Hotely v Řecku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
361
16.1.23 20:35

Hotely v Řecku

Ahoj, prosím máte někdo zkušenost a těmito hotely v Řecku? Acharavi Mare - Korfu a Evita Bay na Krétě. Děkuji moc, zajímala by mě celková spokojenost, pláž, jídlo, prostě jakákoli připomínka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75907
16.1.23 21:55

@BZ89 že se použitý toaleťák dává vedle wc do koše, to asi víš - a když se někdo vykadí po odchodu uklízečky, tak to tam krásně voní až do dalšího dne, moč v tom vedru také nejde zrovna po fialkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
16.1.23 21:59

@stinga Já teda byla Řecku snad dvacetkrát a nikdy tam ten použity toaleťák fakt nesmrděl 8o 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
16.1.23 22:19
@Enicka píše:
@stinga Já teda byla Řecku snad dvacetkrát a nikdy tam ten použity toaleťák fakt nesmrděl 8o 8o.

já jsem byla v Řecku jednou, poprvé a naposledy, za takový humus nemusím vyhazovat peníze a nechápu, že to tolika lidem nevadí a pořád do Řecka jezdí, Řecko je předražené v poměru cena x výkon, jídlo v hotelu bylo hnusné, v moři bylo něco jako strniště, voda ledová, Řekové otravní a vlezlí, po plážích bezprizorní opuštění pejsci - no prostě stokrát fuj a nikdy více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
16.1.23 22:26

@stinga Přesně tak, souhlas. Akorát moře bylo teplé jinak se pod to podepisuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
16.1.23 22:31
@mamoch píše:
@stinga Přesně tak, souhlas. Akorát moře bylo teplé jinak se pod to podepisuju:)

my jsme byli v červnu, věřím, že v pravé léto by byla teplejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.1.23 22:33
@stinga píše:
já jsem byla v Řecku jednou, poprvé a naposledy, za takový humus nemusím vyhazovat peníze a nechápu, že to tolika lidem nevadí a pořád do Řecka jezdí, Řecko je předražené v poměru cena x výkon, jídlo v hotelu bylo hnusné, v moři bylo něco jako strniště, voda ledová, Řekové otravní a vlezlí, po plážích bezprizorní opuštění pejsci - no prostě stokrát fuj a nikdy více

kdes přesně byla?
mám za sebou několik řeckých lokalit, vrátila bych se klidně do všech, tak kde to považuješ za hnusný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
16.1.23 22:40
@Karamba2020 píše:
kdes přesně byla?
mám za sebou několik řeckých lokalit, vrátila bych se klidně do všech, tak kde to považuješ za hnusný?

Korfu Sidari, jméno hotelu bylo nějak Sun Holliday, ale to už si moc nepamatuji, jediné plus bylo, že jsem to neplatila - vzala mě tam mamka, která chtěla celý život vidět ty skalní útvary v moři - no zajímavé, ale také to tam dost páchlo - ta stoka lásky,
byla to moje nejhorší dovolená za celý život - mamku to také nenadchlo, řecké speciality prý byly bez chuti, říkala, že ona vaří lepší musaku než praví Řekové,
já nejím zeleninu, tak neposoudím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
16.1.23 22:45

@stinga

Boha, taky by mě zajímalo, kde jsi byla..protože to jste asi jeli autem a první polňačkou za bulharskýma hranicema jste to stočili k moři ne? Jinak si nedovedu představit mít někde takovou smůlu na všechno.
Jezdím do Řecka 20 let a občas se něco nepovede, ale takhle všechno najednou, to je docela kumšt.
Jinak Řekové otravní fakt nejsou. Teda krom naháněčů do taveren na určitých místech, ti mi občas taky vadí, jinak si ale nikoho spíš nevšímají (naopak, většinou kdyz po Řekovi něco chci, musím trpělivě čekat, než se vůbec někdo objeví..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
16.1.23 22:48

@marg už jsem to napsala, Korfu Sidari to bylo, a bylo to letecky :mrgreen: - Sidari městečko také dost ubohé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
16.1.23 22:53

@stinga

Nj, fakt je, že Sidari není moc pravé Řecko. Chtělo to poprvé jinam, no.
Dej Řecku ještě šanci, trochu níž, Kyklady, Sporady, Dodekanesy (souostroví)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.1.23 22:53

To mě mrzí, je škoda, když mamka o něčem snila a pak přišlo rozčarování.
Takže na Sidari se vykašlu.
Strávník jsem nenáročný, pokud tam mají pečenou zeleninu a feta sýr, plus dost ovoce, stačí 🥗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
16.1.23 22:57
@marg píše:
@stingaNj, fakt je, že Sidari není moc pravé Řecko. Chtělo to poprvé jinam, no.
Dej Řecku ještě šanci, trochu níž, Kyklady, Sporady, Dodekanesy (souostroví)…

nó - asi se mi to nebude chtít zkoušet, i když nikdy neříkej nikdy,
oblíbila jsem si Itálii, ale letos to tak zdražili, že mi vyjde levněji letět na Mallorcu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
16.1.23 23:00
@Karamba2020 píše:
To mě mrzí, je škoda, když mamka o něčem snila a pak přišlo rozčarování.
Takže na Sidari se vykašlu.
Strávník jsem nenáročný, pokud tam mají pečenou zeleninu a feta sýr, plus dost ovoce, stačí 🥗

no on s ní právě taťka nechtěl, že do Řecka nikdy, tak vzala mě :)
ani jsme mu neřekly, jak moc se nám tam nelíbilo - jediné plus teda bylo hezké počasí a že všude v obchodech ležely v regálech kočky :D my jsme milovnice koček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.1.23 23:09

No, to je moje neštěstí, kolem hotelů jsou často bezprizorní kočičky, je mi jich vždycky hrozně líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí