Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, jaké houpátko jste si pořídily pro miminko? Na trhu je tolik produktů, že prostě nevím, jaké vybrat. Chtěla bych, aby to bylo hlavně houpátko, ne jen lehátko. Je lepší s vibracemi nebo aby se houpalo to dítě samo svými pohyby? Jaké se vám osvědčilo?
@Kariin18 píše:žádné, je to naprostá zbytečnost, teda je dobré houpátko mít, ale bez houpání, že tam dítě posadíš, když něco děláš, na chvíli, někdo tam děti i krmí,
Ahoj, jaké houpátko jste si pořídily pro miminko? Na trhu je tolik produktů, že prostě nevím, jaké vybrat. Chtěla bych, aby to bylo hlavně houpátko, ne jen lehátko. Je lepší s vibracemi nebo aby se houpalo to dítě samo svými pohyby? Jaké se vám osvědčilo?
Já měla od kamarádky houpačku Ingenuity. Sama se houpala, hrála melodie. Mojí dceru to vůbec nezaujalo. Ale zase kamarádky dcera si tam lebedila ![]()
My jsme nejvíc využili obyčejné lehátko iBaby, jak na “odložení” dítěte, tak později na krmení, mělo tam i odnímatelnou hrazdičku a to dcera využívala do roka, dokud sama neseděla.
Za mne naprostá zbytečnost. Možná jako sedátko na krmení?
Jinak to jistě nebude ani nic zdravého pro záda ![]()
Já měla jen úplně obyčejné z bazoše za 200Kč… a měla jsem to jen jako takovou nouzovku na odložení, nebo si ji v tom vzala do koupelny když se potřebovala sprchnout a pod… a pak na krmení
@Kariin18 píše:
Měla sem Ingenuity, jen takové to lehátko s hračkou a melodií/vibrací. Na krátké odložení dítěte, dostal ho od babičky. Ale takový ty udělátka za xy tisíc jsou myslím zbytečný ![]()
@shadowbabe píše:
Měla sem Ingenuity, jen takové to lehátko s hračkou a melodií/vibrací. Na krátké odložení dítěte, dostal ho od babičky. Ale takový ty udělátka za xy tisíc jsou myslím zbytečný
ale hezky to vypadá na fotkách ![]()
@stinga píše:
ale hezky to vypadá na fotkách
Ježiš vidíš, já zapomněla na instáč ![]()
@shadowbabe píše:
Ježiš vidíš, já zapomněla na instáč
to je přece důležitější, než spokojenost dítěte ![]()
@stinga píše:
to je přece důležitější, než spokojenost dítěte
To já raději možnost B ![]()