Hotel Slunce Rýmařov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1845
30.10.14 10:28

Hotel Slunce Rýmařov

Ahoj všichni, zajímají mě zkušenosti s tímto hotelem. Podle fotek a popisu to vypadá skvěle, ale osobní zkušenost je přece jenom lepší. Zajímá mě kvalita ubytování, jídla, aquacentra, i město Rýmařov. Co je tam k vidění, kde se dobře najíst a tak. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68884
30.10.14 10:36

Byli jsme tam asi pred peti lety, bylo to slusne, zadny problem si nevybavuji, ale rovnez ani ne zadny extra zazitek. Akvacentrum bylo tehdy mimo provoz (varovali nas uz pri rezervaci), ale prislo mi, ze je to dost malinke. Jidlo bylo slusne, personal prijemny. Klidne bych tam jela zas, snad se tam za tech pet let nic nezmenilo. My teda hlavne kolem turistili (Resovske vodopady, hrad Sovinec…), je tam moc hezky, Rymarov sam o sobe takove normalni male mestecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
30.10.14 10:38

@ugluk No já jsem to vybrala právě kvůli tomu aquacentru, chceme tam jet v zimě relaxovat, takže budeme spíš v hotelu, než někde výletovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68884
30.10.14 10:44

Tak s tim fakt neporadim, jenom ze bych se nebala, ze by to bylo zavrene, aniz by predem varovali. A vazne je to malicke, ale na vikendovy relax myslim, ze bezva. Pokud za tim nepojedete pres celou republiku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
30.10.14 11:21

Je to již dlouho, co jsme tam byli, akvacentrum bylo malinkaté a měla jsem tam problém s paní, co hlídala dobu vstupu a výstupu do/z bazénu. chtěly jsme si s dcerou vyfénovat vlasy a byly už venku z bazénu, i to počítala do 1,5hodiny, co jsme zaplatily. byli jsme tam sami, asi jsme jí otravovali vzduch, možná to byl příkaz shora: 90 min od překročení prahu do překročení prahu směrem ven, další minutu zaplatit dalších 90min :lol:

ale věřím, že tohle už tam nebude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
30.10.14 11:27

Ahoj, já jsem původem z Rýmařova tak ti zkusím poradit. O ubytování moc nevím. Jídlo mi přijde takový standard - kuřecí plátek s broskví apod. :) Prostředí pěkné. Aquacentrum je opravdu malé - bazén s protiproudem na tři tempa, dvě vířivky, pára a sauna. Nic víc. Přímo v Rýmařově se toho moc dělat nedá. Pak je větší bazén v Bruntále (20km). Co se týká okolí - Rešovské vodopády, Pradědova galerie, Hrad Sovinec, Praděd, Karlova Studánka…Snad to alespoň trošku pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.11.14 08:36

@21.6.2014 Tak měli bysme mít neomezený vstup do aquacentra, už jsem si rezervovala pobyt. Snad to bude fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
9.9.17 11:32

Prosím aktuální zkušenost s tímto hotelem. Hlavně jak je teplý bazén a jaké je jídlo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
9.9.17 19:37

@Iwči hmm hotel jsem vybrala hlavně kvůli wellness, ale jak to tak čtu, za ty peníze to asi nestojí a že to ubytování není zrovna levný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí