Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, prosím o radu. uplně stručně…chtěla bych v pokojiku u dcerky vymylovat, ale pouze jen jednu stranu steny…je už taková
škaredá, ale potřebuju vedet jestli je k sehnání třeba od primalexu hotová barva na stenu, prostě nic nemíchát, koupit a hotovo…dekuji
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. uplně stručně…chtěla bych v pokojiku u dcerky vymylovat, ale pouze jen jednu stranu steny…je už takováškaredá, ale potřebuju vedet jestli je k sehnání třeba od primalexu hotová barva na stenu, prostě nic nemíchát, koupit a hotovo…dekuji
Jo je a nejenom od primalexu.
@lleennttiillkkaa píše:
http://www.primalex.cz/index.php?…
Taky pouzivam ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, prosím o radu. uplně stručně…chtěla bych v pokojiku u dcerky vymylovat, ale pouze jen jednu stranu steny…je už takováškaredá, ale potřebuju vedet jestli je k sehnání třeba od primalexu hotová barva na stenu, prostě nic nemíchát, koupit a hotovo…dekuji
Jen teda nechápu, co je na tom tématu tak citlivýho…
Díky to jsem hledala a nemohla jsem to najít spíš specifikovat, tak mi vyjížděli samé koniny, tak dekuji
@lleennttiillkkaa píše:
Jen teda nechápu, co je na tom tématu tak citlivýho…
pročpak?
@Anonymní píše:
pročpak?
protože je to anonymně
a ta má být u INTIMNÍCH témat
Anonymní vkládání příspěvků je možné využít pouze u intimních témat nebo u příspěvků, u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin). Anonymní příspívání je zakázáno využívat pro kontroverzní diskuse nebo k napadání ostatních
Výňatech z pravidel diskuze…
Primalex má hotové barvy ale já je moc nedoporučuju, ze začátku tedy vypadají hezky, sytě ale dost rychle vyblednou. Malovali jsme před 2 roky a letos budu malovat zase, protože ty barvy jsou hrozné, tam kde máme sádrokartonové příčky dokonce prosvítají spoje, takže už nikdy víc a nechám si barvy namíchat…
No já to potřebuji jen dočasně nijakou barvou pžetřít, už se na to nemužu dívat než budem na jaře malovat, a má k nám přijet návštěva, to by si řekli…za anonym pardon, nijak mi to hapruje, díky
Já když chtěla tmavě červenou do pokoje, tak jsem si jí nechávala taky namíchat
Vybrala jsem si ze vzorníku a na počkání jsem si jí vezla domu
Jen mi teda dost bídně kryla… Ale asi to bylo tím, že byla fakt tmavá
A taky nebyla od primalexu, ale od čeho, to už si fakt nepamatuju ![]()
Radši si tu barvu nech namíchat, jednou jsem si koupila hotovou barvu a nikdy více
Od té doby si tam barvu nechávám namíchat v Hornbachu, je to sice dražší, ale kvalitní. Hlavně mají nepřeberné množství různých odstínů
Na jaře budeme malovat obývák, tak si tam zase nechám něco namíchat ![]()