Tip na dárek pro 10ti letého kluka?

685
29.9.11 21:33

Tip na dárek pro 10ti letého kluka?

Maminky, prosím Vás o rady a tipy na vánoční dárek pro syna, který má 10 let. Něco už mám, ale každá rada dobrá už jen pro to, že pár dní po vánocích má narozeniny. Moc všem děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
29.9.11 21:36

TO se těžko radí :think: CO ho zajímá, co dělá rád? Takhle z fleku mě napadá mp3 přehrávač, nějaká společenská hra pro celou rodinu, kolo, inline brusle, brusle na led atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.9.11 21:37

Tak těch her máme spousty, brusle na led má, ale ty inline uvažuji, protože máme u nás novou cyklostezku. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.9.11 21:39

To on napíše :mrgreen:, ale chtěla jsem tipy i od Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.9.11 21:42

A jaké má Tvůj syn záliby?
Mám desetiletého synovce a jemu se nejvíc zavděčíme společenskou hrou a hezkou knihou (encyklopedií a knížkou s pokusy, které pak k radosti rodičů zkouší v praxi :mrgreen: )
Jinak kluky v jeho věku hodně baví miniskate a minikolo. Vím, že si s tím hodně vyhráli a teď k tomu dělají i příslušenství jako zábradlí a podobné věci. Nosili si to do školy a vyhráli si s tím celé přestávky. Pokud něco dražšího, tak třeba i něco technického - viděla jsem Merkura s motorem (zaujalo to mého muže) nebo stavebnici Geomag. Ta kluky v páté třídě taky moc bavila.

• Citovat
  • Upravit
685
29.9.11 21:47

Geomag má, má rád lego to už má vybraný a chce kolo, to je zamluvený, knížku dostane asi atlas ČR. Líbí se mi ten Hexbung, ale budu muset koupit asi dva i pro sestřičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4069
29.9.11 22:24

Jéé,tak to řešíme stejnou věc :-D Synovi bude v prosinci 10,a 3 dny na to jsou Vánoce,takže lahůdka,takle po sobě :mrgreen:
Já uvažuju o foťáku,nějaký jednodušší,ale jak jsem se už dívala,tak mají krásné desingy za celkem rozumnou cenu..Taky má rád různý encyklopedie,ke svátku jsme mu kopili knížku Strašidelná zvířata,ta se mu moc líbí,je to taková ta přímo pro kluky,ty se většinou vyžívaj v takových věcech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí