Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hotel pro socky. aktuální zkušenost nemám, ale myslím, že to tam bude pořád stejné. Pokud nemáš vysoké nárky, nic špatného tam není, jídlo dobré, bazén fajn, personál ochotný. U moře je beton, ale můžeš si lehnout do parčíku pod stromy. Autobusem zajet do města. Obchod tam, je, nějaké atrakce taky.My tam byli třikrát a byli jsme spokojení.
@boball píše: Více
Nooo, úplně nejlevnější to není a tak čekám aspoň trošku pohodlí. ![]()
Ty recenze mě fakt zaskočili.
@Anonymní píše: Více
Obyčejné pokoje, ale žádná špína, uklizeno. Menší sprchy, pokud nemáš 100 kg, vejdeš se v pohodě. Ráno tam řádí ti velcí racci, nám to nevadilo. Ráno je fronta na snídaně, ale to je zase v lidech, ne v hotelu. Nicméně se dav rozestoupí a sedneš si normálně. Při jídle si ukazuješ co by sis dala, některé věci si bereš sama.Snad je to pořád stejné.
Tyjo koukam na recenze na bookingu a urcite by to nebyl hotel, kterej bych vybrala.
@stinga píše: Více
Ne, já tam byla ještě předtím. Možná to už změnili. Za covidu jsme tam měli jet taky, ale já to pak stornovala, nikdo tehdy nevěděl, co bude.
aha, tak díky, mně se ten hotel vždy docela líbil, hlavně cena - ale pak jsem vždy našla něco, co mě oslovilo ještě víc, ale myslím, že je to dobrá volba pro lidi s dětmi
@stinga
Synovi se tam líbilo, dcera byla s námi už jako dospělá i s přítelem nestěžovali si.Jeli jsme jeden den lodí na trhy, druhý den do města autobusem. Člověk nesmí očekávat bůh ví jaké věci, ale na ty už si musíš připlatit. Lidi by chtěli za málo peněz hodně muziky a pak si stěžují.
jo, jo, je to tak,
také s tím mám zkušenost, že lidi pořádně nečtou specifikaci hotelů od cestovky, dokonce jsem se setkala s tím, že lidé v autobuse domů hrozně nadávali na to, že jim v jejich hotelu nosili jednotné menu a neměli all inclusive - no vždyť to bylo v popisu hotelu napsané, ale oni to nečetli - anebo nadávají, že jdou daleko k moři, zase vždyť v popisu hotelu je, že je 500 metrů od moře, lidé jsou ignoranti, ale nadávat jim jde skvěle
@stinga píše: Více
No přesně, takže bych brala recenze s rezervou.
Byla jsem tam několikrát, nevím jak teď, ale byl bez klimatizace pokojů, proto je lepší pokoj do parku, ne s výhledem na moře, je tam hrozný horko. Jídlo bylo super, švédské stoly, jídla dost a velký výběr. U hotelu bazény, u moře vybetonovany plata, hlavně je to kousek do hotelu.
@Samodomo píše: Více
Už nebyl pokoj s výhledem na moře, tak máme park, super…
Klima není, což mi ani tak nevadí ( vypínali jsme ), spíš mě vadiyze není na pokoji lednice. Nevíš, nebyla třeba na chodbě společná?
@Anonymní píše: Více
Lednička tam určitě nebyla. Nevím jak teď, ale pochybuji. Když jsme pili teplé pití, zase nás nebolelo v krku.
V jídelně je klima a studené pití.
Nevím, kolik vás jede, ale my byly 2×. Jednou v klasik pokoji 2+ pristylka a to byl teda masakr. Kdybychom pristylku meli používat, tak přes ni lezeme na balkon.
Další rok jsme jeli 4, takže jsme vzali rodinný pokoj a to byla pohoda. Plaz není betonová, jsou tam normálně i kamínky. Jako nám to stačilo, cena odpovídala tomu, co jsme dostali. Zadnej luxus ale my byly spokojeni.
Krásný den
Vybírám s dětmi dovolenou a bylo nám nabídnuto toto místo.
Hotel Delfín- Chorvatsko.
V cestovce vše zalité sluncem, ale čtu recenze a teda nic moc. Máte někdo prosím aktuální zkušenost?