Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
prosim vas…naprosto se nevyznam ted v panenkach..je jich spousta a potrebuju to vybrat po netu a dle obrazku prd poznam…potrebuju poradit nejakou panenku o kterou se pecuje…krmi se, prebaluje a nevim co vsechno jeste…a taky aby byla pekna…diky za tipy ![]()
No je jich spousta,musis se v tom proste chvili hrabat a zorientovat se..Baby born,Chou chou.Je spoustu tipu a kazda umi neco jineho.Vetsina z nich breci,smejou se,maji lahvicku ke krmeni..nektera ma prislusenstvi min,jina vic.Vicemene jsou vsechny podobne,musis si to procist no..
My mame Chou chou
jo uz se v tom hrabu a hrabu a hrabu…neuveritelny veci ty panenky dneska umi…zatim se mi taky libi chou chou asi nejvic (jako zive miminko se jmenuje ta co vyhrava)…ale jdu patrat dal…pripadne tipy stale ocenim ![]()
Tu mame asi taky,ja uz se v tom zas nevyznam
..Ono je to v podstate jedno,prislusenstvi se da dokoupit.Na Vanoce budu porizovat nejaky pliny,boty,oblecky..
mame baby born,chlapečka s kouzelnym nočnikem.dvakrat reklamace,ma plakat a neplače,kašičku jsme mu raději ani nedavali,pouze pije,ale všude to teče a pak čura do nočniku.aspon to se maly libi.už by nezvladla ji zase poslat ježíškovi na opravu.jo a hned se nam urvala nožička.po běžnem zachazení.reklamace tedy proběhla super.ted mame k ježíšku chou chou,živé miminko.zkoušela jsem ji a zda se mi lepši.šla bych do ni
![]()
Zuzka dostane na Vanoce tuhle: http://bukanyr.eu/…e-42-cm.html ![]()
Videla jsem ji v obchode nazivo a prisla mi krasna a vhodna pro mensi holcicky (ty 48cm velke panenky mi prisly pro vetsi holcicky, jsou vetsinou o dost tezsi) ![]()
My máme doma Baby born a přijde mi to spíš jako panenka pro maminky
Pokud se totiž používá se vším všudy, tak je ji pak třeba vysušovat, vymývat a nevím co všechno a to děti samy neudělají.
Možná i proto bych se přikláněla k Chou Chou, která dle mne děti i víc zabaví, tím, že pláče, něco povídá apod. Taky se ji chystám koupit na Vánoce pro mladší dcerku ![]()