Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto hotelem? Dřívější název je Fontána. Chystáme se tam příští víkend, tak chci vědět jaké je tam ubytování, jídlo, bazén a tak. Případně jestli někdo jede taky do Luhačovic ten příští víkend?
@Lucinka.z.brna píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto hotelem? Dřívější název je Fontána. Chystáme se tam příští víkend, tak chci vědět jaké je tam ubytování, jídlo, bazén a tak. Případně jestli někdo jede taky do Luhačovic ten příští víkend?
My tam měly v květnu večírek a teda jako nic moc.. ![]()
jídlo studené, obsluha taky nic moc, a takové komunistické vybavení
třeba už se polepšily..
@Lucinka.z.brna píše:
Tak od května se to asi moc nezlepšilo, ale kdo ví
nech se překvapit a pak napiš..
ale zase ti řeknu, že příroda a výhled z terasy byl nádherný ![]()
Chtěla bych všechny wellnes pobytu chtivé páry varovat před hotelem Harmonie. Koupila jsem poukaz na slevomatu a ihned po úhradě se snažila zarezervovat pobyt- měla jsem koupený víkendový pobyt, netušila jsem však, že jsou dva hotely Harmonie I a Harmonie II. Nabídli mi ubytování pouze v Harmonii II, kde není bazén a z ostatních diskuzí na netu jsem se dozvěděla, že je tam zima a špína nemohu potvrdit, protože jsem to nakonec stornovala. Zdá se tedy, že vesele nabízejí něco co nemají k dispozici, nafotí Harmonii I a nakonec tě ubytují někde vedle. Slevomat se k tomu postavil čelem a potvrdil mi storno - peníze ještě nedorazily, ale budu vás informovat, pevně věřím, že to klapne. Každopádně chtějte co jste koupili a ne nějakou náhražku
![]()
Oživuji diskuzi
Byl někdo v poslední době v hotelu Harmonie v Luhačovicích? Zajímají mě pozitivní i negativní recenze. Díky
Ahoj,
byli jsme tam minulý rok přes Slevomat, tam si můžeš přečíst i hodnocení. Jídlo opravdu nic moc a obsluha v baru hrozná. Jinak pokoj jsme měli pěkný a dětský koutek byl taky super.
@mmaacc Recenze jsem právě četla, i negativní, proto se ptám. Takže pro děti je tam koutek a venku nějaká hřiště a trampolína? Podle fotek by měla být. A co ten bazén, nebyl moc studený? Jídlo budeme mít jenom snídaně, ty jsou snad v pohodě. Je blízko hotelu nějaký obchod s potravinami? Díky
Ahoj. Byli jsme tam letos v lete pres Slevomat a hruza, uz bych nikdy nejela. Jidlo bylo opravdu priserne, vecere se prakticky nedali jist, takze jsme bezne chodili po te jejich „veceri“ na nejakou normalni do prilehlych restauraci. Personal v restauraci bezne prinasel druhe jidlo uz behem polevky, pripadne jednomu prinesli, druhy cekal apod., naprosto neprofesionalni. Nehlede na neustale shaneni priboru, kdyz jaksi nestihali pripravit stoly. Snidane o malinko lepsi, ale treba michana vajicka s plesnivou cibuli byla teda taky gol. Pokoje jsou zrekonstruovane, ty jsou fajn, ale vsechny spolecne prostory hotelu je navrat do 80 tych let. S ostatnim personalem problem nebyl, vsichni byli moc mily.
Ja myslim, ze se za ten rok moc nezměnilo…stale je to starý komunistický hotel
Ahoj, chtěla bych se prosím zeptat, máte někdo zkušenost tento rok s hotelem Harmonie v Luhačovicích? Chtěli by jsme tam jet s dětmi na víkend, ale když jsem si četla tuto diskuzi, tak o tom začínám pochybovat… Děkuji za každé zkušenosti ![]()
@Maci86 byly tam minulý víkend dvě kolegyně z práce na wellnes víkend, byly spokojené, wellnes v pohodě, pokoje v pohodě, snídaně velice bohaté, večeře v duchu závodní jídelna, to prý byl tak jediný malý minus, ale jíst se to dalo, ale nebyly s dětmi
jo a jsou to docela náročné zcestovalé dámy, takže kdyby to tam nebylo dobré, určitě by řekly
@Maci86 jo a jak tu někdo psa, že bazén je ve vedlejším hotelu - to je prostě jeden hotel se dvěma budovama - takže vše je pro všechny i z té druhé budovy
@stinga Moc děkuji za zprávu. To jsem opravdu moc ráda, že byly spokojené. Asi se tam tedy vydáme ![]()