Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych synovi (3 roky) pořídit na Vánoce několik modelů autíček, nebo traktorů, kombajnů atd. (tatínek vyrobí velkou garáž). Jakou kupujete značku nebo by jste doporučili? Nejlíp asi kov nebo jestli máte zkušenosti s nějakou značkou, která taky vydrží? Zatím jsem našla jen SIKU. Děkuji ![]()
Nám nejvíc vydrží modely od Bruder. Od příbuzných dostali dvě nebo tři autíčka od té firmy, manžel jim koupil napodobeninu (naprosto stejnou) a zatímco napodobeniny jsou už zničené, Bruder stále drží (zacházelo se se všemi stejně).
Tak moji sestre se pro syna nejvice osvedcili hracky znacky Bruder!A muzu rict,ze jsou fakt kvalitni,hral si s nima i nas dvoulety syn a vydrzeli to ![]()
Sice jsou trochu drazsi,ale kvalitni.Taky se chystame neco na vanoce nakoupit.
Ještě bych doplnila, omlouvám se, že jsem to špatně napsala, chtěli by jsme spíš trošku menší modely než dělá Bruder (máme traktor a popeláře)spíš tak akorát do ruky.
Jedině BRUDER! Máme jich asi 15
Hraje si i tatínek! Dokonce i dcera dostala od Ježíška Bruder džíp a přívěsem na koně a je moc spokojená! Jsou to skvělé a vymakané auta ![]()
Bruder myslím dělá všechny velikosti, ne? ![]()
Co je velikost autíčka - akorát do ruky? Angličák? Ty kupujeme obyčejné kovové, co bývají v Tescu, Intersparu a tak kolem 30kč/ks. A drží dobře ![]()
Ahoj, hledám model auta wolksvagen sharan a nemohu najít. Mate někdo nápad kde sehnat?
Moc dekuji
@MilijonDolarBejby Nějaké typy VW Sharan dělalo Siku, ale do ČR se asi nedostává celý sortiment, tak nevím, jestli se u nás dá vůbec sehnat. Ale jejich modely jsou kvalitní.
Dekuji, něco málo jsem Volkswagen našla, ale většinou policie, nebo velký model pres 3 tisíce ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Ahoj, hledám model auta wolksvagen sharan a nemohu najít. Mate někdo nápad kde sehnat?Moc dekuji
Jaký model resp.rok máš na mysli? Něco se najde ![]()
@klukjakobuk píše:
Jaký model resp.rok máš na mysli? Něco se najde
To je tak 2000? Ten s těmi klasickými dveřmi. Novej ma ty zadní posuvný ![]()