:41

Mně kartářka začátkem roku 2007 řekla,že v zimně 2008 počnu dítě v nemanželském vztahu a následně se vdám. Také,že můj současný partner to nebude. A s budoucím otcem a manželem se poznám přes vodu.
Počala jsem v 2/2008,v 9/2009 jsem se vdala a já i můj manžel jsme z Vršovic - Strašnic a pozmali jsme se na Smíchově takže přes vodu. Nevím jestli je to náhoda chtěla bych věřit,že to bylo v kartách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
2.11.11 13:41

Jednoducha odpoved : NE! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
2.11.11 13:42

Děkuju za názory.No koukám,že vám to vychází a to teda podle mě není moc pozitivní :nevim:
nežiju v čr a s těma doktorama je to tady složité,defacto ani neví,co to umělko je a nedělá se tady :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
2.11.11 13:43

Ja jsem na to taky neverila..Pred 2,5 rokem byla tchyne u kartarky a ta ji rekla ze jeji syn (pritel) bude mit holcicku a zanedlouho dalsi mimi kluka,ze bude mit svuj byt a dobrou praci…vsechno se do slova splnilo mame 17-ti mesicni holcicku a ja jsem v 11tt tehu :lol: byt mame taky a praci ma taky :pankac: takze ja verim, ale jen tehle kartarce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
2.11.11 13:45
Nelliss píše:
Děkuju za názory.No koukám,že vám to vychází a to teda podle mě není moc pozitivní :nevim:
nežiju v čr a s těma doktorama je to tady složité,defacto ani neví,co to umělko je a nedělá se tady :-(

Já jsem slabé povahy :huban: takže bych i kvůli „blbosti“ nespala.Natož aby mi řekla,něco děsného,to by se mnou asi švihlo.Ono důležité je,že se miminko podaří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.11.11 13:45

Mému otci řekla na vojně kartářka na Slovensku,že bude mít dvě dcery to se mu splilo a že zemře v 50letech. Od 48 umíral mněl zbalený kufr do rakve :mrgreen: . Leos mu bude 64roků a je jak tuk tuk na dřevo rybička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
2.11.11 13:48

Já nebyla
Ale moje mamča ano. Prý jí předpověděla, že ve 35 letech skončí na inv. vozíku, a dožije se max. 45 let. Prý se dočká 3 vnoučat,…
Mamče je 54, chodí po svých, ještě žije, a vnoučat má 7 (a to určitě ještě nejsme u konce) :lol:
Takže za mě - kartářkám asi nevěřím.
A navíc, jsem takový mamlas, že kdyby mi řekla něco negativního, tak to určitě budu celý život řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat