Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, mate nekdo zkusenosti s touto houpackou? Moc se nam libi a chtela bych ji koupit male…ktera ma pres 9 mesicu…dekuji
Mám jí doma - malej v ní byl jednou a vůbec se mu tam nelíbilo - strkal hlavu do strany a já se bála, že mu jí uskřípnu, takže jsme houpačku schovali a už jí nepoužíváme
Jejda az tak…a poridili jste jinou? ja bych chtela nejakou na doma…ale z vlastni konstrukci…nechci veset nic na futra a tak…poradis?
Neee nekupovali jsme žádnou jinou, my jsme jí tenkrát dostali, pak jsem se jí snažila prodat, ale neumím lhát a nabízet, když vím, že je nebezpečná ![]()
Teď už je větší, takže teď má ten vak z Ikey.
Myslim, ze neni nebezpecna..jen asi neni pro kazde dite…nebo mozna pro tak male deti…a ten vak by mit Natka nemohla? A kolik stoji jestlu se muzu zeptat?
My jí měli, hrozná věc.
Ve finále, i kdyby ti v tom dítě sedělo jak zařezaný, tak se to stejně nedá moc houpat, jenom jakoby pohupovat, jinak houpačka lítá dopředu dozadu, přijde mi to jako předraženej cajk, se kterým se člověk akorát vzteká. Naprosto zbytečná investice.
My měli tuto, sama se houpe, hraje a svítí, má pásy a je asi do 15 kg, teď jí prodávám kdybyste měli některá zájem
@Loll píše:
My jí měli, hrozná věc.Ve finále, i kdyby ti v tom dítě sedělo jak zařezaný, tak se to stejně nedá moc houpat, jenom jakoby pohupovat, jinak houpačka lítá dopředu dozadu, přijde mi to jako předraženej cajk, se kterým se člověk akorát vzteká. Naprosto zbytečná investice.
diky moc za nazor..nejakou jinou by jsi neporadila?
@Ackulik píše:
My měli tuto, sama se houpe, hraje a svítí, má pásy a je asi do 15 kg, teď jí prodávám kdybyste měli některá zájem
to zni dobre…ale chtela bych, aby v tom mala sedela…tohle je spis lehatko ne?
Nasla jsem jeste Smoby houpacka Baby s kontrukci…co myslite?
@Pavla7 píše:
Nasla jsem jeste Smoby houpacka Baby s kontrukci…co myslite?
Já bych měla strach, že se to nějak převrhne ![]()
Jinak my teda máme obyčejnou plastovou houpačku, na stropě máme přivrtané dvě očka a v nich na karabinách tu houpačku. MAlá na ni lítá jak drak od 10.měsíců.
@zichisek píše:
Jinak my teda máme obyčejnou plastovou houpačku, na stropě máme přivrtané dvě očka a v nich na karabinách tu houpačku. MAlá na ni lítá jak drak od 10.měsíců.
mam strach aby ji to udrzelo…a nevim kam skrz prostor
@Pavla7 píše:
mam strach aby ji to udrzelo…a nevim kam skrz prostor
Jako ta houpačka na stropě? No, my ji máme uprostřed dětského pokoje a unesla i osmileťáka
Manžel říkal, že by unesla i mě, ale nezkoušela jsem. Záleží jaký máte strop. Známí mají houpačku přidělanou v trámu a unese i dospělého.