Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, můžete mi prosím dát tip na odsávačku mléka, se kterou jste byly spokojené a na chůvičku s kamerou? Co se týče té chůvičky, jde mi o to, aby obraz byl kvalitní, nebyl zpožděný přenos.
Za mě nejlepší odsávačky jsou od Medely, ale jsou poměrně drahé. Záleží, co od toho čekáš, zda potřebuješ na občasné odsátí/rozjetí laktace (pak bych volil klidně nějakou obyčejnější) a nebo budeš (očekáváš že budeš) odsávat denně - pak bych šla jedině do Medely (elektrické). Měla jsem a využívála jsem denně skoro 3 měsíce v kuse a nedám na ni dopustit. Typ už ti neřeknu, to nevím ![]()
Nemám vyloženě chůvičku, ale obyč kameru Tapo C200 a půl roku jede dennodenně. Mám aplikaci v telefonu. Obraz má ani ne vteřinu zpoždění, žádná hrůza a můžu přes ni na dceru mluvit.
Jinak ne, že bych si to nemohla dovolit, ale už z principu se mi nechtěly dávat minimálně 2 tisíce za něco jen proto, že to má označení pro děti, když stejnou funkci zastane i věc za necelou tisícovku.
@Kariin18 píše:
Ahoj, můžete mi prosím dát tip na odsávačku mléka, se kterou jste byly spokojené a na chůvičku s kamerou? Co se týče té chůvičky, jde mi o to, aby obraz byl kvalitní, nebyl zpožděný přenos.
Při obou dětech manuál odsávačka Avent, chůvičku s kamerou sem neměla, tu neporadím.
@Kariin18 Chůvička Philips Avent, s odsávačkou souhlasím s @Perníček22. Měla jsem původně nějakou elektrickou, ale to bylo děsný, tak jsem si pak zapůjčila na cca 3 měsíce tu Medelu (Medela Symphony), odsavala jsem několikrát denně.
My máme místo chuvicky kameru od Xiaomi, sledujeme tím i psa když nejsme doma. Dá se přes ní i mluvit.
S odsavackou neporadím.