Houpací křeslo pro batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5021
28.10.09 22:52

Houpací křeslo pro batole

Mám takový dotaz…
Dorka se ráda houpe, v houpačce, na našem houpacím křesle, na houpacím „koníkovi“ (máme losa či co to je…)…dneska napadlo moji mamku, že by jí mohli koupit k vánocům houpací křesílko, malé, pohodlné, jen pro ni.
Určitě by byla nadšená, dívala jsem se po netu, ale nic moc jsem neobjevila.Něco v Ikee, ale zdá se mi nepohodlné a poměrně drahé (má to být dárek od našich a opravdu je nechci ruinovat).
Nemáte někdo nějaký šikovný tip?

Předem díky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4425
29.10.09 06:38

My koupili Lucce to Fisher price od miminka po batole (z bazaru :) ). Úplně ho miluje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
29.10.09 10:50

Ahoj co neco takovýho ?

http://www.astoncentral.cz/…g/120370.jpg

no nehodí se do každého bytu asi..

A co závěsné křesílko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
29.10.09 13:53

Tak Fisher price se mi líbí, ale ta cena je vyšší, než mám představu …kouknu asi na mimibazar, něco z druhé ruky.Je fakt, že bychom to posléze využili na třetí miminko, bude-li někdy…děkuju za tip… :wink:

Janac , vypadá to krásně, ale představu mám trochu jinou…spíš něco malého, do čeho se stulí, opravdu dětské, měkké…závěsný máme pytel z Ikey (Vašíkův), taky v něm je věčně zalezlá…ale na křesílku bych ocenila, že se dá i přenést do jiné místnosti…ale děkuju za obrázek, křeslo je fakt pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.10.09 09:12

Judy : tak mě jediný napadlo křesílko z Ikey-je to zmenšenina Poangu pro dospělé.ale to si psala,že neé. V Ikee maj houpacíh systémů hafo,ale tam to máš asi zmáklý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí