Hospitalizace (svrab)

Anonymní
10.3.25 22:50

Hospitalizace (svrab)

Ahojte holky, prosím pokud máte někdo zkušenost. mám v pěstounské péči dítko a má bohužel svrab. Donesl si ho s DD. Léčíme ho už s toho 3 měsíce, byl 3× převlečený mastí a teď i sirnou mastí. Bohužel opět neúspěšně :( jsou tam nové puchýře i cestičky. Opatření dělám pořád důkladně my jsme pokaždé s ním přeléčení. Už mě jediné napadlo zkusit hospitalizaci na INF. Oddělení. Aby jsme si už všichni ulevili. Nehledě že nikam nechodíme, naše děti omezujeme. Pokaždé když se musíme přeléčit. Jsem už na pokrájí zhroucení :( chudák se furt celé dny a noci drbe. Zajímalo by mě jestli i lze na vlastní žádost se dá hospitalizace. Jestli jste někdo s tím byli léčení v nemocnici. K paní doktorce na kožní jdeme ve středu, chci ji o to zkusit požádat jestli by nám dala zadanku k hospitalizaci. Potřebujeme konečně všichni žít. Bohužel kvůli toho samozřejmě už 3 měsíce nebyl ani ve škole. Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
11.3.25 07:12

No jasne, klidne bych sla do prijmove ambulance kozniho v nemocnici a vylicila vase obtize, kdyz uz tak dlouho selhava ambulantni lecba, tak ho prijmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
11.3.25 07:42

Ano, kvůli těžšímu svrabu se dělá hospitalizace, buď kožní nebo infekční odd.
Možná at vám akorát napíše kožní nebo pediatr doporučení, ale třeba ho ani nebudou vyžadovat.
Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomáš_Racna
11.3.25 07:54

Kdo sem asi zavlekl? Naši dávkoví turisté, které tu na naše náklady už 3 roky živíme?

To samé jiné neduhy, u nás již vymýcený černý kašel, nehledě na to, že se tu zase může krom toho objevit tubera a další nemoci, které jsme tu měli vymýcené a již se proti nim neočkuje.

Takže všeho s mírou, nemůžeme spasit celý svět…

• Citovat
  • Upravit
3681
11.3.25 08:27

@Tomáš_Racna Tak tohle zakladatelce jistě pomohlo. :roll: Ulevil sis, je ti lépe? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomáš_Racna
11.3.25 08:55

@Fee-bee
To nevím, jestli jí to pomohlo, ale to je realita.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.25 09:53

Moc děkuji, je to vážně psychicky náročné hlavně i pro děti, nesmí k nikomu na návštěvu a nikdo zase k nám, 14 dní zpátky měli děti narozeniny a nesměli si nikoho ani pozvat, byla jsem šťastná když dostal sirnou mast že to už konečně zabere a ono zase nic tělo už je hezčí ale ruce a nohy ty jsou pořád katastrofa má tam toho opět hodně. Už si všichni zasloužíme klid a tohle už je snad pro nás poslední naděje jak ho s toho dostat. Tak si držím palce aby nám zítra paní doktorka na kožním vyhověla

• Citovat
  • Upravit
76661
11.3.25 19:57
@Anonymní píše: Více

a opravdu je to svrab? když to nikdo jiný z rodiny nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.25 20:23

@stinga ano je to svrab, manžel to od něj chytil. Ale vyléčil se na poprvé on bohužel ne

• Citovat
  • Upravit
76661
11.3.25 20:29

aha, mě to přišlo zvláštní, že by to měl jen jeden z rodiny, asi hodně dobře dodržujete hygienu, že jste to nedostali všichni, což je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.25 20:31
@Tomáš_Racna píše: Více

Já proti Ukrajincům nic, je mi jich moc líto, jsou to chudáci, ale věřím tomu, že tady natahali štěnice. Tam s nimi někteří běžně žijí, berou to tak, jak my tady třeba komáry.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.25 20:32

@stinga snažíme se co můžeme máme vlastní tři děti, a neradi aby se to mezi námi točilo ale nemůžeme prostě kvůli toho všichni spolu fungovat jít na procházku nic pořád s ním jeden musí zůstávat doma. Děti to sice chápou ale už je to na ně taky strašně dlouhé.

• Citovat
  • Upravit
76661
11.3.25 20:34

no musí to být hrozné, fyzicky i psychicky :hug:
já sem často píšu, že můj dědeček po léčbě svrabu měl pořád vyrážky a svědilo ho to, ale svrab už to nebyl, byl to ekzém, alergie, zničená kůže po té protisvrabové léčbě - tak ale snad lékaři tohle poznají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.25 21:28

Taky mě to napadlo, ale to asi svědí určitě ty původní, nebo se mu taky dělali chvíli ještě nějaké nové?

• Citovat
  • Upravit
76661
11.3.25 21:49

dělaly se mu nové, ty protisvrabové masti jsou samozřejmě šíleně agresívní, aby byly účinné, takže to tu pokožku úplně „zabíjí“, nejen zákožku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí