Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga tak vidíš, my jsme byli v Sidari asi před pěti lety a líbilo se nám tam… Ale já nemám ráda uniformní resorty, což v Sidari naštěstí není, bydleli jsme na kraji a chodili do olivových hájů na útesech, to byla nádhera. A moře bylo taky krásné, viděli jsme dokonce i barevné rybky, než se po bouři zakalilo a už ta viditelnost nebyla tak dobrá. Ale Korfu je moje srdeční záležitost od dětství, takže jsem byla moc ráda, že jsem se tam mohla podívat.
@stinga píše:
já jsem byla v Řecku jednou, poprvé a naposledy, za takový humus nemusím vyhazovat peníze a nechápu, že to tolika lidem nevadí a pořád do Řecka jezdí, Řecko je předražené v poměru cena x výkon, jídlo v hotelu bylo hnusné, v moři bylo něco jako strniště, voda ledová, Řekové otravní a vlezlí, po plážích bezprizorní opuštění pejsci - no prostě stokrát fuj a nikdy více
Na Kefalonii (poloostrov Paliki) vybudovali po posledním zemětřesení zcela funkční kanalizaci, takže toaletní papír můžeš standardně splachovat. A je tam krásně
.
@Karamba2020 píše:
No, to je moje neštěstí, kolem hotelů jsou často bezprizorní kočičky, je mi jich vždycky hrozně líto.
a ještě tam na pláži byl krásný smutný opuštěný pejsek, nějaké to malé plemeno, bylo vidět, že jeho páníčci odletěli a nechali ho tam, dodnes mě bolí srdce, když si na něho vzpomenu
@AnastazieB píše:
@stinga tak vidíš, my jsme byli v Sidari asi před pěti lety a líbilo se nám tam… Ale já nemám ráda uniformní resorty, což v Sidari naštěstí není, bydleli jsme na kraji a chodili do olivových hájů na útesech, to byla nádhera. A moře bylo taky krásné, viděli jsme dokonce i barevné rybky, než se po bouři zakalilo a už ta viditelnost nebyla tak dobrá. Ale Korfu je moje srdeční záležitost od dětství, takže jsem byla moc ráda, že jsem se tam mohla podívat.
no to moře bylo ledové jako žiletky, a v moři bylo strniště, to tak hrozně píchalo, že se tam nedalo vlézt, Sidari zaprášená hnusná vesnice
@stinga tak mate asi lepe vybirat kam letite a hlavne i hotel? Nechci rict, ze je to vas pripad, ale znam spoustu lidi co nadava jak ty a pak zjistim, ze vlastne vzali levnejsi zajezdy, pre byl zrovna v akci a leteli, ze proste more a ani si nezjistili, jak to tam vypada, recenze hotelu, nic. ![]()
Kdy jste tam byly, ze jste mely tak ledove more?
Btw zrovna v Sidari jsem nebyla, ale jen zadam sidari recko recenze, hned olno odkazu a kazdy druhy oise, ze je to smradlava stoka apod..takze stacilo par min a vedely byste, ze tam asi ne.
Ja byla na Kosu, Kefkada. Zakhyntosu a Lesbos a krasny. Plaze krasne custy a more taky. Plus pevninu jsem projela s kamoskou v mladi a i vnitrozemi a lidi hrozne mili!
@astoret píše:
@stinga tak mate asi lepe vybirat kam letite a hlavne i hotel? Nechci rict, ze je to vas pripad, ale znam spoustu lidi co nadava jak ty a pak zjistim, ze vlastne vzali levnejsi zajezdy, pre byl zrovna v akci a leteli, ze proste more a ani si nezjistili, jak to tam vypada, recenze hotelu, nic.Kdy jste tam byly, ze jste mely tak ledove more?
byly jsme tam v červnu, a jak už jsem psala, mamka chtěla vidět celý život ty skalní útvary, jo určitě to bylo levné, nicméně ani luxusní hotel na hnusném místě by to moc nevylepšil, hlavně jsme nepochopily to strniště na mořském dně
@stinga píše:
byly jsme tam v červnu, a jak už jsem psala, mamka chtěla vidět celý život ty skalní útvary, jo určitě to bylo levné, nicméně ani luxusní hotel na hnusném místě by to moc nevylepšil, hlavně jsme nepochopily to strniště na mořském dně
Je pravda, že třeba Korfu bylo z Řecka pro nás asi nejhorší společně s ostrovem Kos. Ale měli jsme tam hezký hotel i lokalitu, takže i tam se nám líbilo. Jinak, jak jsme ten ostrov projížděli, tak nás tolik nezaujal jako jiné řecké ostrovy. Na Korfu to chce až tak od července, až se moře prohřeje, protože je to severněji. Vždycky je to o výběru lokality a ubytování. A Řekové jsou naopak pohodoví, nic nevnucují oproti jiným národům.
Jídlo nám tam velice chutná. Vždycky tedy čtu recenze než někam jedu. Pokud letos někam pojedeme k moři, tak na nějaký řecký ostrov.
Zakladatelka je jistě celá šťastná, že jste ji poradily k hotelům na které se ptá ![]()
To je fakt super diskuze
@kruel píše:
Zakladatelka je jistě celá šťastná, že jste ji poradily k hotelům na které se ptá
To je fakt super diskuze
Asi tam nikdo přímo v těch hotelích nebyl, tak nemůže poradit konkrétně. ![]()
@stinga píše:
Je to o výběru lokality a ubytování. Já byla na Korfu loni v srpnu kousek pod Kerkyrou, která je parádní na večerní procházky, voda byla teplá a žádné strniště se taky nekonalo. Pláž mohla být větší, to je asi tak jediné, co bych jim vytkla. Ale zrovna tam není problém zajet na jinou pláž. Jídlo v hotelu výborné a to jsem dost vybíravá. Řekové hrozně ochotní. Když se nám podařilo ve městě ztratit a nemohli jsme sehnat taxi, tak nás všichni zachraňovali. ![]()
My do Řecka jezdíme rádi. Žádné takové zážitky jako @stinga fakt nemáme. Zakynthos.
Dobrý den, prosím poraďte nějaký dobrý hotel, nejlépe Kréta, Korfu, Zakyntos. Dekuji