Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Syn by si k vánocům přál hot wheels dráhu. Je mu 4,5 roku. Poradili byste mi jakou vybrat? Je jich tolik a nějak se podle těch obrázků nemůžu zorientovat, jak to všechno funguje. Doporučíte mi nějakou konkrétní? Díky.
@herinkoj můžeš vybrat jakou chceš, protože se všechny dají dokupy kombinovat. Takže záleží, po čem touží - jestli po nějakých s loopingem, nebo třeba demoliční atd
každopádně my měli např tuto. r_qf.&bvm=bv.53760139,d.bGE,pv. xjs. s.en_US.63KCSWWF6Aw. O&biw=1093&bih=514&dpr=1.25&tch=1&ech=1&psi=SJlVUqjHD8as4ATl-YGQBQ.1381341509737.3&sa=X&ei=S5lVUufTLMOp4gTqpYHQDw&ved=0CFIQ8wIwAA
Co si pamatuju, tak dobrá je Piranní útok.
Mimochodem, píše se piraní nebo piranní? ![]()
@ClaudiaCardinale Opravdu se dají všechny kombinovat? V obchodě si syn vybral tuhle: http://www.dracik.cz/…d-do-kanonu/ tak tím asi začneme. Máte jí někdo?
Viděla jsem to u kamarádky a přijde mi to, že to je takové nic za hodně peněz. Kamarádky mi také za pár dní sama řekla, že už si s tím její chlapeček přestal hrát a vrátil se k vláčkům. Jak nebudeš dokupovat což poleze do peněz tak to asi za chvíli bude ležet v koutě.