Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte prosím někdo zkušenosti s plyšovym čmeldou jak hraje? Dochází nám v něm baterky nebo co uvnitř vlastně je a to je to co mě zajímá. Je zašitý a bojim se ho rozpárat, když nevim co mě uvnitř čeká.
Já jsem někde teď nedávno zrovna viděla odkaz, kde pán normálně měl nafoceno, jak čmeldu rozpárali a v tom stroječku jen vyměnili baterky a hrál dál ![]()
Taky nás to brzy čeká ![]()
Mi ho máme taky, ale zatím hraje, většinou je tam malá krabička a vní malé baterie, kulaté placky nevím jak se jmenu nemůžu si vzpomenout. Já pokud nám přestane něco hrát tak pářu a vyměním baterie nemyslím, že by zrovna tam bylo něco jiného všechno je vyrobené v číně. ![]()
My jsme rozpárali pučmelouda.Manžel vyměnil baterku (taková co je do hodinek),já jsem zažila a pučmeloud jede dál.
Ok, díky, vypářu, vyměním a zas zašiju, jelikož to by bez čmeldy malá nepřežila, hraje u nás celý dny a cestuje s námi i na nákupy a jezdí s malou na odrážedle a u toho vyhrává.
mína77 píše:
Ok, díky, vypářu, vyměním a zas zašiju, jelikož to by bez čmeldy malá nepřežila, hraje u nás celý dny a cestuje s námi i na nákupy a jezdí s malou na odrážedle a u toho vyhrává.
My ho taky máme doma a kluk ho kousek rozpáral, ted nám docházejí baterky tak jsem zkoumala, jestli se to dá vyměnit. Je tam taková bílá obdélníková krabička, ale nejde mi to vyndat ven, to bych musela čmeldu víc vypárat.
Nám teď dohrál, tak jsem přemýšlela, co s ním. Dobře, že už je to vyzkoušený a dám se taky do párání
![]()
Já ho kupovala z druhé ruky, nevim jak dlouho hrál u pani, ale nám docela dlouho, když to porovnám s jinýma hračkama na baterie. Asi 4-5 měsíců, ale dá se říct, že nonstop.
Tak to nám s ním někdo vyhrával ještě před koupí, vydržel sotva pár týdnů… a zrovna, když si ho malej oblíbil, a začal si ho sám pouštět, tak hrát přestal ![]()