Hotové barvy na stěnu bez míchání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1211
17.2.14 21:12

hotové barvy na

Ahoj maminky, prosím o radu. uplně stručně…chtěla bych v pokojiku u dcerky vymylovat, ale pouze jen jednu stranu steny…je už taková :? škaredá, ale potřebuju vedet jestli je k sehnání třeba od primalexu hotová barva na stenu, prostě nic nemíchát, koupit a hotovo…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27254
17.2.14 21:13
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. uplně stručně…chtěla bych v pokojiku u dcerky vymylovat, ale pouze jen jednu stranu steny…je už taková :? škaredá, ale potřebuju vedet jestli je k sehnání třeba od primalexu hotová barva na stenu, prostě nic nemíchát, koupit a hotovo…dekuji

Jo je a nejenom od primalexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.14 21:13

Vymylovat… :lol: pardon…chci vymalovat

• Citovat
  • Upravit
27254
17.2.14 21:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
17.2.14 21:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
17.2.14 21:19
@Anonymní píše:

Jen teda nechápu, co je na tom tématu tak citlivýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.2.14 21:22

K sehnání jich je opravdu hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.14 21:23

Díky to jsem hledala a nemohla jsem to najít spíš specifikovat, tak mi vyjížděli samé koniny, tak dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.14 21:24
@lleennttiillkkaa píše:
Jen teda nechápu, co je na tom tématu tak citlivýho…

pročpak?

• Citovat
  • Upravit
7200
17.2.14 21:26
@Anonymní píše:
pročpak?

protože je to anonymně :nevim: a ta má být u INTIMNÍCH témat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
17.2.14 21:27

Anonymní vkládání příspěvků je možné využít pouze u intimních témat nebo u příspěvků, u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin). Anonymní příspívání je zakázáno využívat pro kontroverzní diskuse nebo k napadání ostatních
Výňatech z pravidel diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
17.2.14 21:27

Primalex má hotové barvy ale já je moc nedoporučuju, ze začátku tedy vypadají hezky, sytě ale dost rychle vyblednou. Malovali jsme před 2 roky a letos budu malovat zase, protože ty barvy jsou hrozné, tam kde máme sádrokartonové příčky dokonce prosvítají spoje, takže už nikdy víc a nechám si barvy namíchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.14 21:31

No já to potřebuji jen dočasně nijakou barvou pžetřít, už se na to nemužu dívat než budem na jaře malovat, a má k nám přijet návštěva, to by si řekli…za anonym pardon, nijak mi to hapruje, díky

• Citovat
  • Upravit
376
17.2.14 21:36

Já když chtěla tmavě červenou do pokoje, tak jsem si jí nechávala taky namíchat :) Vybrala jsem si ze vzorníku a na počkání jsem si jí vezla domu :) Jen mi teda dost bídně kryla… Ale asi to bylo tím, že byla fakt tmavá :oops: A taky nebyla od primalexu, ale od čeho, to už si fakt nepamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
17.2.14 21:41

Radši si tu barvu nech namíchat, jednou jsem si koupila hotovou barvu a nikdy více :zed: Od té doby si tam barvu nechávám namíchat v Hornbachu, je to sice dražší, ale kvalitní. Hlavně mají nepřeberné množství různých odstínů :pankac: Na jaře budeme malovat obývák, tak si tam zase nechám něco namíchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí