Houpací koník - jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
5.10.11 20:12

houpací koník jaký?

Ahojky prosím jaké máte zkušenosti s houpacími zvířátky,nevím jaké koupit aby se tu jen neválelo.
Koukala jsem na tyto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Chci něco na čem se houpe lehce.
Měli jsme to plyšové zvířátko od Nattou a vůbec se na tom nedalo houpat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
5.10.11 20:14

Máme doma toho plastového a dle našich kluků i občasných návštěv houpe dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
5.10.11 20:18

měli jsme little tikes - ten první - a spokojenost :palec: houpali se na něm oba docela dost…

u jedné z babiček máme plyšovou klasiku a je dost vysoký, například honzík se ho zkraje bál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.10.11 20:19

Taky máme plastovýho a houpe dobře…jen teda syn co objevil motorku, tak se na koni strašně rozčiluje, že se na něm nedá odrážet :lol:

Takže tu leží, i když houpe fajně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
5.10.11 20:22

Taky si říkám,že bude lepší ten plastový sedne si tam sám bez pomoci a je i širší-na rovnováhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
5.10.11 20:55

Máme toho plastovýho. Koupili jsme k ročním narozeninám, zatím si ho prcek moc nevšímá, ale jeho čas určitě přijde.
Návštěvy od neteře, 3l a 5l využívají hojně. Akorát když se houpou hodně divoce, tak se ten koník posunuje, jakoby klouže, takže občas musím zkontrolovat, aby nebyli ve zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.10.11 20:55

Máme to z prvního odkazu, ale psa, je hezčí a bezvadné. Děti se na něm houpou rády, je nízký a široký, takže z něj nepadají a občas si na něj jen sednou a koukají kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
5.10.11 21:09

my máme plyšovýho a děti jsou spokojený, i když je fakt, že tu mladší na něj musím vysadit, je vysoký. Já bych ho nekoupila :-) Dostaly ho k vánocům od pradědečka a je dost využívaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
5.10.11 22:04

Máme toho plastovýho a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
5.10.11 22:07

ten plastový je lepší, dá se líp udržovat … plyšový je zas hezčí. ale jak houpou, nevím … já chtěla dřevěného a máme ho, ten houpe parádně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
5.10.11 22:07

ten plastový je lepší, dá se líp udržovat … plyšový je zas hezčí. ale jak houpou, nevím … já chtěla dřevěného a máme ho, ten houpe parádně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.10.11 22:09

Kamarádky chlapeček má toho druhého a moje dcera ho miluje. Obzvlášť ten cválací zvuk :) Ale na chuť mu přišla až teď kolem druhého roku. (Otázka je, jestli by ji bavil i doma :think: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
5.10.11 22:13

Tak pododbného plyšového máme vyhlídnutého pro mladší k vánocům, našli jsme v Ostravě v jedné dětské prodejně- měli tam několik typů, některé vyšší, některé nižší, určitě jí koupíme toho nižšího,aby si na něj mohla i sama vylézt, a myslím, že jako dárek to bude super, teď bere koníka od Barbií starší dcery a jezdí na něm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.10.11 22:21

Máme toho plastového a už se houpe i náš 9ti měsíční, jen ho tam dám a houpe se sám. :lol: Hlavně je plastový lepší na údržbu. Už jsme ho měli počmáraného a taky popatlaného a poslintaného a je pořád jako nový. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.10.11 08:07

Mi máme taky toho plastového a houpe se na něm dobře i v trávě to houpe akodád mi na něm moc dlouho nevydržíme baví nás všechno jen chvilku :-) ,ale je fakt že na údržbu bude určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí