Pečovací panenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9454
3.10.11 14:09

pečovací panenka

prosim vas…naprosto se nevyznam ted v panenkach..je jich spousta a potrebuju to vybrat po netu a dle obrazku prd poznam…potrebuju poradit nejakou panenku o kterou se pecuje…krmi se, prebaluje a nevim co vsechno jeste…a taky aby byla pekna…diky za tipy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21891
3.10.11 15:02

No je jich spousta,musis se v tom proste chvili hrabat a zorientovat se..Baby born,Chou chou.Je spoustu tipu a kazda umi neco jineho.Vetsina z nich breci,smejou se,maji lahvicku ke krmeni..nektera ma prislusenstvi min,jina vic.Vicemene jsou vsechny podobne,musis si to procist no..

My mame Chou chou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.10.11 15:08

jo uz se v tom hrabu a hrabu a hrabu…neuveritelny veci ty panenky dneska umi…zatim se mi taky libi chou chou asi nejvic (jako zive miminko se jmenuje ta co vyhrava)…ale jdu patrat dal…pripadne tipy stale ocenim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891
3.10.11 15:14

Tu mame asi taky,ja uz se v tom zas nevyznam :mrgreen: ..Ono je to v podstate jedno,prislusenstvi se da dokoupit.Na Vanoce budu porizovat nejaky pliny,boty,oblecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
3.10.11 19:51

mame baby born,chlapečka s kouzelnym nočnikem.dvakrat reklamace,ma plakat a neplače,kašičku jsme mu raději ani nedavali,pouze pije,ale všude to teče a pak čura do nočniku.aspon to se maly libi.už by nezvladla ji zase poslat ježíškovi na opravu.jo a hned se nam urvala nožička.po běžnem zachazení.reklamace tedy proběhla super.ted mame k ježíšku chou chou,živé miminko.zkoušela jsem ji a zda se mi lepši.šla bych do ni :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
3.10.11 21:05

Zuzka dostane na Vanoce tuhle: http://bukanyr.eu/…e-42-cm.html :wink:
Videla jsem ji v obchode nazivo a prisla mi krasna a vhodna pro mensi holcicky (ty 48cm velke panenky mi prisly pro vetsi holcicky, jsou vetsinou o dost tezsi) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.10.11 20:32

My máme doma Baby born a přijde mi to spíš jako panenka pro maminky :-) Pokud se totiž používá se vším všudy, tak je ji pak třeba vysušovat, vymývat a nevím co všechno a to děti samy neudělají.

Možná i proto bych se přikláněla k Chou Chou, která dle mne děti i víc zabaví, tím, že pláče, něco povídá apod. Taky se ji chystám koupit na Vánoce pro mladší dcerku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí