Houpátko pro miminko - jaké?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
163
4.5.23 09:38

Houpátko pro miminko - jaké?

Ahoj, jaké houpátko jste si pořídily pro miminko? Na trhu je tolik produktů, že prostě nevím, jaké vybrat. Chtěla bych, aby to bylo hlavně houpátko, ne jen lehátko. Je lepší s vibracemi nebo aby se houpalo to dítě samo svými pohyby? Jaké se vám osvědčilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76038
4.5.23 09:48
@Kariin18 píše:
Ahoj, jaké houpátko jste si pořídily pro miminko? Na trhu je tolik produktů, že prostě nevím, jaké vybrat. Chtěla bych, aby to bylo hlavně houpátko, ne jen lehátko. Je lepší s vibracemi nebo aby se houpalo to dítě samo svými pohyby? Jaké se vám osvědčilo?
žádné, je to naprostá zbytečnost, teda je dobré houpátko mít, ale bez houpání, že tam dítě posadíš, když něco děláš, na chvíli, někdo tam děti i krmí,
já jsem ho po pár měsících neúspěchu poslala dál
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
4.5.23 09:54

Já měla od kamarádky houpačku Ingenuity. Sama se houpala, hrála melodie. Mojí dceru to vůbec nezaujalo. Ale zase kamarádky dcera si tam lebedila :nevim:
My jsme nejvíc využili obyčejné lehátko iBaby, jak na “odložení” dítěte, tak později na krmení, mělo tam i odnímatelnou hrazdičku a to dcera využívala do roka, dokud sama neseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
4.5.23 10:43

Za mne naprostá zbytečnost. Možná jako sedátko na krmení?
Jinak to jistě nebude ani nic zdravého pro záda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
4.5.23 12:03

Já měla jen úplně obyčejné z bazoše za 200Kč… a měla jsem to jen jako takovou nouzovku na odložení, nebo si ji v tom vzala do koupelny když se potřebovala sprchnout a pod… a pak na krmení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.5.23 14:05
@Kariin18 píše:

Měla sem Ingenuity, jen takové to lehátko s hračkou a melodií/vibrací. Na krátké odložení dítěte, dostal ho od babičky. Ale takový ty udělátka za xy tisíc jsou myslím zbytečný :kytka:

• Citovat
  • Upravit
76038
4.5.23 14:11
@shadowbabe píše:
Měla sem Ingenuity, jen takové to lehátko s hračkou a melodií/vibrací. Na krátké odložení dítěte, dostal ho od babičky. Ale takový ty udělátka za xy tisíc jsou myslím zbytečný :kytka:

ale hezky to vypadá na fotkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.5.23 18:19
@stinga píše:
ale hezky to vypadá na fotkách :mrgreen:

Ježiš vidíš, já zapomněla na instáč :pankac:

• Citovat
  • Upravit
76038
4.5.23 18:37
@shadowbabe píše:
Ježiš vidíš, já zapomněla na instáč :pankac:

to je přece důležitější, než spokojenost dítěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.5.23 20:00
@stinga píše:
to je přece důležitější, než spokojenost dítěte ;)

To já raději možnost B :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí