Houpačka pro děti Tako

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6770
16.7.12 14:58

Houpacka pro deti Tako

Ahojky, mate nekdo zkusenosti s touto houpackou? Moc se nam libi a chtela bych ji koupit male…ktera ma pres 9 mesicu…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7013
16.7.12 15:18

Mám jí doma - malej v ní byl jednou a vůbec se mu tam nelíbilo - strkal hlavu do strany a já se bála, že mu jí uskřípnu, takže jsme houpačku schovali a už jí nepoužíváme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
16.7.12 15:21

Jejda az tak…a poridili jste jinou? ja bych chtela nejakou na doma…ale z vlastni konstrukci…nechci veset nic na futra a tak…poradis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7013
16.7.12 15:26

Neee nekupovali jsme žádnou jinou, my jsme jí tenkrát dostali, pak jsem se jí snažila prodat, ale neumím lhát a nabízet, když vím, že je nebezpečná :think:

Teď už je větší, takže teď má ten vak z Ikey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
16.7.12 15:33

Myslim, ze neni nebezpecna..jen asi neni pro kazde dite…nebo mozna pro tak male deti…a ten vak by mit Natka nemohla? A kolik stoji jestlu se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
16.7.12 15:37

My jí měli, hrozná věc. :roll: Ve finále, i kdyby ti v tom dítě sedělo jak zařezaný, tak se to stejně nedá moc houpat, jenom jakoby pohupovat, jinak houpačka lítá dopředu dozadu, přijde mi to jako předraženej cajk, se kterým se člověk akorát vzteká. Naprosto zbytečná investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
16.7.12 15:40

My měli tuto, sama se houpe, hraje a svítí, má pásy a je asi do 15 kg, teď jí prodávám kdybyste měli některá zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
16.7.12 15:40
@Loll píše:
My jí měli, hrozná věc. :roll: Ve finále, i kdyby ti v tom dítě sedělo jak zařezaný, tak se to stejně nedá moc houpat, jenom jakoby pohupovat, jinak houpačka lítá dopředu dozadu, přijde mi to jako předraženej cajk, se kterým se člověk akorát vzteká. Naprosto zbytečná investice.

diky moc za nazor..nejakou jinou by jsi neporadila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
16.7.12 15:41
@Ackulik píše:
My měli tuto, sama se houpe, hraje a svítí, má pásy a je asi do 15 kg, teď jí prodávám kdybyste měli některá zájem

to zni dobre…ale chtela bych, aby v tom mala sedela…tohle je spis lehatko ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
16.7.12 15:44

Je to polosed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
16.7.12 15:54

Nasla jsem jeste Smoby houpacka Baby s kontrukci…co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.7.12 16:12
@Pavla7 píše:
Nasla jsem jeste Smoby houpacka Baby s kontrukci…co myslite?

Já bych měla strach, že se to nějak převrhne :think:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
16.7.12 16:13

Jinak my teda máme obyčejnou plastovou houpačku, na stropě máme přivrtané dvě očka a v nich na karabinách tu houpačku. MAlá na ni lítá jak drak od 10.měsíců.

• Citovat
  • Upravit
6770
16.7.12 16:23
@zichisek píše:
Jinak my teda máme obyčejnou plastovou houpačku, na stropě máme přivrtané dvě očka a v nich na karabinách tu houpačku. MAlá na ni lítá jak drak od 10.měsíců.

mam strach aby ji to udrzelo…a nevim kam skrz prostor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.7.12 16:25
@Pavla7 píše:
mam strach aby ji to udrzelo…a nevim kam skrz prostor

Jako ta houpačka na stropě? No, my ji máme uprostřed dětského pokoje a unesla i osmileťáka :) Manžel říkal, že by unesla i mě, ale nezkoušela jsem. Záleží jaký máte strop. Známí mají houpačku přidělanou v trámu a unese i dospělého.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino