Hotel Harmonie v Luhačovicích - zkušenosti

29.8.14 13:01

Hotel Harmonie v Luhačovicích

Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto hotelem? Dřívější název je Fontána. Chystáme se tam příští víkend, tak chci vědět jaké je tam ubytování, jídlo, bazén a tak. Případně jestli někdo jede taky do Luhačovic ten příští víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.8.14 13:39
@Lucinka.z.brna píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto hotelem? Dřívější název je Fontána. Chystáme se tam příští víkend, tak chci vědět jaké je tam ubytování, jídlo, bazén a tak. Případně jestli někdo jede taky do Luhačovic ten příští víkend?

My tam měly v květnu večírek a teda jako nic moc.. :nevim:
jídlo studené, obsluha taky nic moc, a takové komunistické vybavení
třeba už se polepšily..

• Citovat
  • Upravit
29.8.14 13:54

Tak od května se to asi moc nezlepšilo, ale kdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.14 18:11
@Lucinka.z.brna píše:
Tak od května se to asi moc nezlepšilo, ale kdo ví

nech se překvapit a pak napiš..
ale zase ti řeknu, že příroda a výhled z terasy byl nádherný :palec:

• Citovat
  • Upravit
1
2.3.15 21:25

pozor na hotel Harmonie

Chtěla bych všechny wellnes pobytu chtivé páry varovat před hotelem Harmonie. Koupila jsem poukaz na slevomatu a ihned po úhradě se snažila zarezervovat pobyt- měla jsem koupený víkendový pobyt, netušila jsem však, že jsou dva hotely Harmonie I a Harmonie II. Nabídli mi ubytování pouze v Harmonii II, kde není bazén a z ostatních diskuzí na netu jsem se dozvěděla, že je tam zima a špína nemohu potvrdit, protože jsem to nakonec stornovala. Zdá se tedy, že vesele nabízejí něco co nemají k dispozici, nafotí Harmonii I a nakonec tě ubytují někde vedle. Slevomat se k tomu postavil čelem a potvrdil mi storno - peníze ještě nedorazily, ale budu vás informovat, pevně věřím, že to klapne. Každopádně chtějte co jste koupili a ne nějakou náhražku :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.15 16:00

Oživuji diskuzi
Byl někdo v poslední době v hotelu Harmonie v Luhačovicích? Zajímají mě pozitivní i negativní recenze. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmaacc
21.9.15 16:05

Hotel Harmonie v Luhačovicích - zkušenosti

Ahoj,
byli jsme tam minulý rok přes Slevomat, tam si můžeš přečíst i hodnocení. Jídlo opravdu nic moc a obsluha v baru hrozná. Jinak pokoj jsme měli pěkný a dětský koutek byl taky super.

• Citovat
  • Upravit
21.9.15 16:27

@mmaacc Recenze jsem právě četla, i negativní, proto se ptám. Takže pro děti je tam koutek a venku nějaká hřiště a trampolína? Podle fotek by měla být. A co ten bazén, nebyl moc studený? Jídlo budeme mít jenom snídaně, ty jsou snad v pohodě. Je blízko hotelu nějaký obchod s potravinami? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.9.15 16:37

Ahoj. Byli jsme tam letos v lete pres Slevomat a hruza, uz bych nikdy nejela. Jidlo bylo opravdu priserne, vecere se prakticky nedali jist, takze jsme bezne chodili po te jejich „veceri“ na nejakou normalni do prilehlych restauraci. Personal v restauraci bezne prinasel druhe jidlo uz behem polevky, pripadne jednomu prinesli, druhy cekal apod., naprosto neprofesionalni. Nehlede na neustale shaneni priboru, kdyz jaksi nestihali pripravit stoly. Snidane o malinko lepsi, ale treba michana vajicka s plesnivou cibuli byla teda taky gol. Pokoje jsou zrekonstruovane, ty jsou fajn, ale vsechny spolecne prostory hotelu je navrat do 80 tych let. S ostatnim personalem problem nebyl, vsichni byli moc mily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
13.2.17 10:45

Má někdo aktuální zkušenost z tohoto hotelu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
13.2.17 11:10

Ja myslim, ze se za ten rok moc nezměnilo…stale je to starý komunistický hotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.5.19 17:39

Ahoj, chtěla bych se prosím zeptat, máte někdo zkušenost tento rok s hotelem Harmonie v Luhačovicích? Chtěli by jsme tam jet s dětmi na víkend, ale když jsem si četla tuto diskuzi, tak o tom začínám pochybovat… Děkuji za každé zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80389
1.5.19 18:27

@Maci86 byly tam minulý víkend dvě kolegyně z práce na wellnes víkend, byly spokojené, wellnes v pohodě, pokoje v pohodě, snídaně velice bohaté, večeře v duchu závodní jídelna, to prý byl tak jediný malý minus, ale jíst se to dalo, ale nebyly s dětmi
jo a jsou to docela náročné zcestovalé dámy, takže kdyby to tam nebylo dobré, určitě by řekly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80389
1.5.19 18:31

@Maci86 jo a jak tu někdo psa, že bazén je ve vedlejším hotelu - to je prostě jeden hotel se dvěma budovama - takže vše je pro všechny i z té druhé budovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.5.19 19:53

@stinga Moc děkuji za zprávu. To jsem opravdu moc ráda, že byly spokojené. Asi se tam tedy vydáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí